Şimdi Ara

Mezunum ygs çok kötü geçti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
1.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ygs geçen seneye göre çok kötü geçti 35k yapmıştım şuan 100k-150k bekliyorum. Şansımı bi daha deniyemem intihar etmeyi düşünüyorum sınavdan beri kimseyle konuşmuyorum odamdan hiç çıkmadım dershaneye gitmiyorum. Babam baskı yapıyor napıyım yardım edin. Normalde kolay kolay ağlamayan biriyken odamda yalnız ağlamaktan gözlerim şişti galiba tek seçeneğim intihar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dalgamı geçiyon adam mı seçiyon anlamadım hangi aklın zoruyla bidaha hazırlanıyon ki
  • Bi yıl daha çalışırsın ne intiharı ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tongyabgukhan

dalgamı geçiyon adam mı seçiyon anlamadım hangi aklın zoruyla bidaha hazırlanıyon ki

Tek hedefim tıptı sınavda aşırı heycanlandım kalp rahatsızlığım var. Denemelerim 120 civarıydı. Bir dahada hazırlanamam...

• Allah yardımcın olsun 100kdasın diye mezuna kalacak değilsin hemen lys kasmaya başla dershane birincisi arkadaşım 80kdan 20kya çıkmıştı ilk sınavda sorun yaşamıştı bu nedenle düşük almıştı yani olmaz diye bir şey yok tekrar girmek istemiyorsan elinden geleni ardına koyma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dead man55

quote:

Orijinalden alıntı: tongyabgukhan

dalgamı geçiyon adam mı seçiyon anlamadım hangi aklın zoruyla bidaha hazırlanıyon ki

Tek hedefim tıptı sınavda aşırı heycanlandım kalp rahatsızlığım var. Denemelerim 120 civarıydı. Bir dahada hazırlanamam...

şimddi belki ceza alcam ama sınavın götüne koyim sana bişey olmasın gardaşım sie et özele git durumunuz varsa
  • bir daha hazırlanmam diyorsan elindeki tek koz lys...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT İYİ, AYT KÖTÜ YAPANLAR
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nineandnine

Bi yıl daha çalışırsın ne intiharı ya?

Maalesef öyle bir şansım yok. Maddi açıdan değil piskojik baskıdan dolayı. En kötü bilkent ee burssuz giderim diye düşündüm ama imkansız

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stam -- 27 Mart 2014; 14:56:44 >
  • Bi rakip daha eksildi

• Sınav senden önemli değil bunu sakın unutma kafanı toparla ve lys çalışmaya başla hocam intihar gibi düşünceleri aklına getirme bidaha

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nineandnine

Bi yıl daha çalışırsın ne intiharı ya?

Maalesef öyle bir şansım yok. Maddi açıdan değil piskojik baskıdan dolayı. En kötü bilkent ee burssuz giderim diye düşündüm ama imkansız

Hocam kazanmak istiyorsan hemen atıcaksın bu durumu üstünden geçti gitti artık,çalışırsın nasipse olur olmazsa bi yıl daha çalışırsın+psikolojik destek alabilirsin eğer çok kötüyüm diyorsan.

• Bence lysde toparlarsın.
    Bir de insan sınava girip çıkıp üniversiteye girince anlıyor ki "üniversite" boş... (çıkınca faydasını göreceğiz belki, bilemiyorum)
    Önemli olan senin kendini nasıl ve ne yönde geliştirdiğin.
    Bizim okulda okulu bırakmayı düşünen birçok insan var. Keza diğer "iyi" üniversitelerde de.
    Demem o ki ne yapın ne edin LYS'ye girin, yapabildiğinizi yapın. Gerisi illaki gelir.

Her şey sınav değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00FFCC -- 26 Mart 2014; 23:55:57 >
  • quote:

Arkadaşlar ygs geçen seneye göre çok kötü geçti 35k yapmıştım şuan 100k-150k bekliyorum. Şansımı bi daha deniyemem intihar etmeyi düşünüyorum sınavdan beri kimseyle konuşmuyorum odamdan hiç çıkmadım dershaneye gitmiyorum. Babam baskı yapıyor napıyım yardım edin. Normalde kolay kolay ağlamayan biriyken odamda yalnız ağlamaktan gözlerim şişti galiba tek seçeneğim intihar...

Hayat kısa be hacı
    O yüzden kimin ne dedigi önemli degil bu sene yerleşmeye bak seneye sistemin ne olcagi belli degil

• boşver hayat sınavdan ibaret mi? sınavda gösterebildiklerimiz bizi yansıtıyor mu? Takma kafana her şey anlamsız bir yerden sonra,hızlıca toparlan elini yüzünü yıka 1-2 gün daha dinlen bi arkadaşını ara kafa dağıtalım de git en sevdiğin şeyi yap. 2 güne durulursun boşverirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezioreis

Sınav senden önemli değil bunu sakın unutma kafanı toparla ve lys çalışmaya başla hocam intihar gibi düşünceleri aklına getirme bidaha

Malesef başka şansım yok babam susmuyor psikolojik olarak çöktüm zaten. 100k dan 30 lara gelmem imkansız sizde fazla hayal kurmayın yıkılırsınız istisnalar var sadece. Okulum özel fen lisesiydi arkadaşım ygsden 25k yaptı onun için çok kötüydü zaten samsun fen lisesinden gelmişti bu çocuk zorla 8k ya çekti ama öyle 2 ay çalışmayla değil 11. Sınıftan beri lys çalışarak

• amaç ne anlamadım bunu yazmandaki
  • mezunum aynı durum bende de oldu Türkçe ve matematiğin ilk 4 sorusunu iyi bir sürede çözdüm sonra sırasıyla matematiğin 8 sorunun 2 sini çözebildim 20-25 dakika kaybettim ondan sonra büyük bir panik başladı karıştı sonrasında yaptığım her şey karıştı..

sen git mezuna kal üstüne çalış psikolojik açıdan o kadar yıpran gene kötü yap sadece bundan yola çıkarak binlerce düşüncelerimle 2 gün dışarı bende çıkmadım

sürekli aynı şeyi düşünme kötü geçtiğini unut yoksa geçici rahatsızlık yapabilir lys çalış dünyanın sonu değil,sağlığında bir kusur yok,maddi açıdan zorluğunda yoksa idealin uğruna bir sene daha kaybedersin gibi olur ama sonra kazanan sen olursun ben elimden geldiğinin fazlasıyla gene lys çalışıp bir sene daha deneyeceğim muhtemelen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djodesa -- 26 Mart 2014; 23:57:16 >

• quote:

Arkadaşlar ygs geçen seneye göre çok kötü geçti 35k yapmıştım şuan 100k-150k bekliyorum. Şansımı bi daha deniyemem intihar etmeyi düşünüyorum sınavdan beri kimseyle konuşmuyorum odamdan hiç çıkmadım dershaneye gitmiyorum. Babam baskı yapıyor napıyım yardım edin. Normalde kolay kolay ağlamayan biriyken odamda yalnız ağlamaktan gözlerim şişti galiba tek seçeneğim intihar...

bnde mezunum geçen sene çalışmadan 20 k ken şimdi çok olmasada çalışarak 40 k oldum sen en iis tüm gücünle lys ye kas 60 binlede bi okula girersin seneyede üniversitedeyken yine ygs ye girersin baktın iyi geldi lys ye kasarsısn seneye .... yada hiç olmadı bölüm değiştri kardeş tm ye geç ..
  • dostum psikolojini tamamen olmasa da az çok anlayabiliyorum.

çok yakın bir arkadaşım 20k sıralamasıyla mezuna kalmıştı. geçen sene bazı aksilikler sonucu ygs sıralaması 105k geldi.
    sonuçlar açıklandığında birlikteydik. birlikte baktık sonucuna. ve o ana kadar ağladığını hiç görmediğim insan hıçkıra hıçkıra ağladı yanımda.
    sadece o değil ben de çok çaresiz kaldım, ne diyeceğimi bilemedim.

ben elimden geldiğince yanında olmaya çalıştım o günden sonra. yeri geldi birbirimize gaz verdik. yeri geldi sabahlara kadar kütüphanelerde ders çalıştık.
    ama o günden sonra hiç öyle karamsarlığa kapılmadı. ve lys ile sıralamasını 38k ya çekti. şuan uludağ endüstri mühendisliğinde okuyor.

geçenlerde bir konuda bir arkadaş çok güzel bir cümle kurmuştu. pes eden zaten kaybetmiştir. mücadele eden ise mücadele ettiği süre boyunca zafere daha da yaklaşıyordur. böyle kolay pes etmeyin dostlar...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.