Şimdi Ara

MHP'de Bahçeli diktatörlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Partide kimin ismi ön plana çıkıp başkanlık makamına yakıştırılsa Bahçeli tarafından bir sonraki seçimde milletvekili adayı gösterilmiyor. En sonda Meral Akşener ismi dillendirilmeye başlamıştı ki erken seçimde aday gösterilmedi.
    Türkeş'in oğlu bile Akpden aday oldu. MHP de köklü bir reform gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahçelinin ölmesini bekleyeceğiz

Bırakmaz o koltuğu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyaya kazık çaktı ismi lazım değil.

Zaten bize haram arkadaş. Atatürk 60'ını göremedi ama şunlara bak. Bi tayyip bi bu... Azraille dalga geçiyor adamlar.
  • yandexio kullanıcısına yanıt
    BU MEVZU ÜZERİNDE BİRAZ TEFEKKÜRDE BULUNDUM VE ŞU KANAATE VARDIM

MHP, daha doşrusu Bahçeli, "HDP ile koalisyon yapmam" diyerek, meclis başkanı seçiminde olduğu gibi yine AKP'nin ekmeğine yağ sürüyor. CHP ile koalisyon yapacak kadar oyu olsa neyse bir de. Üstelik, HDP'nin dışarıdan destek vereceği bir CHP-MHP koalisyonuna da "Hayır" demesini anlamak mümkün değildi.

Uzun vadeli değilse bile, AKP'nin yaptığı tahribatı onarmak adına, en azından kısa vadede bir restorasyon sürecine Türkiye'nin ihtiyacı vardı halbuki. Sağduyulu herkesin de çağrısı bu yöndeydi zaten.

Beğen-beğenme, TC yasalarına göre meclise giren bir partiyi "Tanımıyorum" diyemez kimse. Derse ne olur? Normal şartlarda yetkisi kalmamış AKP, hala tek başına iktidarmış gibi ülkeyi tek başına yönetmeye devam eder işte.

Bu durumda MHP'nin mızıkçılığı kime yarıyor? AKP'ye. Hani AKP haindi MHP'ye göre. Sen haine destek veriyorsun o zaman dolaylı olarak. Vaziyet buyken, kimse bana vatanseverlik ve milliyetçilik hikayeleri anlatmasın. Yemişim MHP'nin ilkelerini.

Yıl olmuş 2015. Hala masada kaybediyoruz. Böyle basiretsizlik olur mu ya? Meseleye art niyetle baksam, Bahçeli'nin MHP'nin ilkelerini bahane ederek AKP'ye destek çıktığını düşüneeğim. Zira buna engel yok. Çünkü Türkiye'nin en büyük 3. partisinin başında duran adam bunu göremiyor ama ben görüyorsam, orda büyük bir sorun var demektir. İyi niyetle baksam ve "görmemesi mümkün değil" desem, o zaman da milliyetçilik adına vatana ihanet durumu var ortada.

Bahçeli, nerden baksan elde kalıyor, vesselam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.