Şimdi Ara

Mf4 deki yükseliş falan ne iş bilen varsa içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Puanlar yükseldi deniliyor kontejyan falan azalmış.Puanlar ne olur?Sıralamalar 0-10 10-20 20-30 30-40 40-50 50-60 ... Nasıl değişir ne kadar yükselir bilen varsa yardımcı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hacı kim diyo bunları kim kim=?Gösterin gidelim ağızlarını burunlarını kıralım.Her sene ünv. açılıyor.sıralamalar durmadan geriye kayıyor.Neyin kafasıdır bu=?
  • Mühendisliklerin bazılarının iö leri kapanmış kontejyan azalmış sınav kolaymış bir sürü şey diyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: valentius

hacı kim diyo bunları kim kim=?Gösterin gidelim ağızlarını burunlarını kıralım.Her sene ünv. açılıyor.sıralamalar durmadan geriye kayıyor.Neyin kafasıdır bu=?

hocam herhalde vakıf üniversitelerine talep olsun diye böyle bir şey mi attılar bilmiyorum ama bi gazi iö kapatmış makine de bir de ilk yüzbindeki jeoloji jeofizik gibi mühendislikler kontenjanları azaltılmıştır ki bunlar ne kadar etkiler ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: rudekam

quote:

hacı kim diyo bunları kim kim=?Gösterin gidelim ağızlarını burunlarını kıralım.Her sene ünv. açılıyor.sıralamalar durmadan geriye kayıyor.Neyin kafasıdır bu=?

hocam herhalde vakıf üniversitelerine talep olsun diye böyle bir şey mi attılar bilmiyorum ama bi gazi iö kapatmış makine de bir de ilk yüzbindeki jeoloji jeofizik gibi mühendislikler kontenjanları azaltılmıştır ki bunlar ne kadar etkiler ??

hocam ordaki bölümleri azalttıkları iyi olmuşta(o kadar işsiz varken) azalttıklarının kaç katını başka yerde açtılar ona bakılırsa...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rudekam

quote:

hocam ordaki bölümleri azalttıkları iyi olmuşta(o kadar işsiz varken) azalttıklarının kaç katını başka yerde açtılar ona bakılırsa...

Doğru diyorsun gazi makine iö kapandi hacettepe bilgisayar acildi bu sene

• Kapananlar daha fazlaymış zaten mantıken de öyle çok fazla iö vardı. Açılan yeni bölümler o kadar fazla değil. Bir de uyduruk bir üniversite makine iö kapatıyor jeoloji açıyor mesela o açılan jeoloji ilk 150kyı etkilemez ama kapatılan makine etkiler. Bu şekilde düşünüyorum zaten açılanlar daha az bir de açılanların çoğu da her sıralamayı etkilemez. Zaten iyi mühendislikler çoğu üniversitede tam. Bu arada hacettepe bilgisayar bu yıl açılmadı. İnşaat açıldı o da 25 kişi alacak diyorlardı(bunu araştırmadım duydum) ama kapatılan bölümler genelde en az 80 kişi alan bölümler bu da var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.