Şimdi Ara

Mezuna Kalmalı mıyım? Acımasız ve objektif yorumları bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben saglık meslek lisesi mezunuyum. Ailem istemişti bu okulu ama sevemedim. 1 yıl hazırlandım. Bu 1 yılda insanüstü şekilde çalıştım. Kimse ile dersdışı konuşmayıp gezmedim. Anne ve baba bu yıl bazı sorunlar nedeniyle istisnasız her gün kavga ediyorlardı ama ben umursamayıp ders çalıştım. Annem hatta bu kadar umursamaz ve soguk oldugum için bana "nazi" diye hitap etmeye başladı. Neyse benim lisede 11 ve 12 de sadece meslek dersleri var. 12. Sınıf YGS de 219 puan aldım. Bu yıl ise dershane yardımıyla 53k yaptım sayıalda. Ancak Tyt akşamı büyük bie kavga oldu ve bu kavga beni etkiledi. Sorular zaten farklı Ayt'de kavgada söylenen laflar çınladı kulağımda. Velhasıl 25 mat yaptım. Lanet olsun ben en zor denemede dahi 30 mat yapıyordum. Neyse fen daha rahat geçti ve 53k yaptım. Aklımda sadece bilg. müh. var. Ancak bu puana sadece ortalama üniler geliyor.

Eğer mezuna kalırsam bir özel hastanede 2 3 ay çalışıp biraz para biriktiricem. Hastanede günde 8 saat çalışıcam. Geri kalan saatlerde ders çalışıcam. Sonra hastaneden ayrılıp ders çalışmaya devam edicem. Şunu baştan söyleyeyim ben hiç işimi savsaklamam hırsla çalışırım. Bu yıl tek bir defa dahi kafede oturup zaman öldürmedim. Her gün soru çözdüm. O zaman bu yıl girseydin ya ilk bine dediğinizi duyar gibiyim ama hem aile kavgaları hem meslek lisesi etkisi bu kadar oldu ayrıca ayt öncesi olan kavga etkiledi. Motive olmak istemiyorum. Ben zatwn disiplinliyim sadece dışarıdan nasıl göründüğünü objektif yorumlarla görmek istiyorum.

Edit: ayt de yaşana huzursuzluktan ailem pişman oldu. Ayrıca sorunları büyük oranda çözüldü. Daha rahat bir yıl olabilir yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frame10 -- 6 Ağustos 2018; 0:58:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ygs'den 219 puan aldıktan sonra yks'de 53k'ya kadar çekebildiysen bence 1 sene daha kal dostum. Kararlı olduğunu görüyorum yine bu şekilde devam edersen istediğini alırsın.
  • Şimdi kalsan yine ailenin yanındasın ve yine aynı durumlar . Ya izole ortam oluşturacaksın ya da gittiğin yerde kırık obp ile başaracaksın ama huzurun olacak .

• 2. Paragraf hakkında ne diyorsun? 3 ay hem çalışıp hem ders çalışmak çok wtkiler mi konu çalışmak için eskisi kasar uğraşmayacagım artık ama. Bir şeyler der misin bu duruma

• Hocam öncelikle önünüzde saygı ile eğilirim çok iyi yapmışsınız ben kendimden utandım resmen ben Anadolu lisesi mezunuyum okul 2 .si oldum ilk sene 80 k ikinci sene 70 k sizden tavsiyeler bile alabilirim hocam

• kavlivefiilidua K kullanıcısına yanıt
    Bir edit ekledim. Onu okuyup fikrini söyler misin

• Up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mezun zordur sıkar söyliyeyim. Disiplinsiz insan için daha da zordur. Eğer programlı bir şekilde hırsla çalışıp aşağıya çekeceğine inanıyorsan ve şuanki sıralaman içine sinmiyorsa mezuna kal derim.

• Kavgalar dinmeyecekse önerim puanının yettiği en iyi akademik kadro ile başka bir şehirde okuman maddiyatı halledebilirsin gibi geldi çalışkan adama benziyorsun benimde huzurlu bir aile yaşamım olmadı emin ol rahatlayıp üniversitede başarını arttırırsın.

Kavgalar kesin dindi sene boyunca çıtları dahi çıkamaz bende temel yaptım bam bam girerim dersen mezuna kal.
  • Birde mezunun en büyük zorluklarından biri yerinde saymak ve daha kötü bir sıralama yapmak bunlarıda göze alabileceksen kal.
  • Ben de onu merak ediyorum daha düşük puan nasıl alabiliyorlar? Ben tempomu hiç bozmasam aynı şekilde ki bu sefer konu da çalışmama gerek kalmayacak devam etsem daha başarılı olmam gerekmez mi? Daha kötü yapılma nedenleri neler oluyor bahaeser misin?

• Kal bence. ama hastane olayını anlamadım, girip çıkabiliyorsan güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • frame10 F kullanıcısına yanıt
    Üstat sorunların çözüldüğüne inancın varsa kesinlikle kal . Güzel şeyler başarabileceğinin enerjisini oradan verdin resmen .

Selman Kahya nın youtube kanalında amacına yönelik , güzel rehber niteliğinde içerikler bulabilirsin . Umarım her şey gönlünce olur , selametle .

• İşi bırakıcam işte. Zorla çalıştıramazlar ya.

• Up

• Up

• up
  • Up.

• Kesinlikle kalmalısın o zaman. İnşallah aile de sıkıntı olmaz dediğin gibi yap biraz işte çalış daha sonra sıkı bir çalışmayla çok iyi sıralama yapabilirsin.

Başarılar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.