Bildirim
Mf 4 94k tavsiye
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
kanka benimde 100k nerde oturuyosun ona göre söleyim _____________________________ -
-
başla reis hatta 75ten başla bak örnek vereyim deü makine 2015te 50k ile kapattı 2016 69k ile kapattı. _____________________________ -
Çukurova'yı tavsiye ederim. Bir yök atlastan sıralamalara göz atın. Hatta ben de düşünüyorum Çukurova'da mühendislik. _____________________________ SDÜ Hukuk -
Benimde 97k mf4 acaba 83 k lık biyer gelebilir mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morebullets -- 12 Temmuz 2017; 11:19:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
-
normalde anadoluda veya akdenizde inşaat/ makine istiyodum olmaz heralde onlar bi akdeniz makine 83k onun ihtimali var mı merak ediyorum tabi mezuna kalma ihtimalide var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morebullets -- 12 Temmuz 2017; 12:45:15 >_____________________________ -
-
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X