Şimdi Ara

MGTOW'um Ancak Başkalarına Sizce Şans Vermek Mantıklı Olur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ya gerçekten kafa dengi bir insan karşıma çıkarsa ileride? Pek kaybetmek istemem açıkçası.

Kızlarla arama mesafe koyuyorum çünkü çoğu neredeyse aynı kalıp. Fabrika üretimli gibiler. Aralarında tabii farklıları var ancak ya düşük ihtimal olan her zaman umudumu düşük tuttuğum durum gerçekleşirse bir gün? Kafa dengi birisi hayatıma girerse?

Ben genelde kızlarla arama çok fazla duvar örerim. Engeller koyarım. Sebebi gayet basit. Güvenilecek karaktere sahip değiller daha doğrusu çoğunun karakteri bile yok denebilir. Karakterleri gelişmemiş gibi. Hala her şey benim etrafımda dönüyor ben prensesim kafası ile yaşıyor çoğu.

Hiç bir zaman pis iş için riske girmek istemiyorlar, pis isten kastım sorumluluk almak istemiyorlar çekiniyorlar. Empati yetenekleri yok denecek kadar az. Sohbet ederim ama o sohbet genelde belli bir seviyede tutarım başka seviyelere aşmasını engellerim.

Kadınlara küs değilim yanlış anlaşılmasın, sadece güvenemiyorum. Bana güvenilecek gibi gelmiyorlar. Yediğim kazıklar güvenmemem konusunda bana oldukça yol gösterici oluyor.

Bir gün o durum gerçekleşirse en çok pedere söylediğim lafları yutmak zorunda kalacağım. Evlenmeyeceğim diyorum genelde MGTOW'um Ancak Başkalarına Sizce Şans Vermek Mantıklı Olur Mu? 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 25 Ocak 2022; 19:29:12 >

• Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim.

Çevren nasılsa sen de aşağı yukarı öylesindir. Kendini değiştirmekle başla MGTOW'um Ancak Başkalarına Sizce Şans Vermek Mantıklı Olur Mu? 

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

Arkadaşlarımın çoğunu hayatımdan çıkardım 1 elin 5 parmağını geçmeyen arkadaşım kaldı.

Çıkarma sebeplerimde basitti, artık güvenilmeyecek hareketleri vardı bende sildim. Genel anlamda kötü bir insan olduğumu düşünmüyorum fakat sadece insanlara aşırı destek olup beni yarıyolda bıraktıklarında üzülen ben olurum.

Bende mesafe koyuyorum artık. Baktım satmayacak bir insan hayatımda kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E9F644F03 -- 25 Ocak 2022; 19:33:21 >
  • up

• Aberrant Warden kullanıcısına yanıt

Benim hiç arkadaşım yok beni nasıl değerlendireceksiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bence aynen bu şekilde devam et. Yani bu işler öyle birisini arayıp bulup sonra olacak işler değil. Hayatın olağan akışında her şey gibi oluveriyor ve o kişi doğru kişi ise de devam ediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altiorem kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum hayatıma birisi girerse düzgün bir insan çıkarsa engellerim ile onu pek üzmek istemem.

Yanlışlıkla kalbini kırabilirim. MGTOW'um Ancak Başkalarına Sizce Şans Vermek Mantıklı Olur Mu? 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bunlar hep ofsayt hareketler. Yaşam rutinini sürdürürken karşına gelecek kadının hayatının kadını olacağını nereden biliyorsun? Daha önce yeteri kadar ilişki yaşadın mı?

Herkesin hayatının kadınını araması, bu kadının hayatına girince hayatının mükemmelleşeceğine inanmaları...

• Katiller de Ağlar kullanıcısına yanıt

İşte bu risk bilmiyorum.

Peki ya gerçekten iyi birisi çıkarsa? Bu durumda o kişiye haksızlık etmiş olmayacak mıyım?

Hayatımın mükemmel olmasını beklemiyorum. Hayatımı mükemmel hale getirebilecek tek kişi benim farkındayım bunun. Fakat diyelim ki ileride hayatıma birisi girdi, hayat üzerinde yol arkadaşı olduk. Bu durumda ikimizinde birbirimizi kollamamız gerekecek. Birimiz düştüğünde birimizin destek çıkması gerekecek.

Fakat bu potansiyele sahip bir insanı ben üzmek istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum böyle bir şey olursa.

• Ciddi olalim hic kimse alfa olabilecekken mgtow olmaz insanin mekanigi budur karsi cinsi ceker cekmiyorsa sorun var demek omg

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Hocam ama ben alfa olmak istemiyorum?

MGTOW olmak bana daha iyi geliyor. Yalnız kurt olmak mantıklı geliyor bana. Kendimden sorumluyum başkasından değil MGTOW'um Ancak Başkalarına Sizce Şans Vermek Mantıklı Olur Mu? 

• Alfalar sorumluluk almaz ki isini gorur devam eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

MGTOW'larda sorumluluk almaz?

Sadece kendilerinden sorumludurlar. MGTOW'ların en son yapacağı şeylerden birisidir evlenmek. Kadınlarla konuşuruz, yatağa bile gireriz ama uzun süreli ilişki, evlilik vs durumlarına sıcak bakmıyoruz sadece.

Çünkü karşına çıkacak insanın toksik bir insan olup olmayacağını bilemiyorsun riske girmek istemiyorsun olay budur.

Alfa mantığı bana göre ters. Ben halimden memnunum. MGTOW'um Ancak Başkalarına Sizce Şans Vermek Mantıklı Olur Mu? 

• Ben sanırım lwl 3 ile 4 arasında bir yerdeyim. MGTOW'um Ancak Başkalarına Sizce Şans Vermek Mantıklı Olur Mu? 

• Hocam onlar keşiş gibi yaşıyor.

Yani aslında belki gelecekte bende oraya evrilebilirim belki. Dağın başında orman evinde tek başına yaşayan elemanlardan farkları yok onların zaten. Kafa o şekilde MGTOW'um Ancak Başkalarına Sizce Şans Vermek Mantıklı Olur Mu? 

• NEET de olabilir MGTOW'um Ancak Başkalarına Sizce Şans Vermek Mantıklı Olur Mu? 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.