Şimdi Ara

Mezuniyet Balosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Size 2 ay sonra olacak mezuniyet balom hakkında sorularım olacak, yardımlarınızı bekliyorum :)

Birincisi dans konusuna gelelim.Dans etmeyi seven biri değilim.Dans da edemem zaten.Duğunler de falan mesela bir kere kalkıp oynamışlığım yok.Baloda dans etmek zorunda kalacağıma eminim.Ne yapmalıyım ?

İkincisi kıyafet olarak neler önerirsiniz 1.84 boyum var 66 kiloyum boyuma göre zayıfım o yüzden ceket fazla iyi durmuyor.Genelde kollarım uzun olduğu için beden de buyuk olmak zorunda kalıyor ve bol giyiyorum ceketleri.Bu durum çok sinirimi bozuyor.

Ucuncusu Herkes kavelye(sanırım doğru yazdım) falan deyip duruyor.Herkesin var sanırım ben kimi bulacağım.Herkes bi kızla dans ederken sap gibi oturmak yada ayakta kalmak istemiyorum.Bu konuda ne yapabilirim ?

Dorduncusu hiçbir balo da bulunmadım.Nasıl davranmak gerekir.Cool mu yoksa çok girişken mi yada nasıl ? Ben sadece en yakın arkadaşlarımın olduğu ortamda rahatım.Diğer ortamlarda mesela sınıfta bile rahat değilim fazla, kendimi kasacağıma eminim baloda.Bu konuda ki önerilerinizi de bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gitme ne olcak sanki

• Balo dedikleri gidip yemek yenilecek ,foto çekinilecek,biraz da dans ne olacak Türkiye şartlarında öyle kavalye falan fazla hollywood filmi izlememek lazım

• Dans olarak breakdance yap balona sahne ortasında tüm dikkatler üzerinde olur. Hem hiphop breakdance için falan kavalyede gerekmez herkes romantik dans ederken sen o müzikte kafakopter yap taklalar at alkışlar kopar emin ol.

Kıfayet olarak ise kendini rhat hissetceğin birşey giy mesela kot üstü V yaka göğsü açık tshirt alabilir altınada çorapsız giyilen babet tarzı ayakkabı giyebilirsin.

Ortama girdiğinde kendini farklı hissettir kimseyi tanımıyomuş gibi yap. Arkadaşlarınla konuşma garsonlarla konuş kanka ol git hatta mutfakta takıl millet içerde salonda yemek yesin sen git mutfakta takıl. Sonra eline mikrafonu al eğleniyormuyuzz millett keyifler nasıl diye bağır. Hepsi bir ağızdann YESSS diye bağırır zaten orda.

Daha sonra büyük ihtimal mezuniyet pastası gelir. Sen tam o sırada uzaklardan koşa koşa gel ve pastanın üstüne atla bir anda. Emin ol bunu yaptığında o gün ordan kızla çıkarsın. Yanına balonun en güzel kızı yanaşır ve suratındaki pastayı yalar sonra gece otele gidersiniz.

• kavalye degil klavye.
    normal alimli bi kiza teklif et klavyem olur musun de kabul etmesse baskasina yonel. imkanin varsa git magazaya guzel bsyler al. imkan yoksa guzel kiyaflerini giy. saclara asiri jole vs seyler surme siritabilir. guzel bi parfum sik guzel kokarsin. dans konusuda otobuste ayakta gider gibi sallancan iste o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

Dans olarak breakdance yap balona sahne ortasında tüm dikkatler üzerinde olur. Hem hiphop breakdance için falan kavalyede gerekmez herkes romantik dans ederken sen o müzikte kafakopter yap taklalar at alkışlar kopar emin ol.

Kıfayet olarak ise kendini rhat hissetceğin birşey giy mesela kot üstü V yaka göğsü açık tshirt alabilir altınada çorapsız giyilen babet tarzı ayakkabı giyebilirsin.

Ortama girdiğinde kendini farklı hissettir kimseyi tanımıyomuş gibi yap. Arkadaşlarınla konuşma garsonlarla konuş kanka ol git hatta mutfakta takıl millet içerde salonda yemek yesin sen git mutfakta takıl. Sonra eline mikrafonu al eğleniyormuyuzz millett keyifler nasıl diye bağır. Hepsi bir ağızdann YESSS diye bağırır zaten orda.

Daha sonra büyük ihtimal mezuniyet pastası gelir. Sen tam o sırada uzaklardan koşa koşa gel ve pastanın üstüne atla bir anda. Emin ol bunu yaptığında o gün ordan kızla çıkarsın. Yanına balonun en güzel kızı yanaşır ve suratındaki pastayı yalar sonra gece otele gidersiniz.

Asla yapmaman gerekenler burada yaziyor. Bunlari yapmadigin muddet her sey yolunda gidecektir.

• Hiç unutmam arkadaşlarla gitmiştik. Arabayla gidelim ddmiştik o zamanlar bizde bmw 740 vardı ama babam izin vermemişti. Eniştemin doblo maxi ile gitmiştik. Çıkıştada 3 kızı dobloya atmıştım. Neyse öhö öhöm.

Kısaca mezuniyet baloları güzeldir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akademi Mezuniyet
    16 yıl önce açıldı
    mezuniyet balosuna kiyafet sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Piste yabancı madde gibi dal

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse de moonwalk dememiş

• herkesin bir eşle falan gittiği yok arkadaş ortamıyla gidilir baloya,çok dert etme bu baloyu 1 yıl sonra kimse hatırlamayacak bile keyfini çıkartmaya çalış kafa dağıtmaya falan.
  • Lise içinse boşver, üniversitede gidersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnnyCash

Balo dedikleri gidip yemek yenilecek ,foto çekinilecek,biraz da dans ne olacak Türkiye şartlarında öyle kavalye falan fazla hollywood filmi izlememek lazım

İyice abarttiniz ha,bunu bile turkiye sartlarina baglamis adam.Ula bizim kiytirik balo da bile dans eden bir suru cift vardi.Gitmemistim ama resimlerden gormustum yani..

• Moonwalk yap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

Moonwalk yap

Arkadaş ciddi bir şey sormuş, dalga geçmşsiniz bu nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

quote:

Moonwalk yap

Sen moonwalk'u ciddiye almıyor musun 1ader

• quote:

quote:

quote:

Moonwalk yap

Konu moonwalk ciddiye alınmayacak kadar ciddi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Moonwalk yap

Moonwalk kelimesindeki inanılmaz mantık hatası moon walk ama dünyada yapılıyor

• Yemişim balosunu, finaller bittiği gün memlekete dönücem.Hattı bile değiştirmeyi düşünüyorum.
  • Kıyafet diktirirsin veya kollarına uyan ceketi daralttırabilirsin.

Yakın arkadaş grubunda kızlar varsa onlarla dans edersin yoksa etmezsin. Amerikadaki gibi "birine baloya beraber gitmeyi" teklif edebilirsin ama bizim memlekette pek tutmaz.

Coolluk falan boş işler sizin eğlenmeniz için hazırlanan bir gün eğlenmene bak.

Gitme diyenlerede aldırma ömürde bi sefer oluyor git tabiki
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Moonwalk yap

Moonwalk kelimesindeki inanılmaz mantık hatası moon walk ama dünyada yapılıyor

Mezuniyet Balosu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.