< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

Popüler Konular listesinde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Selamlar, ben de aranıza yeni katıldım MG4 Luxury ile. 57500 de aldım 58500 oldu bile. Araç servis bakımlı, garantisi devam ediyor. İlk sahibinden aldım. Farın veya far camının değiştiği bir kaza geçirmiş. Sol sinyal, yanındaki siyah çıta, alt lip vs değişmiş. Tampon boyanıp tamir edilmiş. Her şey servis kayıtlı ancak servis ne yapmış ne yapmamış anlamak mümkün değil. Eski sahibi bir iş adamıydı ve üstüne pek düşmemiş. Servis Far değişimi yazmış. 2 yıl sonra ben teslim aldım ve değişti denilen far diğer fara göre çizikler içindeydi. Sahibine söyledim sizi keklemişler diye :D az da olsa arabacı adamız biliriz yani. Ya çıkma far taktılar veya çıkma cam. Çok yoğun yağmurlarda kullandım, aracı 2 defa yıkattım ne su alma var ne bir şey. Takılmadım. Zımpara ve parlatma yaptırdım kullanıyorum sorun yok. Tbox takılmış yazıyor. Aracı teslim aldım versiyona bir baktım R40. Dedim takmamış olabilirler de :D Türkçeleştirme yapılmış yazıyor. R40 ta zaten Türkçe yok ?! Tampon boyanmış diyor, boyayan arkadaşı yoldan çevirmiş olacaklar ki renk tonunu bile tutturamamışlar. Araç turuncu. Neyseki tampon duruşunda, değişen parçalarda vs sorun yok. Araç diri, düzgün ve temizdi aldım geçtim. Ankara Arkas'a gittim. İlgi alaka üst düzey. Hizmet güzel. Sizi dinliyorlar ve çözüm odaklı yaklaşıyorlar. Hüseyin Bey var, giderseniz onu bulun :D Aracın tbox kontrolü yapıldı yeni takılmış. R40 versiyon RXX e güncellendi ve Türkçe desteği geldi. Yazılım kesinlikle daha akıcı olmuş. Ismart çalışmıyor, MG merkezi aradım açarız bir ara dedi kapattı. Tampon ile ilgili kendilerinden tekrar boyanması için fiyat da alacağım. Nasıl olsa plastik parça, uygun bir fiyat verilirse neden olmasın. Araç ile ilgili yorumlarıma gelirsek ; Bu kadar konforlu olacağını düşünmüyordum diyebilirim. Süspansiyonları, direksiyonu, yalıtımı, koltukları vs saçma derecede iyi geldi. Üzerinde Pirelli SottoZero kışlık lastikler var. Ses gelmiyor desem yeridir. Arka oturma alanı geniş, şaft tüneli olmaması ile bu fiyattaki rakiplerinden direkt olarak ayrılıyor. Bagaj motor arkada olduğu için yetersiz gelebilir. Ancak şehir dışı seyahati fazla olmayan veya uzun tutmayan 2 kişi için gayet ideal. İç trim kalitesi fiyatına göre gayet iyi. Sürücü kemer tokası dışında trim sesi duymuyorum. (yağlamam gerekiyor olabilir ilginç bir gıcırdama geliyor bağlantı yerinden). Bu kadar sessizlikte çok iyi iş çıkarmışlar diyebilirim. Fransız rakiplerinin 2. bakımda trim sesinden geçilmediğine eminim. İç tavan kısmı bir tık daha kaliteli olabilirdi diye düşünüyorum. Sadece kapı üst kısımlarındaki sert plastik biraz kolay çiziliyor. İkinci el alırken takıntılı iseniz belki alcantara kaplatmayı düşünebilirsiniz. Arka oturma alanı aydınlatma yok. Tavana basit bir lamba koyacaksınız yani... Gereksiz bir kaçış olmuş arkası bu kadar geniş araç için. Şarj hızı harika. Uzun yolda aracı kendi ilime getirirken 20dk kadar bir şarj yaptım. %15-20 seviyelerindeydi %80 i geçmişti. Abi olay budur dedim. Yol aydınlatmasında akıllı uzun farı beğendim. Kısa farlar da gayet güzel. Geri park lambası bence yetersiz. Bu ampül değiştirilebilir. Ayrıca şu teknolojide halojen sinyal ampülü nerden buldunuz da stopların içine koydunuz dedim. Eski sahibi tavanı ve direkleri siyah kaplatmış. Gerçekten aracın görüntüsü değişmiş. Müsait zamanda fotoğrafı yüklerim. --------- Şimdi şöyle durumlar var. Yazlık lastik almam gerek, biraz uygun olsun istiyorum. Lassa Revola yorumlarına baktım çok övgü almış. Buradan öneren olur mu bilmiyorum ? Tek lastikte 5500 TL yi geçmek istemiyorum. 60.000 de yani 2000 km sonra bakıma gireceğim. Sadece polen değişiyor ve kontroller yapılıyor sanırım. Ücreti hakkında bilgisi olan var mı ? Ismart aktif etmek için bir yol var mı ? Dalga dümen yaparak bir şekilde merkeze veya servise aktive ettirebilir miyiz ? Burayı biraz canlandırmak gerek. Gerçekten değeri farkedilmeyen bir araç bence. Aynı fiyata Corsa E, eC4 gibi araçların satıldığı yerde menziliyle, konforuyla, özellikleriyle ve pratikliğiyle hepsinin üstünde diye düşünüyorum. |
|
RXX ile ismart kullananlar var. İsmart grubunda bu konuda yönlendirecek arkadaşlar var. Mg Türkiye whatsapp grupları var oraya katılırsanız tüm sorularınıza rahatlıkla yanıt bulabilirsiniz. buradan mg türkiye olan kısımdan üyelik daveti iletiliyor. Bakım 10.000 TL gibi bir şey tutabilir pil soğutma sıvısı değişecekse ikiye katlanıyor. elektrikliaractoplulugu | Instagram, Facebook | Linktree https://linktr.ee/elektrikliaractoplulugu?utm_source=linktree_profile_share<sid=6541f613-1971-4963-a764-0d9d24733fd5 |
|
gördüğüm kadarıyla aracınız comfort versiyon, comfort olanlarda pil LFP olduğundan dolayı pil yüzdesi ayarlama gibi bir durum olmuyor. O ayar Luxury olan NMC bataryalılarda var. edit: aracınız luxurymiş. bazı yazılımlarda pil yüzdesi ayarlanmıyordu. yazılım kodunuza bakmanızı öneririm. Belki yazılım güncelleme gerekebilir. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murrz2643 -- 1 Nisan 2026; 12:25:6 > |
|
2. Fotoğrafta var ortada bir indikatör. O %50 olarak ayarlanmış görünüyor. Onu sağa sola oynatarak ayarlarsın. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
çok teşekkür ederim hocam ilginize. |
|
Evet öyle görünüyor. Sanırım güncellemeden dolayı bu özellik gitmiş. Yazılar da Türkçe görünüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, V2L kabloyu şarj portuna taktığımda şarjın port ışıkları turuncu yanıyor, araç şarj ekranında "cihaz tanınmadı" diye uyarı veriyor, deşarj sekmesine geçmiyor. Bu durumu yaşayan var mı acaba? |
merhabalar, mg 4 araştırması içerisindeyim, büyükşehirde yaşıyorum ve ön park sensörü benim için önemli comfort modelinde olmadığı söyleniyor yetkili servisi aradım takılmıyor dedı comforta , geri görüş kamerası için 12000 tl dedi luxery model ile arasında 2. elde 100.000-200.000 tl bandından fark var sizce bunu vermeye değer mi ? 7 yıl garanti var diyorlar yetkili servisler cidden garanti arkasında duruyor mu yoksa başından mı savıyor |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metin A. -- 3 Nisan 2026; 22:52:36 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
luxury alın kesinlikle ben öyle yaptım. fiyat farkına göre donanım farkı ucuz kalıyor. servisten servise değişir, mesela kayseri servisine kefil olamam ancak ankara arkas a olurum vs vs. mg genel merkez yani doğan trend de çok ilgili. |
|
cevabınız için teşekkürler, mg 4 de servis aralığı nedir ? bazı kullanıcılar 20-40-60-80 diyor bazıları her yıl yaptırmana gerek yok diyor, bu işin standardı yok mu ? fosil yakıtlı araçlarda 15 0000 km veya 1 yıl derler mg 4 de her sene şartı yok mu ? |
|
|