Şimdi Ara

MG HS Kullanıcıları... (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.436
Cevap
150
Favori
303.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara ş.içi alınan yol hangi saatler arası yol yapılmış nereden nereye gidilmiş hepsi etken ama bu araç ş.içi 8 lt yakıyor demek hayal(ankara için) tyt yaris bile 9lt yakıyor hibrit corolla crosa lpg takıyor adamlar biz 1600kilo 162hp lik araca 8lt yakıyor diyoruz 😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • commandx C kullanıcısına yanıt

sen son güncellemeleri yaptırdın mı? son güncellemeden sonra şanzıman neredeyse zf şanzımana yakın oldu. bu arada diğer dediklerinin hepsine katılıyorum. 163 hp turbo benzinli otomotik 1600 kg daha az yakan varsa hodri meydan!

Alıntı

metni:
    Müthiş yakıyor , ama öyle böyle değil… hs luxury aracım daha 5 bin k. De turbo hortumu patladı çekici götürdü.. Mg dogan trend güncelleme yok size yalan söylüyorlar hu aracın güncellemesi hic omadı dediler, atasehır servis 4 güncelleme yaptıgını söyledi.Arac konforlu fakat benzini aşırı ötesi yakıyor ve şanzımanı rezil ötesi

chery bayii sen misin? yapmadan duramadım 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi texjrwillerjr -- 22 Aralık 2024; 22:21:42 >
  • dayıcım D kullanıcısına yanıt

Aynı şartlarda benzer kullanımda

Auris 1.33 6.1, subaru xv 7.2, mazda cx5 aracımız 7.9 yakıyordu. Uzun vadeli en az 1 yıllık tüketim. Hs bunlara nazaran daha kötü şartlarda 8.1 yakıyor.

Herkesin şartları farklı. Yarisin 9 yaktığı yerde 11-12 yine normal bu araç için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt

Güncelleme falan yapılmadı ama şanzımanla bir sıkıntımız yok. Vites düşürmede biraz yavaş ama büyük problem değil bizim için.

Daha az yakan olabilir ama bu araç böyle abartı çok yakmıyor kesinlikle.

• commandx C kullanıcısına yanıt

güncellemeden sonra gaz pedalına biraz basmak vites düşürmek için yetiyor eskiden neredeyse tam basmam gerekiyordu. dediğin gibi yakış biraz kullananla biraz da nerede kullandığın ile alakalı. akıcı şehiriçi trafiğinde ben 6.5-7.0 lt leri görebiliyorum ama ben biraz da keyifli kullanımı tercih ediyorum.

• Tutulmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Araba çatır çatır sattı ne tutulmadı ya
    Geçelim o işleri
    Bütün Avrupa markaları şu anda panik olmuş halde
    O koskoca Alman markaları küçülmeye gidiyor
    Burnu havada almanların verdiği donanımı yarı fiyatına artık alabildiğiniz markalar var
    On sene sonra o kadar çok farklı şey konuşacağız ki burada
    Adamlarla fiyatta mücadele edebilmek için o Avrupalı markaların hepsi arabaların içine en adi plastiklerle doldurmaya başladılar
    O burnundan kıl aldırmayan Volkswagen bile indirim ve kampanya düzenliyor

Tüketim kısmına gelince yaşadığım şehirde Mercedes’i biniyordum 10 l’nin altını görmedim
    Peugeot’ya bindim 10 l’nin altını görmedim
    Yeni kasa md hs phev iki aydan uzun süredir kullanıyorum
    6,5 litreyi görmedim
    Şehir dışında yüksek hızda kullandım 7 litre
    Bu kadar

• Hahaha tutulmadi denen araba her yerde resmen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Oldboy86 O kullanıcısına yanıt

Tutulmadı diyen eleman allah bir dese inanmazsın, o derece. O yüzden ne dediğinin bir önemi yok

• Selamlar.

"Carviser" kendi youtube kanalında yeni HS benzinliyi anlatmış.

Eski kasada çok eleştirilen 2 konu halledilmiş gibi.

Dikkat çeken 2 yorumu şu:

Ekranlar eski kasaya göre çağ atlamış.

Vites geçişleri hissedilmiyor.

Ama maalesef cam tavan yok.

Ve de fiyatı 2.000.000 gibi bence çok yüksek.

• aydancan A kullanıcısına yanıt

eski kasada da vites geçişleri hissedilmiyordu ama özellikle vites düşürmek için çok düşünüyordu, güncelleme sonrası bu sorunu büyük ölçüde çözdüler.

• Eski aracı deneyimlemedim o yüzden çok karşılaştırmayacağım. Ancak şunu söylemek isterim ki ben yeni aracın plug in hibrit versiyonunu kullanıyorum. Cam tavanı ben sevmiyorum o yüzden olmaması benim için bir eksiklik değil ancak yeni gelen araçta okuma lambaları hariç hiçbir aydınlatma yok. Gece aracı kullanırken gerçekten işi çok karanlık en azından bir zemin aydınlatma olabilirdi.
    İkinci bir hadise ise araç gerçekten güçlü fakat ilk kalkışlarda o gücü almanız neredeyse imkansız çünkü çok fazla patinaj yapıyor üstelik bunu yeni lastiklere rağmen yapıyor. Burada bir sıkıntı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rahmi2253 -- 28 Aralık 2024; 23:22:35 >
  • rahmi2253 kullanıcısına yanıt

Merhaba Rahmi bey, benim de dikkatimi çekiyor, araç güçlü evet ama antipatinaj sistemi ya iyi çalışamıyor yada üstünde gelen lastikler eko modeli olabilir diye düşündüm. Siz lastik değiştirdiniz mi yada kış lastigine geçtiniz mi?

Bu durum 0 100 hızlanması için dezavantaj oluyor testlerde ki çok da önemli değil ama bazen otoyolda 110 km hızlarda ara hizlanirkende yaşadım bir güncelleme vs olabilir ilerde yazılımla halledilir heralde diye düşünüyorum.

• Ben lastik kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Herhangi bir lastik değişikliği yapmadım. Burada anti patinaj sistemin iyi calismaması söz konusu olabilir. Ben bu durumu ara hızlanmalarda hiç yaşamadım.

• İlk bakimi 10 binde mi yaptirmak lazim ? 5 bin km oldu ama hafif bakimlar icin gitmek istemiyorum. Yaşadığım sehirde servis yok cunku

• mr07 M kullanıcısına yanıt
    15000km yada 1yıl hangisi önce biterse

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba Arkadaslar

2. El 2024 model mghs ile aranizdayim.

Wapp linki rica etsem.

• y.e.c. kullanıcısına yanıt

Bende MG Yeni Hs Plug in Hibrit sahibiyim WhatsApp grubumuza katılmak istiyorum.

• https://chat.whatsapp.com/DKW2bHrrOVMCD5pJWUaeZv

Watsap grup linki arkadaşlar. Yeni mg hs phev 2024 yeni kasa için.

• Yeni mg ler icin bir link var sanirim.

2024 MG Hs kullanicilari icin yokmudir?

tsk

• 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.