Şimdi Ara

MGS3 te save olayı (çok aptalca bir soru :D)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar (çok aptalca bir soru ama)ben bu oyunda Save yapamıyorum nasıl save yapabilirim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 24 Kasım 2006; 21:19:48 >

• Oyundayken select tuşuna basıp radyo ekranına gel ve para-medic'i ara. Save yapıp yapmamak istediğini soracak, save dediğinde oyunu kaydedecek.

Daha sonra da her save sonrası geyik muhabbeti yapacak sana
  • GOD BLESS YOU 3fruz save yapmyaı bilmediğim için varya alet 1 gündür açık kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordvader_cagri

GOD BLESS YOU 3fruz save yapmyaı bilmediğim için varya alet 1 gündür açık kalıyor

mgs e direk 3 ten başladın sanırımbence 1 den başla

• quote:

GOD BLESS YOU 3fruz save yapmyaı bilmediğim için varya alet 1 gündür açık kalıyor

Rica ederim hocam ne demek MGS ile tanışmayanlara bu illeti şırıngalamak görevimiz

• hayır daha önce (ilk 3 e başladım doğru ama 3 ü ilk kez oynamıyorum) bayağı bir oynamıştımı ama hiç save yapmadan makina5 6 gün boyunca açık kalmıştı
  • bu fake death pill i kullanıyorumda ama o zaman tam olarak ölmüş oluyor neresi fake bunun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bu fake death pill i kullanıyorumda ama o zaman tam olarak ölmüş oluyor neresi fake bunun

yok başka bi hapla tekrar dirilebiliosun ilerde bi hayaletli bölümde lasım olucak
  • işte can alıcı kısım burda. ileride sorrow diye biri çıkacak karşına o zaman anlarsın ölü taklidini
    Ama biraz uğraşmadan kimseye sorma
  • Fake death pill'i aldıktan sonra L2 ile menüyü açıp bir de Revival Pill'i alırsan dirilirsin hocam
  • Tavsiye: Önce oyunun 3.sünü(Yani aslında başlangıcı) sonra 1.sini sonrada 2.sini oyna.Hikayeyi kafanda soru işareti kalmadan düzenli bir şekilde anlarsın.Birde oyunu 3-5 kere bitirmek gibi bir mecburiyet hissediyor insan.Niyeyse artık. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 25 Kasım 2006; 8:50:38 >
  • 3fruz arkadaşım
    Bu yaptığın olmamış niye hemen söyledin ki? Hele bir adam oraya gitsin-biraz çözmeye çalışsın olmadı zaten o kısmı sorar.
  • İyi de malum yerde bunu yapacaksın demedim ki ben Şuna cevap verdim ;

quote:

bu fake death pill i kullanıyorumda ama o zaman tam olarak ölmüş oluyor neresi fake bunun

Asıl spoiler'ı veren sensin sorrow'u niye karıştırdın ki şimdi

quote:

Orjinalden alıntı: mustafa982

ileride sorrow diye biri çıkacak karşına o zaman anlarsın ölü taklidini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 25 Kasım 2006; 11:30:42 >

• 3fruz binbaşı,
    şimdi adam sadece benim yazdığımı okusay dı birşey anlamayacaktı. Aynı şekilde sadece senin yazdığını okusaydı yine orada takılma ihtimali çok yüksekti. Ama ikisini de okuyunca çözmemek imkansız hâle gelmiş. Bundan sonra kendi adıma daha dikkatli olucam. Çok tüyo verince oyunun bir anlamı kalmıyor çünkü
  • Ben tüyo olarak vermedim aslında fake death pill'in nasıl kullanılacağını yanlış hatırlamıyorsam para-medic ya da major zero açıklıyordu zaten gerektiği bir bölümde radyo ile. Hem item seçim menüsünde açıklamalarda da nasıl kullanılacağı yazıyor Spoiler içeren yazıları açık renkte yazalım o zaman bundan sonra İsteyen üzerini karalayıp okur...

Bunun gibi :

Deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme deneme...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Clementine -- 26 Kasım 2006; 0:00:26 >

• ben hiç mgs oynamadım ve mgs3 dvdsi bana şuan sadece 1 metre uzaklıkta desem ne dersiniz bana?

çok utanıyorum ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Monterrey -- 26 Kasım 2006; 0:17:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.