Bildirim
Mezunluk Deformeleri
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Hocam bir öneriniz falan var mıdır sıkıntılı birşey mi? -
arada bir boynunu hareket ettir mesela sağa sola öne arkaya döndür bu şekilde azaltabilirsin
sporda yapmanı öneirirm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 6 Ocak 2021; 22:23:13 >_____________________________ -
Sağolun hocam cevabınız için -
Benim deformem daha çok ruhsal. Artık ben neden varım diyorum... -
Belim kopmak üzere ve dizlerimi kırıp bir yere 5 saniyeden fazla oturamıyorum sanırım kireçlenme gibi bir şey var (internet ne kadar doğru söylüyorsa)
:))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pilotless -- 6 Ocak 2021; 22:57:27 > -
Valla bende de son zamanlarda çatırdıyor her yerim galiba çok hareketsiz kaldık bu süreçte -
çınlama başladı kulağımda 3 gündür -
Hocam tansiyonla alakalı olabilir dikkat edin -
spor yapınca geçiyor benim. günde 15 dakika da olsa hareket etmek önemli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ben sırtı komple hissetmiyorum artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim dr kulagim manyak cinliyor haftalardır. Stres sebep oluyor belki de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
paragraf çözerken sinir bozuyo bazen uykuya dalarken problem bende çok rahatsız edici çınlamıyor ama gerçekten sessizlik bozuldu biraz inşallah geçer stres kaynaklı bence yani çok büyük bir problem değil insanlar kolsuz bacaksız yaşıyor da insan işte bi yerinde bi sıkıntı çıksın istemiyor çok kasmayın hocam bu sınav her şey değil
_____________________________ at least as deep as the Pacific Ocean -
2.Mezunluğum boyun ağrısından kafam 45 derece sağ ve sola dönebiliyor sonrasında ağrıyor h.o kardeşim saçlarda dökülüyor ömrü hayatım boyunca bu kadar dökülmemişti saçım,uyku sıkıntısı çekiyorum,panik bir kişiliğe evrildim her şeyi kontrol altında tutmaya çabalıyorum (olmuyor),takıntılıyım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
En Beğenilen Yanıtlar
|
Benim deformem daha çok ruhsal. Artık ben neden varım diyorum...
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt