Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (132. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.622
Cevap
154
Favori
368.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
Giriş

eğer ki çok sık dur kalk yapmıyorsanız, şehiriçi ortalama hızını 35 km/s civarı olursa 6.5 de görebilirsiniz. ben böyle şartlarda görüyorum.

Alıntı

metni:
    Arkadaşlar selamlar 2024 model mg ha almak istiyorum fakat sarı siteye ne zaman baksam çok gazla araç girşi yapılıyor bu kadar az km de kafamı kurcalamıyor değil insanlar neden alıp satar ki kısa süre içinde , araçla ilgili şanzuman probleminden bahsediliyor başka bi yaşadığınız sorun sıkıntı var mı ya da emsal paralar önerilecek araç,şimdiden teşekkür ederim

size de şöyle cevap vereyim,

1. bizim insanımız kendisini kurnaz alemi sersem bellediği için hemen alıp satıp para kazanmak derdinde. özellikle zamların böyle üst üste geldiği bir ekonomide.
    2. bahsediliyor, bu kelimeden hiç hoşlanmam zira zamamen safsatayı yansıtır. evet bizim araçlar çift kavrama, evet ileride sıkıntı yaratabilir ama daha iki senelik araçta kim görmüş, nerede olmuş ispatlı delilli bir bildirim yok. olan sadece dedikodu. yine bizim milletin her boku bilmesi. rolls royce al ona da bok atarlar.

• 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.