Şimdi Ara

MF İyi Bir Adc Mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
1.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meap

Dur yeri gelmişken qq konusu açmıyım da buraya dökeyim içimi:

Geçen draven vardı takımda, adam ful build pd yok. Niye diye sordum, w skili var ne gerek var pdye dedi. :(

Haklı adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

quote:

Geçen draven vardı takımda, adam ful build pd yok. Niye diye sordum, w skili var ne gerek var pdye dedi. :(

Haklı adam

ciddi ciddi ciddi misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Claverius

quote:

onu bilmemde ben bazen pasifim var diyip ezreal e pd çıkmıyorum :) işe yarıyor mu yarıyor.

zaten ezreal ' a pd çıkılmaz
  • Bence çok iyi değil, en azından bi caitlyn yada bi varus değil. Daha çok wombo comba takım kompozisyonları için picklenebilir onun dışında bence yeterli değil.
  • Evet.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Platinum IV

quote:

Haklı adam

ciddi ciddi ciddi misin?

Evet gayet ciddiyim.Baltalarını yakaladıkça as veriyor zaten sürekli yakaladığın için sürekli as veren bir skillin var.Onun dışında phantom için para harcayacağına armor penetration için last whisper al daha mantıklı.

Edit: Al hatta yellowpete draven kadar as'si bile olmayan varus'a pd çıkmadan last whisper çıkıyor.http://www.twitch.tv/yellowpete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Lemonade -- 12 Ağustos 2013; 17:07:41 >

• Draven yada Varus tercihimdir.Ama başlarda çok iyi bence MF de hele yaninda bir Nunu varsa.
  • S3 ile birlikte warmog randuis gibi full tank esyalarini herkes aldigi icin vombo combo yapabilen herolarda dusus oldu. Yani artik orianna malphite sona jarvan miss fortune alip s2 deki gibi tek komboyla ace yapamiyorsunuz. Artik fightlar uzadi ve uzun savaslar on plana cikti bunu yenmek icin poke team ciddi anlamda on plana cikti lux orianna nidalee jayce ezreal caitlyn tristana parladi. Artik fighta poke yaparak avantajli yapmak cok onemli.

Yine S3 ile birlikte brusier dedigimiz genelde yakaladigini kesen herolar yine on planda ornek olarak Jayce KhaZix Zed gibi akloma baska gelmedi ADC e tek aticak herolar on planda oldugu icin ve full tank nautilus sejuani jarvan renekton xin zhao nasus gibi Adc e yapisan ve birakmayan herolar on plana ciktigi icin, secilen adc daha mobil daha guvenli daha lategame herolari on plana cikti. Caitlyn ve Tristana yuksek range ve poke sayesinde vurkac yapip kacabilme yetenegi olan herolar. Ezreal yine cok rahat kacabilen hero. Vayne ise lategame de tanklari eriten ve kacma potansiyeli yuksek hero oldugu icin on planda. Missfortune da bunlarin hicbiri yok o yuzden useless. Ama early game lane fazli cok guclu.

• range kısa ama ultisiyle oyun kurtarıyo
  • Sezon başı iyiydi artık çok oynanmıyor.Yinede earlysi güçlü ama iyi pozisyon almayı bilmek gerek kaçış mekaniği tırt.

• Bana ulti atınca genelde çıkıp yanına geçip bekliyorum ultisini bitirsin sevinsin de öldüreyim diye

• quote:

Orijinalden alıntı: WORSTCALLSTR

quote:

Orijinalden alıntı: Claverius

quote:

onu bilmemde ben bazen pasifim var diyip ezreal e pd çıkmıyorum :) işe yarıyor mu yarıyor.

zaten ezreal ' a pd çıkılmaz

geçen bi arkadaşla tartışmıştık ikna etmişti beni :D neyse ben tekrar kendi bildiğimi okuyup pd çıkmayayım

• silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Claverius -- 12 Ağustos 2013; 17:34:31 >
  • Meap kullanıcısına yanıt
    Ben ciddiyim, pd kasmıyorum ben.
  • www.lolking.net/summoner/tr/453553

Mfli maçlara bak.
    Amaç : 40 küsür.kill aldım
  • ultisi ve slowu sebebı ıle tf lerde iyi iş yapıyor dıger adc lere bakarsak daha cok 1 düşman odaklı skılleri mevcut fakat MF nın skıllerı tf lerde hem bırdan fazla dusmanı slowlayarak hele ultısıyle bırden fazla dusmana zarar vererek iyi iş çıkarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi einhander -- 12 Ağustos 2013; 19:00:49 >
  • Supportu olayim tasisin beni o derece

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

quote:

Orijinalden alıntı: Cyanuré

Onu bilmemde silahları güzel

Hangi silahları

Füzeleri
  • İyidir, iyi pozisyon alirsan superdir , lanede tradelerden ustun cikan herolardan ilk q fullenir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.