YGS olabilecek en kötü sonuçtan daha kötü geldi, mecbur seneye kaldım.Konular açısından çok sıkıntım yok, Fizikte eksiklerim var, onun için özel hoca düşünüyorum mezunda. Sizce dersaneye gitmeli miyim ?
Eğer gitmezsem ; Final ve FEM in dergilerine abone olucam. Yapamadığım soruları buraya sorabilirim diye düşünüyorum. Fizik, Matematik özel hoca düşünüyorum Biyolojiyi kendim halledebilirim, Kimya çok sıkıntı değil, Geometride genelde yapabiliyorum.
Töder 11k Güvender 9k YGS 66k
Hedefler ODTÜ Elektrik Elektronik Mühendisliği ODTÜ Havacılık ve Uzay Mühendisliği
takip
hocam kendin halledemeyeceğin dersleri özel ders olarak alacakmışsın bence dershaneye gitmene gerek yok bu böyle olunca geriye kalan dersleri kaynaklarla halledersin zaten
eğer kendine güveniyorsan, gitmemen sana artı zaman kazandıracaktır.
özel derse vereceğin parayla dersaneye gidersin zaten , finale gidersen üstelik dersane içinde dergi fiyatlarıda olur daha uygun gelir
soru soracak adam sıkıntısı dışında çok büyük artıları var eğer gerçekten çalışmaya niyetliysen.
Dersane zaman kaybı gibi görünüyor şuan bana, yazın hızlı okuma kursuna gitmek istiyorum ayrıca, kaynaktan yana sıkıntım yok ne gerekirse alırım yani, çok fazla konu eksiğimde olmayacak, dersanesiz daha mantıklı duruyo bence, bir hedefim var, çalışmayı bırakmam kesinlikle, soracağım soruları da buradan sorabilirim sağolsunlar yardımcı olan bir hayli insan var zaten