Şimdi Ara

MEZUNUM SAĞLIK DURUMUM ÇOK KÖTÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba kimsenin vaktini almadan konuya geçmek istiyorum. Belki bu durumu yaşayan başka birileri vardır.

Yaklaşık 2 ay önce kadar yolda gelirken bayıldım o günde karnım ağrıyordu. O günden beri geçmedi. Evde olduğumda daha iyi oluyorum. Dershaneye veya kütüphaneye gitmek için sabah çıkınca yolda midemdeki huzursuzluktan ölü ölüp diriliyorum desem yeridir. İşin garip yanı saat 11-12 gibi bu ağrı ve huzursuzluk kendiliğinden geçiyor. Endoskopiye kadar girdim özele gittim yinede birşey bulamadılar. Psikolojik olduğunada çok inanmıyorum. Dün dersaneyi bırakmak için bile gittim konuştum artık içinden çıkılmaz bir hal aldı. Napıcam bilmiyorum YGS düzeyim çok iyi ama bu işin daha LYS kısmı var :(

• İbsdir. Muhtemelen ağır da depresyon var. Hocam kafana takma, sene başında ben de böyleydim. Allah gecinden versin, daha 18 yaşındayız, böyle hastalıkları aklına bile getirme. Hem doktor da bişey yok demiş işte. Şu saniye itibariyle unut gitsin, psikolojini rahatlatırsan karnındaki sıkıntı da azalır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sindirim sistemi rahatsızlıklarında psikoloji çok etkili, farkında olmasanda psikolojiktir, rahatlamaya bak destek al
  • teşekkürler hocam ama denedim sürekli iyiyim falan geçicek diyorum dışarı çıkınca yine aynı
  • Yaklaşık 2 yıldır mide sıkıntısı çekiyorum.Öncelikle 11.sımıfta mide kanaması geçirdim hemoglobin seviyem 7 civarına indi vücutta Demir-vitamin seviyesi yerlere düştü.Daha sonra mide zarım delindiği İçin bazı ilaçlar kullandım tabiki deli gibi ağrıyor sonra geçti 11in yazında.12. Sınıfın kasım ayında helicobacter pylori diye bir bakteri yapıştı mideme onun tedavisi için hastaneye gittim çok güçlü antibiyotikler kullandım Ve öldürdüm ama geçen yılın kasımından beri deli gibi ağrı var hala midemde en son Tahlil yaptırdım Ve vücutta Demir depolarının boş Demir seviyesinin 2mg a indiğini gördüm( normalde 30+ olması lazım) 3 aydır ilaç kullanıyorum daha iyiyim hala ağrı oluyor ama azaldı bende dert etmiyorum.Tavsiyem yukarda yazdığım sıkıntılar varsa bi doktora görün.Mide koruyucu(ppi) vericektir sana bitkisel olarak kudret narı kullan ama sakın salma ben saldığım İçin mezunum karın ağrısından.

• .koter. kullanıcısına yanıt
    gittim orayada ama kafamda hala psikolojik olduğunu düşünmüyorum
  • geçmiş olsun hocam senin durumda zor. benim şu sıralar sadece sabah oluyor doktorlar teşhis koyamadı ama yarın gidip vitamin mineral eksikliği var mı diye baktırıcam. ailede genetik b12 eksikliği var sadece ama onun etkilerindede mideyle ilgili birşey göremedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HEMŞİRELİK ÇOK MU ZOR??
    8 yıl önce açıldı
    Askerlik çok mu kötü
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İrritabl bağırsak sendromu.
    Tamamen psikolojik.
    Psikologa gitmeni öneririm.
  • Psikolojik başka bir şey degil. Sınava aşırı kafayı takmıştım iki yıl önce iki sefer yataktan kalkamayacak duruma gelmistim. Simdi sinav yokmu var. Ama ben takiyormuyum. Hayir.

• defterimkareli kullanıcısına yanıt
    sınavı takmıyorum yani olmazsa tekrar denerim işin o kısmında kafam rahat aslında ama artık bilmiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.