< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
MHP'den AKİT'e tepki: 'Kimi itini, kimi piçini bıraktı, bu kadar şerefsizin bizden olması mümkün değ (2. sayfa)

-
-
MHP Atatürkçü bir parti zaten orjinalinde. Şaşırmamak gerekir normalde ama son bir kaç yılda yanladığı ideolojiden dolayı şaşırıyoruz işte. Duyarından dolayı tebrik ederim, yapması gerekeni yapmış. Görevden alınırsa da şerefiyle alınır.
-
Bunların ipini kimler bıraktı bilmiyormuşuz gibi çek panpa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunların torunları işte bugün malum kesimin medyasında sabah akşam Atatürk'e ve onun kurduğu devlete kin kusmaya devam ediyor.Aslında bir nevi ikinci mütareke dönemini yaşıyoruz denebilir.Özellikle 2008-2015 yılları arasında Atatürk'e hakaret etmek,milliyetçiliği ayaklar altına almak,düşmanla işbirliği yapan Padişahı ve İstanbul hükümetini kahramanlaştırmak modaydı.Bugünlerde bu moda azalmış olsa da hala daha el altında millete zehir akıtmaya devam ettikleri de bir gerçek.
Kısacası dünkü mütareke basınının muktedirleri bugün suret değiştirerek aramızda dolanmaya,yazılarından zehir akıtmaya devam ediyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: RevengeRainNeyzen Tevfik yine döktürmüş. Dizelerin her bir harfinden KALİTE akıyor.
GERÇEK ŞAİR bunlardı işte, "omzun cennetti ben günahkardım yar" diye bir kadının arkasından ağlayarak şiir yazanlar değil.
Ruhu şad olsun...
EFSANENİN bir başka şaheserini de bırakalım.
Şair Eşref’in hicivleri de güncelliğini koruyor gibi
Alıntı
metni:Vergi miktarını ol mertebe arttırmalı kim, Sahib-i servet olanlar da züğürt kalmalıdır. Yalnız fahişeler vergisi haksızlık olur, Evlilerden de yaptıkça rüsum almalıdır Alıntı
metni:Nazır paşam halk derler bir uyuz merkebe binmiş, Yemiş yemiş doymamış külli sülalesine ikram etmiş, Ye sen de bu ahir viranenin izzet-i ikramını arsızca, Çal çırp *ik, üstüne tüttür tütünü pervasızca. Alıntı
metni:Bir soğan soyulurken yaşarıyor da gözler, Vatandaş soyulurken aldırmıyor öküzler! Hayadan eser yoktur nafile bütün sözler, Beyhude inat etme hemen salla başını, Dilini tut, uslu dur, zıkkımlan maaşını.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Akp MHP ortaklığı yakında güm. Aktroller korkudan uyuyamazlar
it iti ısırmaz!
-
Yakında Devlet bahçeli bu adamı da partiden atar. Şuan Tayyipten bir emir beklemekte. Hemen işlemlere başlayacaktır.
Adam doğruyu söylemiş işte. Neden görevden alınsın ki? Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hesabı .d
-
uzun adam kendi söyleyemediklerini satılmış Bahçeli'ye söyletiyor. mesela muhalif gazeteciler ve siyasetçiler sokakta saldırıya uğradıklarında uzun adam kendi ağzından: "hak ettiniz" demek istiyor ama oy kaybını göze alamadığı için satılmış Bahçeli'ye emrediyor ve satılmış Bahçeli çıkıp: "hak ettiniz" diyor.
görünüşe akılırsa, satılmış Bahçeli de kendi söyleyemediklerini yardımcısına söyletmişböyle salak bi ülkedeyiz. eskiler: "kızım sana söylüyorum gelinim sen anla" demişler, şimdi ise: "kızım söylüyor ama onun söylediğini sanki ben söylüyormuşum gibi anlayın siz" dönemi geldi. herkesin bir basın sözcüsü var.
eğer bu herif satılmış Bahçeli'nin sözcüsü olarak konuşmadıysa, kendi sinirinden dolayı böyle konuştu ise, satılmış Bahçeli bu adamı da partiden kovabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 2 Eylül 2020; 7:58:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
O kadar da şerefsiz ki bu Akit, Türkçe Q klavye'de "R" harfi ile "T" harfi yanyana. Mis gibi kendini savunabilir. Yağ gibi akar abi. Soruşturma falan pek işe yaramaz. Bu şerefsizlerin hata yaptığını düşünmüyorum, ana babalarının bir gece hata yaptığını düşünüyorum. Ama gene de yapılabilir bir hata olduğu için çok rahatlıkla savunulur. Soruşturma falan çok bir işe yaramaz. Anca bu vesile ile Ak-İt'in başka hakaretleri falan deşilirse falan belki...
-
Helal olsun, lafı gediğine oturtmuş. Var olsun.
-
Böyle ol canımı ye.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam üçüncü kıta ne muhteşem bir şey öyle..... Akepe geldi geleli millet dinden soğudu. Deist ve ataist sayısı arttı ama başımızdaki beyefendi ne dedi; Dindar nesil yetiştireceğiz :)
-
Akit in peşine takılıp giden MHP tepki göstermiş.
Peeaaahh!
-
Bu tepkinin en yüksek yerden, genel başkan tarafından gösterilmesi gerekirdi! En lüzumsuz mevzularda bile böğüren parmak sallayan genel başkanın, konu Mustafa Kemal Atatürk olunca, dozajı bir tık düşürmesi, samimi olmadıklarını gösteriyor bana göre...
-
Oylar dustu kankasinin en buyuk masasina bile laf soyluyor.Durum.gorunen den daha vahim demek.
akit açıkça akp yandaşlığı yapıyor, mhp gitmiş akiti eleştiriyor, onu eleştireceğine ülkeyi soyup soğana çeviren akp'ye kuyruk olma bahçeli!!
-
Aynı şekilde, CHP'de, HDP ile olan ilişkilerini gözden geçirsin..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X