Şimdi Ara

MF Okuyup TS İle Alan Bölüme Gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben Lise'de Matematik Fen (Matematik'ten hiç anlamam %0) bölümü okudum ve Puan Türü olarak TS-1 ile alan bölüme gitmek istiyorum Görsel İletişim Tasarımı Bölümü.

Şimdi bu TS-1 YGS ile mi oluyor LYS ile mi ?

Yani ben ygs'ye girsem yetiyor mu yoksa lys'ye de mi girmem gerekiyor?

• Önce YGS, ardından LYS’nin Edebiyat-Coğrafya ve Sosyal sınavlarına girmeniz gerek.

TS-1 bir puan türüdür

Artık gireceğiniz bölüme göre puan türü değişiklik gösterebilr, TS-1/2/3 vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezginherif

Önce YGS, ardından LYS’nin Edebiyat-Coğrafya ve Sosyal sınavlarına girmeniz gerek.

TS-1 bir puan türüdür

Artık gireceğiniz bölüme göre puan türü değişiklik gösterebilr, TS-1/2/3 vs.

Benim hedefim bu bölüm ve internet'ten baktım hep TS-1 ile aldığı yazıyor.

YGS Genel sınavda barajı aşıp LYS'ye girmem gerekiyor sanırım doğru mu?

Birde bu LYS'deki üç sınav toplamda kaç soru oluyor acaba ? her gün birisine mi giriyoruz yoksa bir gidişimizde TS-1'e girip örnek 160 soru çözüp bırakıyor muyuz
  • Unbelievable7 kullanıcısına yanıt
    Evet barajı aşıp Lys'ye girmen lazım.

Lys-3 -> Edebiyat 56 soru, Coğrafya 24 soru. İkisini de çözmen lazım. Edebiyat bittikten sonra çıkamıyorsun.

Lys-4 -> Tarih 44, Coğrafya 16, Psikoloji-Mantık-Sosyoloji-Din 30 soru. Yine aynı şekil hepsini çözmen lazım.

TS-2 için edebiyat daha önemliyken, Ts-1 de sosyal-edebiyat eşit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenbeng

Evet barajı aşıp Lys'ye girmen lazım.

Lys-3 -> Edebiyat 56 soru, Coğrafya 24 soru. İkisini de çözmen lazım. Edebiyat bittikten sonra çıkamıyorsun.

Lys-4 -> Tarih 44, Coğrafya 16, Psikoloji-Mantık-Sosyoloji-Din 30 soru. Yine aynı şekil hepsini çözmen lazım.

TS-2 için edebiyat daha önemliyken, Ts-1 de sosyal-edebiyat eşit.

Detaylı mesajın için teşekkür ederim bir kaç merak ettiğim bir şey var da cevaplarsan çok sevinirim

Toplamda 170 soru yapıyor sanırım. Şeyi tam anlayamadım LYS 3'de Coğrafya (1), LYS 4'de Coğrafya (2) yazıyor

Ben mf olduğum için coğrafya görmüyorum o yüzden kitap alıp kendim çalışmam gerekiyor. bunları nasıl yapabilirim acaba bilgin var mı ?

Birde ben lys 3 lys 4 sınavlarına gireceğim sonucunda ts-1 puan türünde ne kadar yaptığım ts-2 puan türünde ne kadar yaptığım açıklanacak değil mi?

• Unbelievable7 kullanıcısına yanıt
    ygs-lys konu anlatımlı coğrafya kitabı ile bir tane coğrafya çıkmış sorular kitabı al. coğrafya 1 ile coğrafya 2 arasında pek bir fark yok açıkçası, lys-4 te daha kolay oluyor coğrafya bence. genel olarak yorum sorusu geliyor lys-4 te. lys 3 de bu sene mesela genel olarak harita bilgisi sordular.

evet ikisi de açıklanacak.

fem simetri ygs+lys kitabı + karekök ün ygs lys son 25 yılın çıkmış sorular kitabını almanı öneririm.
  • heisenbeng kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Sözel ilk 100 için girenler
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.