Şimdi Ara

MEZUNLARDAN PUAN KESİNTİSİ YAPILMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KATILAN KARDEŞLERİM GELSİN TWITTERDA TAG AÇALIM

• Neden kendi çalışmalarınızı düzeltmek yerine diğer insanların puanlarının kesilmesini arzuluyorsunuz ki? Siz iyi oldukça başkaları neden alakadar etsin sizi? Demek ki kendinize güvenmiyorsunuz. Kendinize itiraf edemediğiniz şeylerle forumu meşgul etmeyi kesin artık cidden sarpa sarmaya başladı tyt ayt forumu
  • inşallah mezuna kalmazsın kardeşim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ------------------------------------------------------------------Kamu Spotu-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mezunların %90'ı ilk 20k'dan dereceye giremiyor, yokatlas verileri de birkaç istisna dışında bunu dogruluyor. İlk sene kazanacak adam çalıştıysa ve çok büyük bir sanssizlik olmadıysa hedefine ulaşıyor zaten. Öncelikle sözüm meclisten dışarı yani ailevi, psikolojik sorunlar veya bir yakınıni kaybetmesinden dolayı mezuna kalanları ayrı tutuyorum. Muhakeme yeteneginden yoksun dandik liselerden mezun olan embesil güruh YouTube ve bilimum mecradaki gerizekalı kanaat önderlerinin gazına geliyor ve yasamlarinin en güzel yıllarını heba edip yayinevlerine, aptal hocalara para yağdırmaya devam ediyor. Üstüne üstlük ailelerine de yük oluyorlar. Bu kısır dongunun engellenmesi için bir sene tercih yapmayan sınav adayının ertesi sene sınava girmesinin engellenmesi lazım. Belki o bir senede bir yerlerde çalışıp hayatı ogrenirler veya universite okumadan da ülkede çok iyi konumlara gelinebileceginin farkına varirlar

Not:Gerçekten önemli bir sıkıntıdan dolayı veya hayalleri için mezuna kalan adamla sıkıntım yok.Ha ama 3-4 senedir deniyorsan ve olmuyorsa farklı alanlara yönelmeleri lazım.Ulkede ara eleman kalmadı anasını satayım.

-------------------------------------- Gerçekler acıtır ----------------------------------------------------------------------------

• yazık olum, çoğu tekrardan kalıyor zaten.
  • Neden kendi çalışmalarınızı düzeltmek yerine diğer insanların puanlarının kesilmesini arzuluyorsunuz ki? Siz iyi oldukça başkaları neden alakadar etsin sizi? Demek ki kendinize güvenmiyorsunuz. Kendinize itiraf edemediğiniz şeylerle forumu meşgul etmeyi kesin artık cidden sarpa sarmaya başladı tyt ayt forumu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • helloworldimme H kullanıcısına yanıt
    ULAN HALA NE AĞLIYORSUN 4 SENEDİR AYNI KONULARI ÇALIŞANLA BEN EŞİT OLMAMALIYIM!
  • ANAN REYİZ kullanıcısına yanıt
    :D tamam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MEZUNLARDAN PUAN KESİNTİSİ YAPILMALI
  • Canbesiktask C kullanıcısına yanıt
    Bir ülkede herkes avukat,mühendis olamaz hocam.Hala farkında değiller 5 senedir aynı sınava çalışıyorlar.Puan kesintisi yapılsın ki boşuna hayatlarından 1 sene daha kaybetmesinler
  • Buyursunlar isteyen ara eleman olsun tutan yok nick konu uyumu :d konu zaten gereksiz de yine de biz mezunlar olarak bildiğimizden doğru olan bu yoldan asla şaşmayacağız.
  • Üyemiz ailesine sert yorumlar istemekte ısrar ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFFA8D944

Buyursunlar isteyen ara eleman olsun tutan yok nick konu uyumu :d konu zaten gereksiz de yine de biz mezunlar olarak bildiğimizden doğru olan bu yoldan asla şaşmayacağız.
    işte bu ağlak, motivasyon soslu kıçı kırık mezun edebiyatınızdan nefret ediyorum. ulan en sonunda kıçı kırık bir sınava gireceksiniz, bu ne lan...? doğru yolmuş :d sen hiçbir zaman doğru yolda olmadın ki.

Oyshh atarlı ergen çok acıtmışım galiba anlıyorum eheheheheh zaten bu forumda sen ve senin gibileri kimsenin s2nde değiller sadece teneke diyoruz ve dalga geçiyoruz :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFFA8D944

Oyshh atarlı ergen çok acıtmışım galiba anlıyorum eheheheheh zaten bu forumda sen ve senin gibileri kimsenin s2nde değiller sadece teneke diyoruz ve dalga geçiyoruz :d
    sen ve senin gibi s2k mezunlar ağlak edebiyatınıza devam edin. günün sonunda bir yer kazanamıyorsunuz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbesiktask -- 27 Mart 2020; 18:24:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.