Şimdi Ara

Mezuna kalmakla hata mı ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sayısalda 40bininci oldum bu sene,sıralamam itibarı ile ailem bana 'trip'? attı diyebilirim,tercih yapmadım diye de söyleniyorlar. 1 seneyi dar edecekler gibi bana yanlış mı yaptım acaba.ne yapacağım canım çok sıkkın.Ayrıca bilinçsiz bir aile oldukları için ve hakettiğim sözler sarfettikleri için lanet olsun başka ailede olsaymışım bile diyorum tavsiyeleri alalımmmm ...hedefim tıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhhlte -- 11 Ağustos 2013; 15:26:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Supernaturalxx

Arkadaşlar sayısalda 40bininci oldum bu sene,sıralamam itibarı ile ailem bana 'trip'? attı diyebilirim,tercih yapmadım diye de söyleniyorlar. 1 seneyi dar edecekler gibi bana yanlış mı yaptım ne yapacağım canım çok sıkkın...hedefim tıp.

Seneye iyi bir yer kazanınca gurur duyacaklar sevmedigin bolumu okumaktansa 1 yıl feda edilebilir sıralamana bakıldıgında altyapın var calıs pisman olmazsın diye dusunuyorum
  • bence doğru yapmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

bence doğru yapmışsın

ne yönden
  • quote:

Arkadaşlar sayısalda 40bininci oldum bu sene,sıralamam itibarı ile ailem bana 'trip'? attı diyebilirim,tercih yapmadım diye de söyleniyorlar. 1 seneyi dar edecekler gibi bana yanlış mı yaptım acaba.ne yapacağım canım çok sıkkın.Ayrıca bilinçsiz bir aile oldukları için ve hakettiğim sözler sarfettikleri için lanet olsun başka ailede olsaymışım bile diyorum tavsiyeleri alalımmmm ...hedefim tıp

hocam sizin hedef odtü bilgisayar değil miydi yanlış mı hatırlıyorum

• Bence doğru olanı yapmışsın .Bende senin gibi ilk senemde mezuna kalmıştım hatta tercihlerin son zamanı mezuna kalmaya karar vermiştim.İyikide kalmışım ,bu sene tıp kazandım.

Sen derslerine konsatre ol düzenli çalışmana bak söylenenleri fazla takma.Umarım hedefine ulaşırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gambitplayer

quote:

Arkadaşlar sayısalda 40bininci oldum bu sene,sıralamam itibarı ile ailem bana 'trip'? attı diyebilirim,tercih yapmadım diye de söyleniyorlar. 1 seneyi dar edecekler gibi bana yanlış mı yaptım acaba.ne yapacağım canım çok sıkkın.Ayrıca bilinçsiz bir aile oldukları için ve hakettiğim sözler sarfettikleri için lanet olsun başka ailede olsaymışım bile diyorum tavsiyeleri alalımmmm ...hedefim tıp

hocam sizin hedef odtü bilgisayar değil miydi yanlış mı hatırlıyorum

Üstünden 1 sene geçti ve bu süre içinde odtü mimarlık,bilg. müh,hacettepe diş falan bir hedef karmaşası vardı fakat mezuna kaldığım için hedefi dahada yüksek tutmak istemem sebebiyle yeni hedefim tıp dostum, eğer sene sonuna kadar değiştirmezsem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhhlte -- 11 Ağustos 2013; 15:36:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezuna kalan var mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

bence doğru yapmışsın

ne yönden

40 bine guzel bisi yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingofthejuba

quote:

Arkadaşlar sayısalda 40bininci oldum bu sene,sıralamam itibarı ile ailem bana 'trip'? attı diyebilirim,tercih yapmadım diye de söyleniyorlar. 1 seneyi dar edecekler gibi bana yanlış mı yaptım ne yapacağım canım çok sıkkın...hedefim tıp.

Seneye iyi bir yer kazanınca gurur duyacaklar sevmedigin bolumu okumaktansa 1 yıl feda edilebilir sıralamana bakıldıgında altyapın var calıs pisman olmazsın diye dusunuyorum

İnşallah pişman olmam,en büyük korkum daha düşük yapmam
  • Tmyim 14bin sıralama ile mezuna kaldım , mezuna kalırken ailemle kavga ettim 2 hafta falan hiç konuşmadım bile ama artık kabullendiler , boşver hocam kafana takma , sen dersini çalış şovunu yap sene sonunda susup kalsınlar .

• Takma kafana bi süre konuşurlar falancanın oğlunu kızını örnek gösterirler sonra alışırlar
  • up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.