Şimdi Ara

Mezunum, tekrar denemek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, 2 yıllık bölüm mezunuyum. Bu sene tekrardan bi deneyip adamakıllı bi mühendislik tutturmayı hedefliyorum. Şuan sıfırdan başlanıp yapılırmı arkadaşlar? İst'de düzgün bi anadolu lisesi temelliyim. Birde müfredatı ve hangi konuların geleceğini nereden öğrenebilirim? Ekstradan tavsiyeleriniz varmı? Boş zamanım çok olduğu için youtubedan ve burda bulduğum pdflerden çalışmayı düşünüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• DGS yap. Tam bilmiyorum işleyişi ama DGS ile İTÜ'ye falan giren var sanırım.
  • DGS düşünmüyorum hocam.

• nie
  • İlk sınava hiç çalışmadan girdim, şimdi çalışmak için isteğim ve az da olsa zamanım da var. Denemek istiyorum aslında. Tek sıkıntım zamanım yetermi.

• up

• hocam zamanım yeter mi diye düşüneceğine , 97 gün boyunca her gün 10+ saat çalışmaya bak . 9 aydır 4-5 saat ortalamayla çalışan adamı yakalaman için senin 3 ay 12 saat ortalamayla çalışman lazım ve tabii ki verimli çalışmalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askere tekrar gitmek istiyorum
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3 ayın var 0 olduğunu düşünsek anca ygslys matı bitirirsin o da çok yarım yamalak olur geometri çok zor paragrafı yaparsın herhalde sosyali ve feni genel kültürle yapsan anca lys fen kalır onun için de hızlı hızlı konu anlatım videoları izlersin boş zamanında

çok soru çözemezsin ama işte video izleyip konu özeti okusan aklında bişeyler kalır 200kya girersin bilinmedik bir ünide okursun müh

o ünide de ne kadar mühendislik okunur bilmem

yapabilirsen bir sonraki sene gir ama şimdiden çalışmaya başla. düzenli olarak çalışırsan 1. olma şansın bile var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.