Şimdi Ara

MEZUNİYET İÇİN MEKAN TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sene sonu Mezuniyet Yemeği, Partisi , Balosu işte herneyse ondan yapmaya karar verdik..

İstanbul Anadolu Yakasında.. Yemek ve Bar hizmeti olan, fiyatı kişi başı 100 TL'yi geçmeyecek yerleri yazarsanız sevinirim...

Aslında benim aklıma karaoke bar kapatmak var :)

Ama öyle yerler ya çok büyük yada bize uygun değil.

Biz 30 kişiyiz.(sınıfça yapıcaz)

Ayrıyetten Karoke Bar tavsiyeleriniz varsa beklerim :):)

• Anadolu yakasında çok mekan bilmiyorum, fakat taksim tarafındaki Karaoke barlarda tüm mekan yerine oda kapatılıyor genelde. Odalarda 20-30 kişilik genelde. Ya da biraz daha az. Eğer oda sistemi olan bir karaoke bar bulabilirseniz sadece oda kapatın, size yeter zaten.
  • Teşekkür ederim cevabın için..

Çalıştığım yerin tam yanında varmışyer haberim yoktu.

Netten baktım, eğer oda olayı var ise tutabilirim orayı:)

Oda sistemi tutum bu olayı bu bizim için en uygunu sanırm.

Teşekkürler.
  • Bu konu hk. mekan bakarken kendi konuma denk geldim
  • havuz kenarında yapın
  • Ya toplanın gidin bi bara eğlenin işte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazlık için kamera tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    VALİZ TAVSİYESİ ÜNİ İÇİN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekne kiralayın , denize açılın.Biz böyle yaptık.Çokta eğlenceliydi içki stoğumuzda sağlamdı millet kafayı bulunca eğlence mükemmel oluyor.

•  MEZUNİYET İÇİN MEKAN TAVSİYESİ

Varsa gücünüz çağırın adamımı bosverin tekneyi mekneyi mahalleyi toplayın costurun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mysterious27 -- 21 Nisan 2010; 1:29:36 >
  • Tekne fikri gayet iyi ama bir ayağımız karada olursa iyi olur

Başka mekan tavsiyeleri var ise yazarsanız sevinirim..

Şuan Rakkas ve Bridge ile görüştük.. alternatif bakıyoruz.:)
  • Hocam dediğim gibi tekne yapın.Bak tavsiye ediyorum dinle beni çok sağlamdır kızlara söylediğin anda ben ayarladım yaptım herşeyi rahat olun dediğin anda erir gider hepsi.Öyle bi hazırlanırlarki o gece için aklın hayalin durur.O gece istediğin kızı ayartabilirsin.Ama dediğim gibi bu işler birazda alkol oranı ile doğru orantılı.Tekne sıcak ortamdır.Kaynaşırsınız.Bunu bence ilk sıraya koy alternatiflerde.Bana dua ediceksin sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Hocam dediğim gibi tekne yapın.Bak tavsiye ediyorum dinle beni çok sağlamdır kızlara söylediğin anda ben ayarladım yaptım herşeyi rahat olun dediğin anda erir gider hepsi.Öyle bi hazırlanırlarki o gece için aklın hayalin durur.O gece istediğin kızı ayartabilirsin.Ama dediğim gibi bu işler birazda alkol oranı ile doğru orantılı.Tekne sıcak ortamdır.Kaynaşırsınız.Bunu bence ilk sıraya koy alternatiflerde.Bana dua ediceksin sonra

Dediklerini dikkate alacağım , zaten şu yeri ayarlada daha kıyafet olayı var diyip duruyolar hatta geçenlerde bi dergide saç modellerine bakıyorlardı ordan mezuniyette yaptırırız muhabbeti oluyodu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.