Şimdi Ara

Mf ilk 10k arkadaşlar palme fizik denemesinde bu netler nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Palme fizik 20li deneme çoğunuz çözmüşsünüzdür herhalde. Siz kaç yapıyorsunuz?
    Mf ilk 10k arkadaşlar palme fizik denemesinde bu netler nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zupacrafter -- 13 Haziran 2017; 19:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 26 dan assagiya 1 kere dustum 4. De oda ygs2 19k hedef 8k

• Zella Day kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, iyi yapmışsınız baya. Sizce bu denemeler kolay mıdır iyi midir LYS bundan zor gelir mi?

• LYS'de genelde bu hangi konudan lan tarzı sorular oluyor. Palmede göremedim ben hiç öyle soru.
  • zupacrafter Z kullanıcısına yanıt
    Hocam lys zor degil ilginc ve psikoloji fark yaratır yani anlamıyorsunuz sorulari evde olsaniz hee duz mantik yapam islem bari dersiniz ama sinavda dusunuyor insan sorular acik degil yani son 8 soruda iteliyorlar hocam zaten sorun orda yoksa geruye kalan 22 soruyu herkes yapiyor ama sozeller yakiyor

• Hocam ozlettin kendini ya mat nasil gecti

İyi değil hocam ya 3 soru benim işlem hatam, 3 soruda müfredat dışı. 6 soru iki bin kişi demek. İlk başta o uzayı kimse yapamamıştır zaten diye avutuyordum ama kime sorsam yapmış. Ters trigonometriyi bilenler 30 saniyede yapmış soruyu ben 2-3 dk uğraştım bir türlü çıkaramadım. Çıkma yolu da bayağı zormuş açıkcası aklıma gelmedi. Moralimi düşürdü hedefimi de imkansız kıldı anlayacağınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 14 Haziran 2017; 21:17:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sadece 3y 3b sa mukemmel ya hedef nedi ki ygs kac geldi

Öyle olsa ne yakınayım hocam 62-63 bekliyorum
    Bu 6 soru benim elimde olan şeylerdi yani onu demek istiyorum, gerisini yapamadığım için yapamadım. Ygs 9k idi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.