Şimdi Ara

MF3 DERECE İÇİN ÖNERİ VE ELEŞTİRİLERE AÇIĞIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
1.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seneye ygs lys ye ben de gireceğim. Derece diyorum ama kastım 5k -10k arası.

11de ygs ve 11i birlikte götürmeye uğraştım eksik konum kalmadı şükür , biraz yıprandım temmuzun 15ine kadar kafa tatili yapmayı planlıyorum.

Net olarak 97 ile başladım ygs 2017 108 net genelde 110 civarı. Tr 33 sos 32 mat 25 fen 25 30 (gören tmci sanar)

Yaz için hedeflerim öncelikle 20 gün boyunca geometri paragraf ve problem çalışmak. Problemler için rutinin %70ini çözdüm. Paragraf için palme geometri için gelişim olmayan birey b çözmeyi düşünüyorum (önceden gür ve biraz fem çözdüm) ayrıca iki üç güne bir fen denemesiyle konularda eksik yerlerimi kapatmayı.

İkinci olarak limit türevi nejdet kirpiden dinleyip fasikül çözmeyi planlıyorum.Limit türevin yanında 11fkb konularını tekrar etmeyi planlıyorum. 1 ay vakit ayıracağım inşallah. Limit türev bitince esen lys matematik soru bankasını ufak ufak çözüp ygs denemesi çözmeyi planlıyorum.
    Bu yaz ders çalışmak büyük avantaj sağlayacaktır elbet ama 11 de kasıp yoruldum ve zaten sene boyunca kendime dinlenmeye vaktim çok olmayacak o yüzden 45 50 gün günde 4-5 saat bakmayı düşündüm.

Konuyu bu zamanda açmam ne kadar doğru bilemiyorum. Şuan yardımcı olamayacaksanız sınavdan sonra olursanız çok mutlu olurum. Herkese başarılar dilerimm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Esenleri at çöpe

• birey b çok sağlam kitap, geometrin iyi değilse ona çok bulaşma başka bir şeyle başla bence. rutin olmayan problemler güzel kitap ama ilk onu kullanmasan daha iyi olurmuş, apotemi problemlere ve ales sorularına kesinlikle bakmalısın. türkçe ve matematik için en önemli şey süre, en çok bu iki derste vakit kaybediliyor. mutlaka süre tutarak çöz paragraf denemelerini falan. hatta olması gerekenden daha az süre tutarak çözmeye alış 40 değil de 30 dakika mesela. çok fazla soru bankası çözmeye kasma branş denemeleri ve genel deneme çöz. yayın ayırt etmeden çöz hepsi bir şey katar mutlaka. kendine çok yüklenmeden yavaş yavaş tempoyu arttırarak git. her şeyden soyutlanmaya çalışma.

derece değilim bu arada ygs 18k ama bunlar genel geçer bilgiler diye söyleyeyim dedim. şimdiden başarılar.
  • Kesinlikle esenin hiçbir şeyini kullanma.

Mat için ygsde soru bankası bile çözme. Karekök rutin, apotemi ve metin problemler çöz. Metin denemeleri ve ales problemleri çöz. Karekök lys geometri çöz netlerin uçar.

Fenden 1'er soru bankası çözmelisin ygs fizik yayın denizi, kimya palme, biyoloji ygs-lys fdd sonra denmelerle çok yükselir netin.

Konu anlatımlı kitap arıyorsan mat geo kültür, ygs fizik kültür, kimya palme, biyoloji palme ve asel cep defteri.

Lys ti falan nasıl çalışacağını kendin planla ama lys ağırlıklı vs. Gibi herkesin diline sakız olmuş laflara kesinlikle katılmıyorum. O ygs elinden kaçarsa psikolojisi güçlü bir insan değilsen o iş orada bitiyor. O yüzden ygs'yi çok önemse, emeğin karşılığını vermeyen sınav diyenlere de inanma, adamakıllı çalışırsan verir.

Başarılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada ben de konyalıyım. Son sene kurum işini ne yapacaksın bence en önemlisi bu.

• sadumlu kullanıcısına yanıt
    Çözümlü kitap diye esen düşünmüştüm.

• şüşko kullanıcısına yanıt
    Tamamdır çok çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opethian v2

Bu arada ben de konyalıyım. Son sene kurum işini ne yapacaksın bence en önemlisi bu.

Esenin çözümleri var diye almayı düşünmüştüm. Öneriler için çok teşekkür ederim. Kurumdan kasıt ne demiştin dersane felan mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: feyzanurarslan2727

quote:

Orijinalden alıntı: Opethian v2

Bu arada ben de konyalıyım. Son sene kurum işini ne yapacaksın bence en önemlisi bu.

Esenin çözümleri var diye almayı düşünmüştüm. Öneriler için çok teşekkür ederim. Kurumdan kasıt ne demiştin dersane felan mı?

Okul. Dershane de gereksiz bence de esas okul çok sıkıntı. Ben geçen sene pema koleji denen lanet yer yüzünden mezuna kaldım.

• Dersaneye gitmeyeceğim. Gazideyim naklimi selçuklu anadoluya aldırabilirsem otogarin ordaki dersanelerle görüşüp sadece denemelere girebilir miyim diye soracağım inşallah olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alexe1 -- 16 Haziran 2017; 15:56:19 >
  • quote:

Dersaneye gitmeyeceğim. Gazideyim naklimi selçuklu anadoluya aldırabilirsem otogarin ordaki dersanelerle görüşüp sadece denemelere girebilir miyim diye soracağım inşallah olur

Mantıklı. Ama otogarın oralardakilerin denemeleri çöp olabilir bence çarşıdakilerle görüş.

• Çarşıdakiler genelde büyük dersaneler oldupu için olmaz öyle şey diyip üstünlük taslıyorlarmış. Ama yine de çarşıdakilere sorayım tabi

• quote:

Çarşıdakiler genelde büyük dersaneler oldupu için olmaz öyle şey diyip üstünlük taslıyorlarmış. Ama yine de çarşıdakilere sorayım tabi

Sizin okulun karşısında kent var, orası alıyor diye biliyorum. Oraya bi sor.

• Oraya müfettiş göndermişler kapanacakmış galiba ama yine de bi soruyum çok teşekkürler

• YUKARI

• Yukarı

• Şuraya bir up çizelim

• Yukarı

• Sözellerin baya iyiymiş ne güzel :D Anladığım kadarıyla bilinçli birisisin.Ben böyle bilinçli olupta hedefine ulaşamayan pek insan görmedim.Tabii sınav anı falan bunlar çok önemli ama umarım ulaşırsın ki ben hissettim ulaşacağını.Özellikle önereceğim şeyler var.Mesela fizik için teknofem-umut öncül.Biyolojide palme a-b ve bekir avşar videoları.Kimyada kimya özel çok iyi.Palmenin konu anlatımıda baya iyi.Mesela bu seneki lys kimya palmeye göre baya basitti :( Matematiktede apoteminin fasikülleri ve denemeleri süper.Tabii lys matı muhtemelen pek iyi yapamadım ama bana çok şey kattı.Türkçede önder hocanın videoları dil bilgisinde çok faydalı oldu bana.Tabii hepsini izleyemedim ama senin zamanın var hepsini bile izleyebilirsin.Ama türkçe netin baya iyi hepsini izlemezsin muhtemelen.Geometride birey c yi öneririm.Çözümleri çok şey katıyor.

Şimdilik aklıma bunlar geldi :( Düzensizliğimden tembelliğimden pek başarılı olamadım ama aklına takılan bir şey olursa sorabilirsin.Başarılar.Bu arada yazın tamamen tatil yapmanı kesinlikle önermem.Kendini tembelliği alıştırma.Az da olsa çalış.3-5 saatten bir şey olmaz.Dinlenecek vakit çok kalıyor geriye.Hem asıl tatil yapacağın zaman gelecek sene.Böyle motive et kendini.

• Çok içi dolu öneriler vermişsin çook teşekkür ederim inşallah hedefine ulaşırsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.