Şimdi Ara

Mezunların dershanesi günde kaç saat sürüyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
16.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tabi ki hepsi aynı değildir ama şu saatte giriyorduk şu saate çıkıyorduk diye söylerseniz benim için iyi olur. Genelde haftada 4 gün oluyor sanırım. Cevaplar için sağolun.

• 2 gün önce Altunizade FEM ile konusmaya gittim
    haftada 4 gün salı carsamba persembe cuma
    09:00-13:00 arası ders
    14:00-18:00 arası etüt vardı.
    sonra ıstersen kalıp ders calısabılırsın hocalardan bırebır alabılırsın saat 21:00 a kadar ve 24 Eylül de baslıyacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: iRugged

2 gün önce Altunizade FEM ile konusmaya gittim
    haftada 4 gün salı carsamba persembe cuma
    09:00-13:00 arası ders
    14:00-18:00 arası etüt vardı.
    sonra ıstersen kalıp ders calısabılırsın hocalardan bırebır alabılırsın saat 21:00 a kadar ve 24 Eylül de baslıyacak

yuh bu kadar dersanede kalırsak biz ne ara evde yapacaz dersimizi. bu etütlerin içeriği nedir acaba bir bilginiz var mı?
  • Bu birsey degil ki biz bu sene haftada iki gun 8 saat iki gun 7 ders yaptık kendime çalışacak zaman bulamıyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoggeS -- 11 Temmuz 2013; 11:08:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanırım dersanenin senin bireysel çalışmanı ne derece kısıtlayacağını merak ediyorsun
    açıkçası 1 ay içinde 12.sınıftaki okul temposundan bir farkı kalmıyor.Ancak dersane evine çok yakınsa 5dk falan yorulmazsın hem iyi olur ve de verimli
  • quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

sanırım dersanenin senin bireysel çalışmanı ne derece kısıtlayacağını merak ediyorsun
    açıkçası 1 ay içinde 12.sınıftaki okul temposundan bir farkı kalmıyor.Ancak dersane evine çok yakınsa 5dk falan yorulmazsın hem iyi olur ve de verimli

aynen hocam merak ettiğim şey buydu ve yorumlara bakılırsa dersaneye yazılmaktan vazgeçeceğim gibi duruyor çünkü 12. sınıf temposu gerçekten beni çok yıpratmıştı ve eve gelince yığılıp kalıyordum resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Hoo Na Ho

quote:

Orijinalden alıntı: itrysohard

sanırım dersanenin senin bireysel çalışmanı ne derece kısıtlayacağını merak ediyorsun

aynen hocam merak ettiğim şey buydu ve yorumlara bakılırsa dersaneye yazılmaktan vazgeçeceğim gibi duruyor çünkü 12. sınıf temposu gerçekten beni çok yıpratmıştı ve eve gelince yığılıp kalıyordum resmen

evde zaman biraz zor geçebilir hocam,şimdi önemsiz bir ayrıntı gibi gelebilir.Ancak bunu gözardı etmemelisin.Beraber dışarı çıkacağın arkadaşın falan varsa kafan dağılmış olur arasıra mesela

onun haricinde evde çalışmak tabiki daha verimli oluyor,hocalardan dinleyerek değil de kitaplardan çalışarak anlayan biriysen.

ben sırf ilk nedenden dolayı dersaneye gitmiştim,arkadaşım olsun diye değilyani tamamen evde saplanıp kalmamak için

ve de lysden 1 ay önce ful evde çalıştım doğru karar verdiğimi anladım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAZIRLIK HAFTADA KAÇ GÜN
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.