Hocam öncelikle merhabalar. Geleceğine ihtimal vermiyorum boşuna ümitlenmeyin bölümün bu sene 17.313 ile kapatacağını düşünüyorum. not : bu alana 18 yılımı verdim
quote:Orijinalden alıntı: brknarda Hocam öncelikle merhabalar. Geleceğine ihtimal vermiyorum boşuna ümitlenmeyin bölümün bu sene 17.313 ile kapatacağını düşünüyorum. not : bu alana 18 yılımı verdim İtü dememiş hocam ytü demiş
quote:Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek quote:Orijinalden alıntı: brknarda Hocam öncelikle merhabalar. Geleceğine ihtimal vermiyorum boşuna ümitlenmeyin bölümün bu sene 17.313 ile kapatacağını düşünüyorum. not : bu alana 18 yılımı verdim İtü dememiş hocam ytü demiş pardon hocam yeni gördüm ytü ise gelmesi tamamen imkansız 7 k civarına ilerleyecek bölüm
quote:Orijinalden alıntı: brknarda quote:Orijinalden alıntı: Rock N Roll Seven Sinek quote:Orijinalden alıntı: brknarda Hocam öncelikle merhabalar. Geleceğine ihtimal vermiyorum boşuna ümitlenmeyin bölümün bu sene 17.313 ile kapatacağını düşünüyorum. not : bu alana 18 yılımı verdim İtü dememiş hocam ytü demiş pardon hocam yeni gördüm ytü ise gelmesi tamamen imkansız 7 k civarına ilerleyecek bölüm
quote:Orijinalden alıntı: richardfeynman Kardeşim deli divane misin? 7k ne biraz rasyonel olalım lütfen ağlayacaksan girmeseydin sınava kardeş allah allah ... yeni nesil çok hırçın