Şimdi Ara

MHP'de 'Başbuğ'un' yerini Erdoğan aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MHP Antalya İl Başkanlığı'nın Korkuteli'nde düzenlediği bayramlaşma şenliğinde, alana Tayyip Erdoğan ve Devlet Bahçeli'nin posterleri asıldı. MHP'nin efsane lideri Alparslan Türkeş'in ise posterine yer verilmedi.

MHP'nin program ve toplantılarında Atatürk ve Devlet Bahçeli posterleri ile birlikte yer alan Alparslan Türkeş posterinin yerini partili cumhurbaşkanı Erdoğan'ın posteri aldı.
    MHP Antalya İl Başkanlığı'nın Korkuteli'nde düzenlediği bayramlaşma şenliğinde MHP'nin efsane lideri ve Ülkücü Hareket'in Başbuğ'u Alparslan Türkeş'in posterine yer verilmedi.

AKP ile Cumhur İttifakı'nın kurulmasının ardından MHP'nin etkinliklerinde, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri de kullanılırken, partinin kurucusu ve efsanevi lideri Alparslan Türkeş posterleri asılmamaya başlanmıştı. Bu duruma son örnek Antalya'da yaşandı. MHP Antalya İl Başkanlığının Korkuteli Taşkesiği Mahallesi'nde dün düzenlediği ve milletvekillerinin de katıldığı bayramlaşma şenliğinde Erdoğan'la Bahçeli posterleri yan yana yer alırken, Alparslan Türkeş'in posterinin asılmaması dikkati çekti.

Kaynak

• Neyse bari Atatürkü unutmamislar bu da bir şey

Yav bu mhpye Atatürkcu diye zamaninda oy verdim Atama hakaret edenlerin pesine düştüler (oyumu kullanamadilar bunu yaparken)

Bu arada mhp ayni pikacunun pika dan evrilip sonra raicuya donusmesi gibi o kadar dönüştü ki Başbuğ zamanıyla hicbir alakasi kalmadı

Iyip desen çerkez irkciligi yapan adamlar basa gecmis

Hepar desen rip olmuş

Piyasada milliyetci parti kalmadı ldpye atarım artik napim
  • 2019 yılı itibariyle MHP'nin fiilen AK Parti'ye satıldığının resmidir. Başka bir partiyle ittifak içinde bulunmak elbette haktır. Ancak bu olurken partinin kendi siyasal kimliği, kuruluş ilkeleri ve manifestosu çiğnenirse işte orada bir satılma durumu var demektir.
  • Ahaha milliyetçiler bu konuya ne diyor acaba :) bu kadar iki yüzlülük olunmaz.17:25 aralıkta saatleri durduranlar şimdi birlikte tatile gidecekler.
    Ayşe tatile çıksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mhp için normalMhp bitmiştir , gizli akp ye bağlıdır.
  • Neyse bari Atatürkü unutmamislar bu da bir şey

Yav bu mhpye Atatürkcu diye zamaninda oy verdim Atama hakaret edenlerin pesine düştüler (oyumu kullanamadilar bunu yaparken)

Bu arada mhp ayni pikacunun pika dan evrilip sonra raicuya donusmesi gibi o kadar dönüştü ki Başbuğ zamanıyla hicbir alakasi kalmadı

Iyip desen çerkez irkciligi yapan adamlar basa gecmis

Hepar desen rip olmuş

Piyasada milliyetci parti kalmadı ldpye atarım artik napim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mhpnin zaten mhplik hali kalmamıştı ki , hep yazıyorum iktidar partisiyle birleşsinler en güzeli
  • "Biz her türlü milliyetçiliği ayaklarımız altına aldık"

Vay be MHP.. Neredeeen nereeeye...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş ben bu adamların rahatça yaşamalarından rahatsız olmaya başladım artık. Adamlar milletin hayatını karartıyor ona rağmen milyonlar kazanıp son derece lüks hayat yaşayıp hiç hesap vermiyorlar. Umarım sonları çavuşesku'dan beter olur ama işte şu halk anlamıyorum/anlayamıyorum şu halkı

• Keşke Atatürk yerine kadir mısırpüskülü nün resmini assalardı çok yakışırdı mehape ye

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.