Bildirim
Mezunlar SGK'yı ne yaptınız?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Dersanede olunca öğrenci sayılıyor mu ki?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dershaneden öğrenci belgesi mi
Öyle birşey duymamıştım mezun olduğun andan itibaren sigortan iptal olur ta ki üniversiteye girene kadar. -
Dershane öğrenci belgesi diye bir şey yok, olamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fafa1236 -- 3 Ekim 2014; 20:52:41 >
geçen sene aöfe kayıt oldum
hem sağlık sigortasından hem öğrenci akpilinden sorunsuz yararlanıyorum , kafam rahat -
quote:
Orijinalden alıntı: Stormed
hem sağlık sigortasından hem öğrenci akpilinden sorunsuz yararlanıyorum , kafam rahat
Hocam nasıl yararlanıyorsun sağlık sigortasından anlayamadım?
SGK borcun ne oldu?
edit: aöf demişsin ne olduğunu anladım tamam ben de kayıt olcaktım ama hepsi kontejanlı olmuş bu sene kayıt olsaydım puan düşecekti seneye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozank_95 -- 2 Ekim 2014; 22:17:35 > -
Arkadasim ogrenci belgesine gerek yok oturdugun ilcenin sgk subesine gidip annenin yada babanin ustunden sgk li olabiliyosun
quote:
Orijinalden alıntı: ozank_95
quote:
Orijinalden alıntı: Stormed
hem sağlık sigortasından hem öğrenci akpilinden sorunsuz yararlanıyorum , kafam rahat
Hocam nasıl yararlanıyorsun sağlık sigortasından anlayamadım?
SGK borcun ne oldu?
edit: aöf demişsin ne olduğunu anladım tamam ben de kayıt olcaktım ama hepsi kontejanlı olmuş bu sene kayıt olsaydım puan düşecekti seneye
hocam tekrar babamın üstünden faydalanıyorum , açıköğretim bürosundan öğrenci belgesi alıp sosyal güvenlik kurumuna götürüyorum normal eskisi gibi sistem devam ediyor
sgk borcu felan yok hocam ,okuldan mezun olalı 2.senem bu yani geçen sene kayıt oldum açıköğretime
hocam kontejansız bölümlerin olması lazım değişmiş mi bende bilmiyorum şuan
-
peki ücret ödüyor muyum aylık? -
diploma fotokopisiyle öğrenci belgesi veriyor dersane mezuna kaldıgını belirtiyor öğrenci pasosu filan çıkarabiliyorsun tekrardan -
bu sene tüm açıköğretimler kontenjanlı oldu diye biliyorum yani obp kırılabilir kontenjan doldurdugundan
Dersaneden öğrenci belgesi alınabiliyor. Gayet veriyorlar SGK için. O belgeyke sgm ye başvuruluyor.
Dersaneden bende aldım bende şaşırdım ama aldım
dersaneden alan arkadaşlar peki uzatabildiniz mi o belgeyle? -
dershane öğrenci belgesi veriyormuş yauv he he
+ üniversiteye gidene kadar sigortasız kalacaksın bir an önce üniversiteye gitmeye bak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antoavaloss -- 3 Ekim 2014; 9:53:37 > -
Sigortam yatiyor prim yatirmaya basladim
Benim Gss başlamadı neden acaba. Mezunum Hala on sekiz yaş altı diyo bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gold_Spear -- 3 Ekim 2014; 10:00:35 >
18 yasina girdigim için karne gününden birkaç gün önce belgeyi alip sgk'ya verdim. Su an sure bitti mi ne oldu hic bilmiyorum.
Yok hayir babanin ya da annenin ustune gecmis oluyo 25 yasina kadar yani kizlarinki boyleydi sen yinede sgk subesine ugrayip bi sor cunku erkeklerin farkli olabilir
18 yaşına giren herkes her ay 130 lira borçlanıyor.Gelir testi yaptırırsanız bu rakam tamamen kalkabilir yada 260lira civarına kadar çıkabilir.Benim şimdiden 400 küsür borcum birikmiş.
Sorgulama linki
edit:gelir testi yaptırmıştım borcum sıfır olarak gözüküyo çok rahatladım şuan borcu olanlar bana bi pm atsın gelir testiyle alakalı bir şeyler söyliycem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre1270393 -- 3 Ekim 2014; 20:43:34 >
Benzer içerikler
- yetim maaşı anneye devri dilekçesi
- tahakkuk kaydı bulunamadı ne demek
- normal raporu iş kazasına çevirme
- sgk öğrenim durumu yanlış
- sigorta kolunuz zorunlu sigorta olarak güncellenmiştir mesajı
- remote nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X