Merhaba arkadaşlar. 2024 MG ZS 1.0 Comfort paket otomatik aracım var. -Aracı kilitledikten sonra Farların eve kadar beni takip et modunu nasıl açabilirim? -Multimedya/eğlence ekranının dili ingilizce. Bunu Türkçe yapamıyor muyuz? |
MG ZS KULLANICILARI KULÜBÜ (15. sayfa)
-
-
Beni Takip Et
START/STOP düğmesi kapatıldıktan sonra, far kolunu
direksiyona doğru çekin. Bu, Beni Takip Et fonksiyonunu
etkinleştirecektir ve kısa farlar ve araç konfigürasyonuna
bağlı olarak park lambaları yanacaktır. Bilgi-eğlence ekranındaki “Araç” ayarlarında “Konfor ve Kolaylık” bölümünden
ayarlanabilir.
-
Kullanım kılavuzu bu linkte mevcut -
Herkese selamlar, 2023 model bir zs luxury plus araç beğendim ve ailem için kalıcı olmak üzere almayı düşünüyoruz. Aklıma takılan şey mg ye ait sitede olan ready başlıklı ödeme konusu. Aracın 2024 model sıfır fiyatı 1400 civarındayken bizim baktığımız 23 model araç 1200 civarı ve 7k km de. Bu araç sıfır olarak alınıp bu şekilde satılıyor olabilir mi? Ek olarak aile için bahsettiğim şekilde kalıcı bir araç mıdır? Hem iyi hem kötü çok yorum gördüm, karar veremedim. İyi forumlar.
-
Merhaba. MG Ready sayfasındaki belirtilen araçlar 7 temmuz öncesindeki yeni GSR koşullarıni sağlamayan sıfır ama Doğan holdingin kendisine plakalandirilmis araçlar. Ben de bu şekilde aldım. 0-10 kmdeki araçlar sıfır yani aslında. 7 temmuzdan sonra plakasız satamayacaklari için böyle yaptılar. Ben 2 çocuklu aile için aldım çok memnunum. Zaten garantili araçlar. 5yil 150bin km fabrika garantili. 2023 model yerine sıfır faizli krediyle 2024 model sıfır almanızı tavsiye ederim. Eğer 2023 modelde ciddi bir indirim olursa onu alın tabi hatasızsa.
-
Aslında gönlüm 2024 almaktan yana ama bütçe sebebiyle zorlayamıyorum hocam. 23 model olan sarı sitede ve galeride ancak araç çok temiz duruyor. Aracı görmeye gideceğim, eğer garanti durumu devam ediyorsa pazarlık düşünüyorum. Dediğiniz gibi iyi bir fiyatta uzlaşırsak mg kullanıcısı olacağız artık
-
Merhaba arkadaşlar 2022 model mg zs luxury aracım var 70.000kmde. Son zamanlarda araç rölantide çalışırken ön koltuklarda bir titreme var bu daha önce başına gelen varmı bu problem nereden kaynaklanıyor olabilir? -
-
Hayırlı olsun.Çok şanslısınız. Ben yaklaşık 1000 km yaptım. Ama tamamını yoğun trafikte yaptım. Akıcı trafikte hiç kullanamadım henüz. Yakıtım 12 lerde. Tabi şikayetçi değilim durumdan. Bunu bilerek aldım aracı. Yakıtı düşünecek olsaydım Duster alıp tüp taktırırdım. İkisi arasında da gidip geldim sürekli. Ama sonucunda konforu tercih ettim. Sizinki gibi trafiğin düşük olduğu şehirler için çok daha avantajlı bir araba gerçekten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesikparmak -- 3 Kasım 2024; 19:54:11 > -
BENDE 3 HAFTA OLDU ALALI ZS LUXURY PLUS 1.0 MOTOR 12 LİTREDEN AŞAĞI DÜŞMEDİ ÇOK YOĞUN TRAFİK OLMAMASINA RAĞMEN..ÇOK ŞAŞIRDIM...GERÇEKTEN ÇOK ŞANSLISINIZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bebito06 -- 4 Kasım 2024; 10:55:17 > -
Bende de 2017 corolla advance var. Bu aracı düşünüyorum. Toyota sorunsuzluğu veya konfor . İkisinden birini tercih etmem gerekiyordu. Birazda konfor olsun diye düşünüp almak istiyorum. Birkaç dk elektriklisini sürdüm bu arabanın. Gerçekten çok beğendim. Bu da öyledir muhakkak. Siz tavsiye eder misiniz. Sizden de dinlemek isterim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepAnkara -- 6 Kasım 2024; 0:1:2 > -
Kesinlikle ALINMAZ
2. Elde TUTULMAZ
Yedek parça süreleri UZAYABİLİR
Tasarım: BEĞENMEDİM
Kalite BEĞENMEDİM
Konfor AZ
Menzil BEĞENMEDİM
Yalıtım OLMAMIŞ
-
11bin km yakıt tecrübemi yazayım, mayıstan bugüne genelde klimalı oldu. Uzun vadede 7.3 ortalama ile gezdim. Uzun yol 150 gittiğimde 7.8 ortalama, uzun yol 85 gittiğimde 5.3 ortalama , uzun yol 100 -110 gidince 6.5 gibi. Yukardaki vagcıları da çok sallamayın
Düzeltme: Uzun yol 150 hız 8.7 lt
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brstgn -- 9 Kasım 2024; 11:11:14 > -
Temmuz başı aldığım lux.plus araç maalesef kısa mesafe ve şehir içi yakıtı inanalımaz felaket yakıyor. Ama şehir dışı sabit hızla 100-120 geçemeden inanılmaz cimri çok az yakıyor. Vallaha 7-8 lt görsem gıkım çıkmayacak 😀. Hatta 5-5,5 lt yazanları görünce 😱😱😱😱. Araçtan araca değişiyor mu yada yazılım lâ mı alakalı pek anlamadım -
Eskiler hep rodaj filan derdi ama yeni nesiller araçlarda o pek yok derler. 1000-1500si sonrası belki bulur ama benimki 4.500 de henüz bulamadık 😁😁😁 -
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. Yakıt sarfiyatı çok iyi maşallah. İnşaallah böyle de devam eder. -
Bu kadar az nasıl yakıyor ben anlamadım şehir içi orta yoğunluk 12.5 lt şehir dışı 10.2 daha düşüğünü görmedim yada nasıl düşecek...nasıl düşürdünüz. araçtan araca mı değişiyor yazılımsal mı bir anlasaydık...
-
Devirli kullanınca çok yakıyor, düşük değer ortalamalarını genelde 1700 devirde kullanmaya dikkat ederek yakalıyorum. Gaz pedalının altında yumurta varmışçasına kullanım değerleri diyeyim. Çok fren yapmayacak şekilde kullanmaya dikkat ederim. Kullanım alışkanlığı ile alakalı bir durum galiba. Bir yandan da tsi motorların verimliliğini çok beklememek lazım.(arona kullanırken 4.5-5 arası lt yakan sürüşe benzer sürüşte bunda 6 oluyor) -
quote:
Orijinalden alıntı: Balkes09
Merhabalar aranıza 2024 model sıfır aldığımız ZS luxury modeli ile yeni katıldım. İki haftadır aracı kullanım sonucu edindiklerimi paylaşmak istedim. Balıkesir'de ikamet ettiğim için çok yoğun bir trafikte kullanım yapmıyoruz çok şükür 😃 bu sebeple ortalamam şuan 6 litrelerde. Hafta sonu git gel 250 km yol yaptık. Burda da yine bu civarda tüketim değerimiz oldu. Hız olarak 100 km ortalama ile. Hızı seven bir aile değiliz 😃
Öncesinde 2022 model yine sıfır aldığımız Toyota Corolla aracım vardı. Ondan buna geçtik. Şimdilik memnunum. En korktuğum Corolla dan sonra yakıt konusuydu. Çünkü ona sıfır alırken LPG taktırmıştım. Şimdilik korktuğumuz gibi değil. Söyle kızımla olan bir foto da koyalım. 🧿🧿🧿
Herkese kazasız belasız sürüşler.mart ayından beri aynı arabayı kullanıyorum, ben daha 6 litre yazısını hiç görmedim. Nİğde otoyolunda bile gittim-geldim yine de ortalamamı düşüremedim o kadar. Yaklaşık 20 yıldır sürücüyüm, günlükte ortalama 150 km yol yapıyorum. Aracınızın kıymetini bilin. umarım bir problemi yoktur. Allah kaza bela vermesin.
-
ankara-niğde otoyolundan adana ya gittim geldim. giderken 140 la gittim 10.5 litre yaktı, dönüşte 100-110 ile geldim 9 litre yaktı. arabadan arabaya değişiyor sanırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X