Şimdi Ara

Mezuniyet Balosuna Katılmalı mıyım Sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar pek istemiyorum aslında gitmek ama kız arkadasımıda tek göndermek istemiyorum.

Gitmemek istememin sebebleri
    1) kıyafet sorunu : şimdi ne giycem orda öff çok saçma
    2) dans mans edemem ben

Gitmek istememin sebebi
    1) kız arkadasımın tek olmasın istiyorum gerçi kendi arkadasları var 5-6 tane kız ama bi tane it çıkar pislik yapmaya kalkar diye gidiyim diyorum. ama sanmıyorum öyle birşey olcağını çünkü çoğu 12 ler tanıyor beni ve benimle onla birlikte olduğumuda biliyor. 1 tane bunu seven cocuk vardı bi ara aramız bozukken hep onla dolasmaya baslamıstı sonra gittim konustum hallettim. en son gece ben yokum diye gene bulasırsa diye gidiyim diyorum.

gidersemde bi tane keten pantolon alırım (aslında kot istiyorum ama millet saçmalama diyor) bir gömlek uzun kollu kollarını kıvırırm bir tanede spor ayakkabı seçtim resmini bulursam koycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 25 Nisan 2010; 20:42:39 >

• Bence git. İlla dans etmene gerek yok. Klasik bi müzik olursa kız arkadaşınla dans edersin. Kıyafet seçiminde bence kot pantolon üstünede kırmızı tonlarıda bir gömlek iyi gider..
  • bence git ben gitmedim çok pişman oldum

gitmeme sebebim bazı arkadaşlarla aram bozuktu aralarında konuşurken not ortalamalarının benimkinden yüksek oldugunu duydum morelim bozuldu bende gitmedim

sonra ögrendimki eleman 3-4 derten kalmıiş ve mezun olamamış bende bölüm birincisi olarak o gün evdeydim sap sap oturdum teşekür belgemi sonra aldım hocadan
  • Ne olursa olsun git daha sonradan pişman olursun benden demesi
  • gitmeden önce içki hiç kaygı falan kalmaz.
  • o zaman gidiyim ya ama öyle takım elbise falan giymeye gerek yok dimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tornado 4ı

o zaman gidiyim ya ama öyle takım elbise falan giymeye gerek yok dimi ?

sana şöyle söyleyim çogu insanın istesede gidemeyecegi bir şey bu bence pırıl pırıl ol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstemıyorsan zorla gıtme.Bizim baloda zorla gelenler vardı sanırım senin gibi eşsiz geldiler bütün balo boyunca masada oturdular kızlar dansa kaldırmak istedi gene kalkmadılar.Öyle gelceksen gelme 4-5 saat geçmez senin için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

İstemıyorsan zorla gıtme.Bizim baloda zorla gelenler vardı sanırım senin gibi eşsiz geldiler bütün balo boyunca masada oturdular kızlar dansa kaldırmak istedi gene kalkmadılar.Öyle gelceksen gelme 4-5 saat geçmez senin için.

gidersem sevgilimle giderim eşsiz gitmemde ne bileyim sevmiyorum öyle ortamları pek
  • kız arkadaşın için git derim, ancak
    kot pantolanla gideceksen, hiç gitme
  • Anladık sevgilin var

(Hep bunu yazmak istemiştim )
  • kot bence olur koyu mavi yakısır
  • hocam git en kolay kıyafette kot + tisort + ceket + spor ayakkabı al sana balo kiyafeti
  • Mezuniyet balosu mu? Sacmalama, oraya gidecegine o gece kizinla birlikte, ikiniz takilin bir yerde.

Ne balosu ya, hic gulecegim yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sofistike Sinist

Mezuniyet balosu mu? Sacmalama, oraya gidecegine o gece kizinla birlikte, ikiniz takilin bir yerde.

Ne balosu ya, hic gulecegim yoktu.

Evet bencede bu ağır basıyor gibi.

Ama ben zaten kimle gideceğimi bile ayarladım bizim sınıfta bı tip şeyleri sanki b*k varmış gibi büyütüyorlar
  • lise mezunu mu?

+ ben olsam güzel bir takım giyerdim, siyah değil ama biraz spor tarzı olabilir
  • Sap sap oturma arada dışarı çık nefes al içeri gel berbat müzikleri duy sonra ortamdan kaç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suslu76

lise mezunu mu?

+ ben olsam güzel bir takım giyerdim, siyah değil ama biraz spor tarzı olabilir

lise. ama ben takım elbise istemiyorum böyle spor olsun istiyorum. gömlek altına keten pantolon giyerim büyük ihtimalle
  • arkadaşlarına falan sor ne giyiceklerini falan...

Problem çözüldü

Bide dans etme kenarda otur ağır abi takıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspfreak -- 25 Nisan 2010; 22:11:15 >
  • Bak şeye git Fethiyenin oradaki Ertosunların alt tarafında takım vs satan yerler var gayet kaliteli ürünler. Bana geçen sene çok yardımcı olmuşlardı kafana göre bir şeyler uydurabilirsin.

Ben Siyah kumaş,İtalyan kesim beyaz gömlek, siyah ince kravat, converse takılmıştım.

Dans sorununa takılma derim sevgiline sarılarak takılırsın öyle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.