Şimdi Ara

Mezunlar Sosyal Aktiviteleriniz Ne Olucak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezunlar Sosyal Aktiviteleriniz Ne Olucak? Bu onemli bir konu aslinda bende ne yapacigimi bilmiyorum. 1-2 gunu kendime ayiririm. Ya da hic ayirmam :) bakicaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Balıkesirspor ptt 1.ligte şuan onun maçlarına giderim.
    Ayda 1 fenerin maçına giderim
    Yeter başka bişeye gerek yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene bende öyle deyip çalışıyordum. Lakin bir yerden sonra mezuna kalmanın baydığını göreceksiniz. Gerçekten bayıyor. Hiç içten ders çalışamıyorsunuz. Mezuna kalmanız gerektiğinden emin olun ve ondan sonra kalın. Ders çalışmayı gerçekten seven adamlarsanız bırakın seneye. Ders çalışmayı sevmiyorum ama mecbur seveceğim demeyin. Sevemiyorsunuz. Max 3 ay çalışıp bırakırsınız. İyi düşünün.

• sosyal aktivite yapmak için mi kaldık mezuna
  • O kadarda değil @Melbourne Bounce

Kardeşim sosyal aktivite dedigim yani mesela pazar gunu gezek biraz :) oda ayakta tutsun bizi. Ders calismak sıkar yoksa. @intiharsaldirisi

Ders calismayi seviyorum. Sosyal aktiviteyi de ustte bahsettim sıkılmamak icin. Yoksa dedigin gibi bir ayda bile pes edebilirsin bunye almaz. Ama mesela ben dayanbilirim ama ara sira hava almak lazim.@Yabgu Emre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xTrNikola -- 1 Temmuz 2015; 23:52:37 >
  • Sakın evde uzun süre durmayın. Kütüphaneye falan gidin, kafayı yersiniz arkadaşlar. Ben yiyordum az daha en azından.
  • Babam tesisatçı yanında calistirir onun yanında olurum başka şu anlık birşey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ zor bir okul mu?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • adam öldürmek rekt
  • Iste bunu anlatmak istedim birazda insan yuzu gorek. Yoksa kafayi yeriz @Gezmeyi Seven Adam

Kotu degil tecrube edinmis oluyosun. Daha cok ders calisirsin inanki :) @26543453689045686783

• quote:

Orijinalden alıntı: xTrNikola

Mezunlar Sosyal Aktiviteleriniz Ne Olucak? Bu onemli bir konu aslinda bende ne yapacigimi bilmiyorum. 1-2 gunu kendime ayiririm. Ya da hic ayirmam :) bakicaz

Hocam ayıptır sorması sen ankara bahcelievlerdemi oturuyorsun

• bütün kluplere yazılın ortam yapmak ve sosyalleşmek için inanın çok kredi alıp hemen okulu bitirmekten bile önemli
  • Bisiklete devam :)
  • Akşamları yüzmeye giderim herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.