Şimdi Ara

MF'DEN TM'YE GEÇMEK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar yarın kesin olarak TM'ye geçiyorum. Tavsiye ve kaynak önerilerinize çok ihtiyacım var, yardım ederseniz sevinirim.
    YGS sonucumu da ekledim.
    Not: LYS temelimi sıfır kabul edin.
     MF'DEN TM'YE GEÇMEK.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş sayısal sıralaman çk iyi gecmeni hç tavsiye etmem
  • Geçme
    Edebiyat çok zor

• MF Lys durumun kötü olduğun için mi düşünüyorsun hocam? Yoksa mfde her yere çekme şansın var.

• Katzenjammer K kullanıcısına yanıt
    kardesim tm de çok kısıtlı bölüm sayısı ve mf den geçtiğin için sıkar seni çoğu sözel ama hedefim boğaziçi işletme falan diyorsan o ayrı :) edbyat zor değil coğda konu çok az zatn, fenci olduğun için mat da iyi tm zorlamaz seni yni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun. Fem beyaz edebiyat al başta, kolay ve temel öğretici
  • Edebiyat için limit el kitabını öneririm. Karekökün de dizinli el kitabı var o da güzel. Tmden bi bölümü istiyorsan geçersin tabi kimseyi dinleme. Hem edebiyattan fizik kimya biyolojiden çok daha rahat hazırlanırsın hiç korkma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    limit edb knu anlatmli varmş onu al limit-yayın dnizi soru bankası , cografyada ck bilgm yok ama bende fem zirve limit eksen birey soru bnkaları var hepsini çözmek istiyorum bakalım hedef 20 üzeri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mf den tm ye geçenlere biraz sinir olduğum için öyle dedim ama neyse mat geo durumunu bilmiyorum ama edebiyat biraz zorlar 9-10-11 konuları yapılır düzeyde ama cumhuriyet bi dünya isim var. Hedefin kaç bilmiyorum ama 40-45 edebiyat yeter diyosan fazla detaylara boğulmadan not çıkararak hocalarınla önemli yerleri tespit etmiş bir halde çalışırsan yaparsın iyi şeyler

• Coğrafyada okyanus esen iyidir hem soru hem konu olarak. Edebiyatta limit ya da yayın denizi el kitabı ve soru bankası güzel ayrıca eis ve birey edebiyat soru bankaları da güzel geldi bana

• İnternette sözel için dinlediğim hoca yok. Gerçi arkadaşım hocalara geldik edebiyat videoları varmış ama kalitesini bilmiyorum. Yayın denizi el kitabını ve soru bankasını al. Kolay olsun istiyorsan palme soru bankası kolaydır. Ama mutlaka yayın denizi ve limiti çöz

• Bana yayın denizi doyurucu geldi ama için sinmeyecekse fem beyaz kitap iyidir konu anlatımı yukarıda arkadaş bahsetmiş zaten

ne aldın naptın hocam
    Matematik ve geometride şanslısın az çok bir şeyler biliyorsundur edebiyata cok calışman lazım yetişir ama cidden cok calışman lazım hedefin kac bilmiyorum 30 felansa konu seç ona göre çalış bence coğrafyaya cok fazla çalışmana gerek yok okusan 10 tane yapılır 1 tane soru bankası yeter sonra denemeye gecersin

• Hedefin hukuksa 5 6 tane edb soru bankası bitirmeye bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edebiyat i iyi yapman cok zor bosver tm sayisal iyi zaten tm de suan edebiyati halledemezsin bence simdi gelir sacma adamlar bana dayilanir

• Yaparsın. İstedikten sonra önünde kimse duramaz. edebi üç ayda üç kez ezberlersin. Çok soru bankası bitirmeye bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.