Bildirim
Mf ilk 10k arkadaşlar palme fizik denemesinde bu netler nasıl?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben 26 dan assagiya 1 kere dustum 4. De oda ygs2 19k hedef 8k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam, iyi yapmışsınız baya. Sizce bu denemeler kolay mıdır iyi midir LYS bundan zor gelir mi?
LYS'de genelde bu hangi konudan lan tarzı sorular oluyor. Palmede göremedim ben hiç öyle soru. -
Hocam lys zor degil ilginc ve psikoloji fark yaratır yani anlamıyorsunuz sorulari evde olsaniz hee duz mantik yapam islem bari dersiniz ama sinavda dusunuyor insan sorular acik degil yani son 8 soruda iteliyorlar hocam zaten sorun orda yoksa geruye kalan 22 soruyu herkes yapiyor ama sozeller yakiyor
Hocam ozlettin kendini ya mat nasil gecti
İyi değil hocam ya 3 soru benim işlem hatam, 3 soruda müfredat dışı. 6 soru iki bin kişi demek. İlk başta o uzayı kimse yapamamıştır zaten diye avutuyordum ama kime sorsam yapmış. Ters trigonometriyi bilenler 30 saniyede yapmış soruyu ben 2-3 dk uğraştım bir türlü çıkaramadım. Çıkma yolu da bayağı zormuş açıkcası aklıma gelmedi. Moralimi düşürdü hedefimi de imkansız kıldı anlayacağınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 14 Haziran 2017; 21:17:32 > -
Hocam sadece 3y 3b sa mukemmel ya hedef nedi ki ygs kac geldi
Öyle olsa ne yakınayım hocam 62-63 bekliyorum
Bu 6 soru benim elimde olan şeylerdi yani onu demek istiyorum, gerisini yapamadığım için yapamadım. Ygs 9k idi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X