|
eğer ki çok sık dur kalk yapmıyorsanız, şehiriçi ortalama hızını 35 km/s civarı olursa 6.5 de görebilirsiniz. ben böyle şartlarda görüyorum.
size de şöyle cevap vereyim,
|
|

1 Mobil
|
eğer ki çok sık dur kalk yapmıyorsanız, şehiriçi ortalama hızını 35 km/s civarı olursa 6.5 de görebilirsiniz. ben böyle şartlarda görüyorum.
size de şöyle cevap vereyim,
|
|
selamlar, bakım konusunda güncel bilgi paylaşayım; 18 ekimde yaptırdım 2. bakım istanbul kuzey mg servis filtrelere ek olarak fren hidrolik yağ değişimi ve balata sprey ile temizleme var. fiyat 13.000 TL |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldboy86 -- 29 Ekim 2025; 9:59:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
ilave edeyim, dikiz aynası sağa dönüşlerde görüşü kısıtlıyor. ben şu an şehiriçi trafikte 23 km/s ve üzeri ortalama hızlarda 8 lt nin altını tutturabiliyorum. direksiyon fazla turlu 90 derece dönüş için bile gereğinden fazla çevirmek gerekiyor ama buna rağmen manevrası kötü. dediğiniz gibi bu arabanın sahip olduğu donanım, konfor, yol tutuş, gibi özellikleri aynı fiyata sunan başka bir marka yok. arka diz mesafesi superb ile yarışır. bagaj dar ama altında yedek lastik olmadığı için ıvır zıvır saklayacak alan çok. bir de anahtarsız giriş çıkış isterdim. |
|
Çarşamba bende herter servise 30 bin bakımı için gideceğim.14 civarı söylediler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cepAnkara -- 2 Kasım 2025; 23:42:21 > |