Şimdi Ara

MEZUNLAR NASIL BAŞLAYACAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezunlar ne çalışarak başlayacaksınız ben önce tyt fen eksiğimi kapatıp ayt kasıcam

• TYT yanlışlarım olmasa çok azıcık birazcık yapabiliyorum da yanlışlar çok net götürüyor valla ya. O yüzden bol bol TYT kasıp, Kasım'da da AYT ye başlayıp bütün sene tabiri caizse canavar gibi çalışmayı planlıyorum. Ben tembellik etmek gibi bir hata yaptım, bir daha o hatayı yapma lüksüm yok. O yüzden kendimi kısıtlayıp derslere odaklanma peşindeyim. İlk sene için astronomik bir çekme yapmak için...

• Temelim olsada hemen bitmesin konular sıkılmayalım sonra diye tyt ye 0 dan başlayacam hızlıca bitirip tyt çözerim kasıma kadar sonrasında ayt geçerim ondada çalışırken araya tyt falan sıkıştırırım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hocam konu eksiğiniz varsa bence kasımda başlamayın aytye çok geç olmaz mı

• öyle mi diyorsunuz hocam? Gerçi bizim dershane de TYT AYT bütün seneye dağıtarak götürüyor. Bir düşüneyim bakalım AYT'ye de başlarım ağustos un 1'i gibi belki.

• hocam bu yıl denemelere martta başladım konular anca bitti o yüzden ayt için soru bankası işini geçe bırakmak istemiyorum ama önce tyt fendeki eskileri kapatacğaım

• haftaya başlıyorum tyt fenle özellikle tyt fizik aşırı detaya kaçmadan geçen sene tyt biyo kimya bitmişti tam olmasa bile sonra güzel bi geo tabi bu rutin olacak problemlere apotemi ve problem denemeleriyle dalıcam 1 ay bi güzel tyt ye ısıncam ondan sonra yanına ayt koyucam özellikle fen beraber götürücem tyt ayt mat ortak konularına da şu 1 ay için de bakıcam fonksiyon polinom gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mezun10k -- 26 Temmuz 2022; 16:59:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilk işim tyt feni halletmek bu sınavda 5 değilde 15 yapsaydım birazda ayt yapsaydım mezuna kalmazdım..

• up

• sizi ankaratıplı hocamızın yanına yollayacağız inş hocam

selamlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • inş mesut kardeş

• Öyle canavar gibi manavar falan kağıtta,teorideki laflar;
    planladığın gibi olmuyor pratikte; gerçek hayat parametreleri giriyor devrege

• furkaannn1421 F kullanıcısına yanıt

kaç k geldi

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Her ilk 1000’e girenin youtuber/koçluğa soyunmasına çok karşıyım.
    Ama sizin gibi en.yileri görünce,
    Kendimi koçluk yapmamak için zor tutuyorum.

Tyt’ye sıfırdan başlayacaksın,
    sonra kasıma kadar tyt çözeceksin (?).
    Sıfırdan başlayınca uzun sürmez ki?

• Ephuz kullanıcısına yanıt

ham 17

• 3.senesinde 947.olmuş biri olarak mezunlara ilk ve en önemli önerm;
    Allah aşkına fosforcu influencer 30 kiloluk studyblogger kızlar gibi TYT için yeniden konu çalışmaya başlamayın birader.
    Eksik konularınız için hızlıca özet okumalar yapın.Çok uzak kaldığınız konularda test çözülebilir. ( o da tyt denemelerine 50-60 netle başlayıp ağlamayın,biraz yüksek başlayın diye). Sonra da deneme çözün...
    Siz tyt’ye sıfırdan çalışmaya başlasanız,her dersten 2-3 soru bankadı bitirseniz bile yine max 90-100 arası netle başlayacaksınız.
    Tyt sınavı tyt denemeleri ile halledilir.
    Gidip de sakın ha tyt için her dersten 2-3 soru bankadı bitirmeye kalkmayın (mezunlar). 1 tane çözmek yeterli

hocam 17den niye kalıyorsun merak ettim

• bayclever48 kullanıcısına yanıt

yani hocam çok çalışıp elimden geleni yapacağım demek istemiştim...

• hocam ea yım top yerlerde işletme istiyorum

inş gidersin hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.