Şimdi Ara

MGS V: The Phantom Pain'in Teknik Detayları ve Platform Karşılaştırma Görselleri Yayınlandı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.500TL'ye PS4 kalitesinde bir PC toplayabilirsin ama 3500TL'ye 4K'da oynayabilecek bir PC toplayabilirsin yani 4xPS4 kalitesine ulaşıyorsun. Yani parası olan adama paranı harcama demek saçma, isteyen bütçesine göre herşeyi yapabilir. Ama PS4'e verdiğin parayla en iyi kaliteye sahip olduğunu düşünüyorsan çok yanlış yerdesin, eurogamer'ın yaptığı PS4 bütçesine uygun PC karşılaştırmasına bak PS4'ten daha iyi performans veriyor aynı fiyatla bir PC.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weNM -- 8 Ağustos 2015; 11:24:40 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara

1500 TL'ye topladığınız PC PS4'ten 5 kat daha iyi grafik verecektir.
    Okadar optimizasyon olmasına rağmen hala cihazda grafik namına hiç bişey yok fps 20 üzeri çıkmıyor 700P pehh :D

O fıyata toplanacak pc ziyadesi ile düşük seviye bir pc olur anca ve en az 4000tl'lik bir pc alınmalı kanaatindeyim . Yoksa o low pc nekadar ileri götürebilir kim bilir oyun oynamak için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsollar olmasaydı bu grafikler efsane olur da dandik makineler olunca işin içinde sıkıntı oluyor (ağır gelmesin :D

• quote:

Orijinalden alıntı: arkham92

X1 yine nasibini almış 1080p başka bahara bırakmış. Fotolar da ise görünüyor ki boşuna PC master race demiyorlar

PC MASTER RACE
    MGS V: The Phantom Pain'in Teknik Detayları ve Platform Karşılaştırma Görselleri Yayınlandı

• ne boş tartışıyorsunuz ya, kim nerede istiyorsa onda oynasın, kimse kimseyi tercihleri için yargılayamaz. bu konuda ise hangi ekran kartlı pc den alındığına bakmak lazım, konsolları eş değer pc lerle karşılaştırmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weNM

quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bloodborne

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: weNM

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Bloodborne

pc yi ilahlaştırma çabaları vol 13434546457, master race e gel, vay efendim bize niye red dead yok, gta neden 2 yıl sonra geliyor, batman donuyor, her konsol exclusive ine ağzı sulanarak keşke pc ye gelse demeler. sonra iki ışık hüzmesi fazla görecem diye 3 bin 4 bin tl lik pc toplayıp 1000tl lik konsolla sidik yarıştırıp ego tatmini. = pc master race </blockquote>

Şu yazdıklarını tekrar okumanı rica ediyorum, ne kadar acınası bir durumda olduğunu anlaman gerekiyor. İnsanların ağızları sulanıyor falan diyorsun 12 yaşında falan olman gerekiyor, yada cidden çok zavallı bir noktadasın. İnan 25 yaşlarındaki insanlar işleriyle güçleriyle meşgul oldukları için bir tane oyun oynamayınca pek de üzülmüyor. İnsanlar bir tek uncharted için konsol mu alacak sanıyorsun, PC'de olan exclusive oyunlarının sayısını hiç konsollarla karşılaştırdın mı, kaç katı olduğunu biliyor musun? Evet param var güçlü bir sistem kurdum ve bu sistemin PS4'ten daha güçlü olduğunu biliyorum çünkü konsol oyuncularının aksine teknik bilgiye sahibim. Ama nedense bu olayı PC kullanıcıları değil PS4 kullanıcılar başlatıyor, arada fark yok uzağı net görebilmek için ya da daha kaliteli bir oyun oynamak için pahalı bir PC mi alacağım diye. Kardeşim o konsola verdiğin parayla PS4 kalitesinde bir PC'de alırdın. Anladık PS4 fanboyusun ama kör olma.

Online oyun oynamak için PS plus üyeliğin olması gerekiyor ve bu aldıkları aylık paralarla uncharted'ı yaptırıyor sonra oyun çıkınca sizden tekrar para alıyor, siz nasıl exculusive oyunlar geliyor sanıyorsunuz, Sony bu kadar zengin oluyor en büyük gelir Playstationdan geliyor sanıyorsunuz adamlar sizleri sömürüyor sömürüyor! Kendi paranla keriz olmak konsolun anlamı yani biz sadece bunu söylüyoruz. Kimse kusura bakmasın o konsola yaptığın harcamayla high-end PC kurarsın la, hiç abartısız. 200TL bi oyuna vermek yada takaslamak için arkadaşının oyunu bitirmesini de beklemek zorunda kalmıyorsun. Oyun Steam'de pahalı mı? Git GMG'den al yada GOG'den al. PC bu işte, kimsenin tekelinde değil kimsenin kucağına oturmuyorsun konsolların aksine.</blockquote>

zavallıcık seni,asıl senin şu yazdıklarını ilkokul çocuğu yazar ancak. roman yazsaydın,hınca bak adamda ki, bana fanboy diyen adam pc sine tapıyor haberi yok :)) çok canın yandı herhalde yazdıklarımdan. "Sony sizi sömürüyor sömürüyor" kardeşlikten bi haber olanların tek savunması bu zaten." sadece uncharted için konsol mu alacak insanlar" ah ah oyun cahili olmak ne kötü. 200 tl lik kısmına hiç girmiyorum zaten, açta bi playstation bölümünde insanların hangi psn lerden ucuza oyun aldığını gör. "pc de ne kadar excusive var biliyormusun?" zerre ilgimi çekmediği için o oyunlar konsol aldım zaten sende bunu bil.

E o zaman niye PC hakkında konuşuyorsun!? Amerikan hesabından mı alıyorsun oyunu 164TL'ye geliyor, ne kadar ucuzmuş, daha yüksek kalitede 89TL'ye MGS V'i alıp oynayabilecekken onu tercih ediyorsun demek, tamam. Ayrıca PS plus hakkında bile konuşamıyorsun bunun bir sömürü olduğundan bile bahsedemiyorsun. Acıyorum valla ne deyim. Steam ile PSN'in indirme ve bağlantı hızı konusunda konuşmuyorum bile indirme hızları ortada biri ücretsiz ve alanında en iyiis bir diğeri her ay insanları sömürüyor online oyun oynatma adı altında ama verdiği kalite bile tartışılıyor. Tamam, diyecek bir şeyim yok, tam bir umutsuz vakasın. Sony'nin Playstationdan neden bu kadar zengin olduğunu şimdi anlıyorum, senin gibi insanlar var oldukça Sony'in kolunun altında adamlar para içinde yüzmeye devam edecek.

sana ne lan? benim paramın bekçisimisin? pc hakkında konuşmamın sebebi, senin gibi egosu tavan kişilerin 3-4 bin tl lik pc lerle 1000tl lik konsolları kıyaslaması ve kendinizi bi halt sanmanız.

Ama sen düşündüğünden daha salakmışsın, ben seninle tartışmaya girip vaktimi boşa harcadığım için zamanıma yanıyorum şuanda. Ben 3-4 bin TL'lik PC'mi senin bin TL'lik konsolunun yanına getirmem bir kere bu bir. Bu konuyu başlatan sürekli siz oluyorsunuz diyorum bu iki. Düşünmeyin diyorum aldığın konsol en iyisi bir halta para verdin diye en iyisi sende diye kendini aldatma bende bile iyi bir PC var biliyorum ama başka insanlarda o kadar iyi PC'ler varki adamlara helal olsun diyorum ne güzel PC toplamış ama konsoldakiler iyi bir PC görünce hemen deliye dönüyor. Çünkü çocuksunuz halen daha PC'nin avantajlarını görecek ve toplayacak kadar zihniniz gelişmemiş ne diyeyim.

şu mesajlara öyle uyuz oluyorum ki, yav sen kimsin ki karşındaki insanı aşağılayıp hakaret edebiliyorsun?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Bloodborne

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: weNM

<blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: Bloodborne

pc yi ilahlaştırma çabaları vol 13434546457, master race e gel, vay efendim bize niye red dead yok, gta neden 2 yıl sonra geliyor, batman donuyor, her konsol exclusive ine ağzı sulanarak keşke pc ye gelse demeler. sonra iki ışık hüzmesi fazla görecem diye 3 bin 4 bin tl lik pc toplayıp 1000tl lik konsolla sidik yarıştırıp ego tatmini. = pc master race </blockquote>

Şu yazdıklarını tekrar okumanı rica ediyorum, ne kadar acınası bir durumda olduğunu anlaman gerekiyor. İnsanların ağızları sulanıyor falan diyorsun 12 yaşında falan olman gerekiyor, yada cidden çok zavallı bir noktadasın. İnan 25 yaşlarındaki insanlar işleriyle güçleriyle meşgul oldukları için bir tane oyun oynamayınca pek de üzülmüyor. İnsanlar bir tek uncharted için konsol mu alacak sanıyorsun, PC'de olan exclusive oyunlarının sayısını hiç konsollarla karşılaştırdın mı, kaç katı olduğunu biliyor musun? Evet param var güçlü bir sistem kurdum ve bu sistemin PS4'ten daha güçlü olduğunu biliyorum çünkü konsol oyuncularının aksine teknik bilgiye sahibim. Ama nedense bu olayı PC kullanıcıları değil PS4 kullanıcılar başlatıyor, arada fark yok uzağı net görebilmek için ya da daha kaliteli bir oyun oynamak için pahalı bir PC mi alacağım diye. Kardeşim o konsola verdiğin parayla PS4 kalitesinde bir PC'de alırdın. Anladık PS4 fanboyusun ama kör olma.

Online oyun oynamak için PS plus üyeliğin olması gerekiyor ve bu aldıkları aylık paralarla uncharted'ı yaptırıyor sonra oyun çıkınca sizden tekrar para alıyor, siz nasıl exculusive oyunlar geliyor sanıyorsunuz, Sony bu kadar zengin oluyor en büyük gelir Playstationdan geliyor sanıyorsunuz adamlar sizleri sömürüyor sömürüyor! Kendi paranla keriz olmak konsolun anlamı yani biz sadece bunu söylüyoruz. Kimse kusura bakmasın o konsola yaptığın harcamayla high-end PC kurarsın la, hiç abartısız. 200TL bi oyuna vermek yada takaslamak için arkadaşının oyunu bitirmesini de beklemek zorunda kalmıyorsun. Oyun Steam'de pahalı mı? Git GMG'den al yada GOG'den al. PC bu işte, kimsenin tekelinde değil kimsenin kucağına oturmuyorsun konsolların aksine.</blockquote>

zavallıcık seni,asıl senin şu yazdıklarını ilkokul çocuğu yazar ancak. roman yazsaydın,hınca bak adamda ki, bana fanboy diyen adam pc sine tapıyor haberi yok :)) çok canın yandı herhalde yazdıklarımdan. "Sony sizi sömürüyor sömürüyor" kardeşlikten bi haber olanların tek savunması bu zaten." sadece uncharted için konsol mu alacak insanlar" ah ah oyun cahili olmak ne kötü. 200 tl lik kısmına hiç girmiyorum zaten, açta bi playstation bölümünde insanların hangi psn lerden ucuza oyun aldığını gör. "pc de ne kadar excusive var biliyormusun?" zerre ilgimi çekmediği için o oyunlar konsol aldım zaten sende bunu bil.

E o zaman niye PC hakkında konuşuyorsun!? Amerikan hesabından mı alıyorsun oyunu 164TL'ye geliyor, ne kadar ucuzmuş, daha yüksek kalitede 89TL'ye MGS V'i alıp oynayabilecekken onu tercih ediyorsun demek, tamam. Ayrıca PS plus hakkında bile konuşamıyorsun bunun bir sömürü olduğundan bile bahsedemiyorsun. Acıyorum valla ne deyim. Steam ile PSN'in indirme ve bağlantı hızı konusunda konuşmuyorum bile indirme hızları ortada biri ücretsiz ve alanında en iyiis bir diğeri her ay insanları sömürüyor online oyun oynatma adı altında ama verdiği kalite bile tartışılıyor. Tamam, diyecek bir şeyim yok, tam bir umutsuz vakasın. Sony'nin Playstationdan neden bu kadar zengin olduğunu şimdi anlıyorum, senin gibi insanlar var oldukça Sony'in kolunun altında adamlar para içinde yüzmeye devam edecek.

sana ne lan? benim paramın bekçisimisin? pc hakkında konuşmamın sebebi, senin gibi egosu tavan kişilerin 3-4 bin tl lik pc lerle 1000tl lik konsolları kıyaslaması ve kendinizi bi halt sanmanız.

Ama sen düşündüğünden daha salakmışsın, ben seninle tartışmaya girip vaktimi boşa harcadığım için zamanıma yanıyorum şuanda. Ben 3-4 bin TL'lik PC'mi senin bin TL'lik konsolunun yanına getirmem bir kere bu bir. Bu konuyu başlatan sürekli siz oluyorsunuz diyorum bu iki. Düşünmeyin diyorum aldığın konsol en iyisi bir halta para verdin diye en iyisi sende diye kendini aldatma bende bile iyi bir PC var biliyorum ama başka insanlarda o kadar iyi PC'ler varki adamlara helal olsun diyorum ne güzel PC toplamış ama konsoldakiler iyi bir PC görünce hemen deliye dönüyor. Çünkü çocuksunuz halen daha PC'nin avantajlarını görecek ve toplayacak kadar zihniniz gelişmemiş ne diyeyim.

seviyeye bak, kalitesiz insanlarla konuşmaya değmez. blok.

• Ne kadar basitler yahu, ne kadar basitler... 1500 tl'ye ps4 kalitesi imiş. Daha geçen gün sanalmarketim, inventus, eksa + vatan dahil her tarafın imkanlarını kullanarak maddi durumu iyi olmayan bir kardeşimize 1200 liraya içine bildiğin ekran kartı koyamadık. Fiyatlar almış başını gitmiş. 1500 tl'ye sen i5 mi koyacaksın 960 mı koyacaksın ne koyacaksın da 1080p de ps4'ün yerini alsın. g3258 koyacaksın 4-8 gb bellek koyacaksın 260-265 arası bir şey koyacaksın, taş çatlasın 750-ti olsun. Bu bilgisayar mı beni konsoldan alıkoymalı ?

Min. 3000-4000 min... Ki pc'de oyun oynamaya katlanabilesin.

Adamlar pc toplamıyorlar ki, sağda solda okudukları ile burada laga luga ediyorlar. Ben 2500 liralık 1.5 yıllık pc ile memnun değilim. Türkiye fiyatları ortada, dolar ortada, piyasa ortada ! Koca ekran kartı firmaları 4k için piyasanın hazır olmadığını kabulleniyor, sonraki seri sonraki seri deyip deyip duruyorlar, ikili üçlü ekran kartı düzeneklerine topu atıp duruyorlar ama gel gör ki bizimkiler 8k 144fps 32x AA'da oyun oynuyor. Evini satsa 4k monitör alamaz burada pc master race naraları atıyorlar komik bir biçimde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freshmind -- 8 Ağustos 2015; 23:07:26 >

• 1500 tl ye aldığı pc ile 2 sene oynarsa öpsün başına koysun, ps3 bile 8 sene oynattı, son sene ise çalıştırdığı oyun the last of us tı. hayallerde yaşıyor bazıları işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 8 Ağustos 2015; 18:08:13 >
  • pc master race dedikleri olay tam bir balon. oyun firmları en çok önemi konsollara verir. çünkü pc de korsan, hile aldı başını gitti. pc asla über grafik farkı sunamaz multiplatform oyunlarda, sundurtmazlar. mutlaka konsol seviyesinde ya da ufak farklarla önde olacaktır. xbox one ve ps4 oyuncuyum diyen adamda olmalıdır. Uncharted, the last of us, halo , god of war, gears of war, forza, gran tourismo, gibi popüler exclusiveler pc de yok. hatta Rockstar red dead redemption gibi bir oyunu pc ye çıkartmadı bile. o yüzden pc master race diye bi şey ancak ekran kartı firmalarının uydurup suncduğu ve ağır fanlar tarafından kendilerinin bile inanmadıkları bir söylem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşk07bjk

pc master race dedikleri olay tam bir balon. oyun firmları en çok önemi konsollara verir. çünkü pc de korsan, hile aldı başını gitti. pc asla über grafik farkı sunamaz multiplatform oyunlarda, sundurtmazlar. mutlaka konsol seviyesinde ya da ufak farklarla önde olacaktır. xbox one ve ps4 oyuncuyum diyen adamda olmalıdır. Uncharted, the last of us, halo , god of war, gears of war, forza, gran tourismo, gibi popüler exclusiveler pc de yok. hatta Rockstar red dead redemption gibi bir oyunu pc ye çıkartmadı bile. o yüzden pc master race diye bi şey ancak ekran kartı firmalarının uydurup suncduğu ve ağır fanlar tarafından kendilerinin bile inanmadıkları bir söylem.

PC master race olayında grafik konusunun sanki olayın asıl amacı gibi görünmesinin nedeni konsol oyuncularının grafiğe çok önem vermesi normalde grafikle pek alakası olmayan bir hareket, senin de dediğin gibi yapımcılar konsolcu, ne pc üstünlüğünden bahsediyorsun al sana çamur gibi new vegas.
    Aslında konsolların kapalı, dayatmacı, sıkıcı uygulamalarıyla dalga geçen bir hareket.

• kardeş ben şahsen ps4 de sabit fps ile ultra grafik beklemeden oynarım illallah geldi pc modifiye etmekten yetişemiyoz para tuzağına dönüştü hele ki elektronik eşyaların pahalı olduğu bir ülkede yaşıyoruz zor iş pc de ultra grafikde oynamak

• quote:

1.500TL'ye PS4 kalitesinde bir PC toplayabilirsin ama 3500TL'ye 4K'da oynayabilecek bir PC toplayabilirsin yani 4xPS4 kalitesine ulaşıyorsun. Yani parası olan adama paranı harcama demek saçma, isteyen bütçesine göre herşeyi yapabilir. Ama PS4'e verdiğin parayla en iyi kaliteye sahip olduğunu düşünüyorsan çok yanlış yerdesin, eurogamer'ın yaptığı PS4 bütçesine uygun PC karşılaştırmasına bak PS4'ten daha iyi performans veriyor aynı fiyatla bir PC.

Topla bakalım 1500 TL'ye ps4 ayarında bir pc görelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

1.500TL'ye PS4 kalitesinde bir PC toplayabilirsin ama 3500TL'ye 4K'da oynayabilecek bir PC toplayabilirsin yani 4xPS4 kalitesine ulaşıyorsun. Yani parası olan adama paranı harcama demek saçma, isteyen bütçesine göre herşeyi yapabilir. Ama PS4'e verdiğin parayla en iyi kaliteye sahip olduğunu düşünüyorsan çok yanlış yerdesin, eurogamer'ın yaptığı PS4 bütçesine uygun PC karşılaştırmasına bak PS4'ten daha iyi performans veriyor aynı fiyatla bir PC.

Sadece şu videoyu izle yeter. 1500TL'lik bir PC bile 45-50 fps alabiliyor PS4 ise 30fpsye sabitlenmiş durumdahttps://www.youtube.com/watch?v=9OE2iI7OLh8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weNM -- 9 Ağustos 2015; 11:20:11 >

• yav şu" konsol 1500 tl topla bakalm 1500 e öle bi pc" , diyenleri anlamıyorm e sen 1500 + 2-3 oyun aldınmı zaten 2000 TL üstüne çkıyor.hadi 5 oyun alsan 2500, pcde 2300-2200 e donanım topla arta kalanlada daha fazla oyun al
    bunu düşünmüyorsnz
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

yav şu" konsol 1500 tl topla bakalm 1500 e öle bi pc" , diyenleri anlamıyorm e sen 1500 + 2-3 oyun aldınmı zaten 2000 TL üstüne çkıyor.hadi 5 oyun alsan 2500, pcde 2300-2200 e donanım topla arta kalanlada daha fazla oyun al
    bunu düşünmüyorsnz

Tespitte son nokta gerçekten. Yıllardır bunu kimse düşünememişti. Konsolcu herkesi kandırmışlar. Siz seçilmiş kişisiniz bu tespiti yaparak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

quote:

Orijinalden alıntı: soneday

yav şu" konsol 1500 tl topla bakalm 1500 e öle bi pc" , diyenleri anlamıyorm e sen 1500 + 2-3 oyun aldınmı zaten 2000 TL üstüne çkıyor.hadi 5 oyun alsan 2500, pcde 2300-2200 e donanım topla arta kalanlada daha fazla oyun al
    bunu düşünmüyorsnz

Tespitte son nokta gerçekten. Yıllardır bunu kimse düşünememişti. Konsolcu herkesi kandırmışlar. Siz seçilmiş kişisiniz bu tespiti yaparak.

kimse düşünmedi diye değil, herkezin savunması bu diye dedim kardeşim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

quote:

Sadece şu videoyu izle yeter. 1500TL'lik bir PC bile 45-50 fps alabiliyor PS4 ise 30fpsye sabitlenmiş durumdahttps://www.youtube.com/watch?v=9OE2iI7OLh8

750 ti 2gb olduğu için textureler medium detayda çalışıyor. Ps4'te textureler High ayardadır. Bende her iki versiyon olduğu için karşılaştırma yapabiliyorum. Sende olmadığı için, 1500 TL'lik pc'nin ps4 grafiklerinde oyun oynattığını zannedersin.

• GT_55 kullanıcısına yanıt
    Bazı oyunlarda 2 GB'ın PS4 texture'ları için yeterli olmadığı ve ilerde daha da sıkıntı yaşanacağı doğrudur. Ancak GTA5'te PS4 kalitesinde açabiliyorsunuz.

Video altındaki not:

quote:

Note: the PC in test here runs with equivalent to PS4 settings.

------

Shadow ayarını kurcalamak kaydıyla, 2 GB kartla yüksek texture'lar da açılabiliyor. Bu da, PS4'ten daha iyi bir kalite.

------

Tabii unutulmaması gereken nokta: PS4'ün özellikle GPU kısmı, 30 FPS'den çok daha fazlasını verecek güçte. FPS cap nedeniyle, 750 Ti'ın daha hızlı olduğu yanılgısına düşülmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 10 Ağustos 2015; 2:14:42 >
  • quote:

1500 tl ye aldığı pc ile 2 sene oynarsa öpsün başına koysun, ps3 bile 8 sene oynattı, son sene ise çalıştırdığı oyun the last of us tı. hayallerde yaşıyor bazıları işte.

5 Yıllık PC ile 480P oyun oynayım 10 sene dahi götürür beni, Ps3 1080P oyun mu açıyor du??? oyunlardaki ara video dahi 360P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ankara -- 10 Ağustos 2015; 10:54:59 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.