Şimdi Ara

MG ZS KULLANICILARI KULÜBÜ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
266
Cevap
34
Favori
57.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bence çok çok iyi, zira benim MG-ZS-Luxury aracım Denizli_Antalya arasında 8,4 yakıyor

• BlueRanger4 B kullanıcısına yanıt

Eğer stepne alırsanız, ne özellikte ve nasıl bir stepne aldığınızı (uyumluluk itibariyle) bana da bildirebilirseniz sevinirim.

• Ozilett O kullanıcısına yanıt

Ben de aracımı yeni aldım, sizin paylaşımınız üzerine bayiyi aradım, "hayır temmuz MTV'sini biz ödeyeceğiz siz ödemeyin" dediler. Ancak bugün 31 Temmuz ve fakat hala ödenmemiş gözüküyor

Whatsapp grubuna nasıl dahil olabiliyoruz, ben de baktım foruma ama bulamadım

• Şu anda kampanya olduğundan ilgimi çekti de ZS modeli alınır mı ve neden? Opel Crossland'tan iyi mi kötü mü? Cevaplarsanız sevinirim.

• P_Baris P kullanıcısına yanıt

5*100 bijon aralığ 17 jant gerekiyormuş arıyorum hala krikolu bir set

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueRanger4 -- 11 Ağustos 2024; 0:35:41 >
    MG ZS KULLANICILARI KULÜBÜ
  • Cümleten S.aleyküm. Bende bu hafta itibariyle 2014 jetta mı satıp MG ZS Luxury Plus 1.0T aldım. Henüz teslim edilmedi. Forum siteleri paylaşım açısından her zaman faydalı olmuştur. O yüzden hem deneyimlerimi paylaşmak hem de sizlerin yorumlarını okumak için buradayım. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Tekrar görüşmek üzere.

• nakresNET kullanıcısına yanıt

Merhaba yaklaşık 2 aydır MG ZS 1.0T Otomatik vites kullanıyorum. Crossland ile kıyaslama yapamam ancak kullanıcı deneyimlerimi aktarabilirim.

1. Öncelikle yaklaşık 90.000 km.yapan arkadaşlar var. Onların beyanı bu güne kadar rutin bakımları dışında herhangi bir arıza yaşamadıkları yönünde.
    2. Aracın bilinen kronik sorunu bulunmuyor.
    3. 5 yıl ya da 150.000 km.garantisi Ciddi avantaj sağlıyor.
    4. Araç Avrupa’da ve Avustralya’da en çok satan araçlar arasında yer alıyor. Markanın geçmişi İngiliz markası olduğu için diğer Çinli markalara göre daha fazla güven veriyor.
    5. Satış rakamları Cherry’nin çok altında olsa da, Cherry’e göre çok daha sorunsuz bir araç. En basitinden Cherry’e kilo sorunu nedeni ile LPG dahi takılamıyor.
    6. Cherry’nin bu denli tutulmasının sebebi sahip olduğu yüksek donanım paketi.
    7. Araçla 2200 km. Yaptım. Şu an için ortalama yakıt tüketimi 7.6lt. Fabrika verisi ise 7.2 lt.
    8. Şayet çok sert sürüş yapmazsanız yakıtı makul (az değil) seviyede.
    9. 1.0 motor küçük hacimli olmasına rağmen, turbo beslemesi ile 1.4 performansı gösteriyor. Elbette 140-150 beygir araçlar kadar güçlü değil ancak aradığınız hız, çabuk hızlanma vb. değilse motor ihtiyacınızı karşılayacaktır.
    10. En başarılı özelliği ses yalıtımı. Motor ve yol gürültüsü gerçekten minimum seviyede. Bu güne kadar kullandığım en sessiz otomobil diyebilirim.
    11. Luxury Plus paketinin donanımı emsallerine ve fiyatına göre daha iyi diyebilirim ancak basit birkaç eksiği de mevcut.(cam kumanda modülü, dış hava sıcaklığı göstergesi, arka koltuklar için aydınlatma bulunmamaması vb.)
    12. Otomatik klima maalesef mevcut değil. Dijital klima var ancak maalesef otomatik değil.
    13. Şu an satışta olanlar GSR2 yönetmeliğine tam uygun değil. Otomatik frenleme, şerit takip asistanı, yorgunluk algılama özellikleri mevcut değil.
    14. Otomobilin konforu muadil Avrupalılardan daha iyi düzeyde.
    15. Özellikle boyutları açısından son derece büyük bir araç, neredeyse C segment SUV ile aynı
    16. Japon yapımı Aisin marka 6 ileri tam otomatik şanzıman bulunuyor. Vres geçişleri çok yumuşak, şanzıman daha önce başka araçlarda kullanılmış ve sorunsuzluğu ile bilinen bir şanzımandır.
    17. Günümüzde yedek parça sıkıntısı tüm araçlarda mevcut.Zaman zaman Renault bile 1 ay 1,5 ay bekletebiliyor. Bu durum MG için de geçerli olabiliyor.
    18. Yol tutuşu SUV otomobile göre gayet iyi. KM 77’de yapılmış testi mevcut. 78 km ile geyik testi parkurunu tamamlamış. Bu kadar yüksek bir araç için bence gayet yeterli.

• Arkadaşlar bir WhatsApp grubu paylaşılmıştı onu iletebilir misiniz?

Biz bir grup açalım dedik ama aramalarda çıkmadığı için kimse katılmıyor. Yoğun katılım olan bir grup varsa hem katılalım hem de ilk mesaja yazayım.
  • Ebul-Liva kullanıcısına yanıt
    Ben çoktandır WhatsApp grubundayım. Yönetici olmadığımdan ekleyemedim. Aşağıya screen shot aldım. Özelden telefonunuzu yollarsanız yöneticiye mesaj atarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: iboofe

Ben çoktandır WhatsApp grubundayım. Yönetici olmadığımdan ekleyemedim. Aşağıya screen shot aldım. Özelden telefonunuzu yollarsanız yöneticiye mesaj atarım.

Arkadaşlar WhatsApp grubunun linkini paylaşıyorum. Zs I olan tüm arkadaşları bekleriz.

Mg Zs Dayanışma Grubu

• iboofe İ kullanıcısına yanıt

Maalesef link bende çalışmıyor

Link DH sistemi tarafından otomatikman değiştiriliyor.

Aşağıdaki şekilde vermeye çalışayım. Boşlukları silin ve tarayıcıya yapıştırın.

https :// chat.whatsapp. com /KG8VTuWxztL9g8MhUl8uaN
  • Ebul-Liva kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, isteği göndermeyi başardım sayenizde

• Bagaj askılıklarını sanayide Klipsciler var onlarda bulunuyor benimde kırıldı tanesi çok uygun fazladan aldım izmitte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wosvol -- 13 Ağustos 2024; 22:17:30 >
  • nakresNET kullanıcısına yanıt

Crossland neymiş zs al geç derim herseyiyle çok çok daha iyi

Watsupta mg Türkiye diye aratın çıkıyor

• ayti61 A kullanıcısına yanıt

Youtube da silecek servis modu diye aratın uygulayın

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.