Şimdi Ara

Mezuna kalmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezuna kalmak nedir mezuna kalınca nereden başlanır tavsiyeleriniz nelerdir paylaşırsanız çok sevinirim mezunluk hakkında hiçbir bilgim yok
    Mezun tanıdıklarım olmasına rağmen samimi olmadığım için soramıyorum yardımcı olur musunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up

• Ben dershaneye gitmedim bir dershanenin denemelerine yazıldım. Dershane bana göre zaman kaybı ama evde dayanamazsan tek başına ya dershaneye ya da kütüphaneye gitmen de fayda var oturup ders çalışıyorsun eğer evde yardım almadan çalışacaksan dershane vb gitmeden spora gitmen de büyük fayda var ciddi kilo alabilirsin. Bu sene ikna edebilirsem 2. Kez mezuna kalacağım bakalım kendini çok kasmana gerek yok zaman sandığından da hızlı geçecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sınava son bir iki ay kalaya kadar çok iyi çalışıyordum netlerim de yükseliyordu tyt 90-100 arası ayt de 60 lara geliyordu
    Mart geldiğinde strese girip napıcağımı şaşırdım ve sınava kadar doğru dürüst çalışamadım
    Ayt fenim zaten berbattı bitirmeme rağmen yapamıyordum ve tekrar başlarsam bitmeyecek diye düşünüp oyalanıp duruyordum
    Bunun sonucunda tyt netlerim de düşmeye başladı
    90 ın altına inmeye başladım
    Kütüphane ortamında çalışıyordum
    (Yaşadığım yerde iki tane var) ve kütüphane ortamı leş gibi olmaya başladı
    Sabah gidip eve gece dönüyordum sınavın sonlarına doğru güvenlik sıkıntısı ve arkadaşlarla problem yaşadığım için gitmedim evde de çalışmaya alışmadığımdan öylece oturup sınavın gelmesini bekliyordum yani daha sınav gelmeden mezuna kalıcam kafasındaydım

Şu an hala sınav açıklanmadı ama beklediğim netleri göremediğimi biliyorum Kalmak istememin sebebi de bu
    Ama nereden başlayacağımı bilmiyorum

Tyt yi baştan mı çalışmalıyım ayt feni önden halletsem unutur muyum gibi sorular var aklımda

• IIRunneRII kullanıcısına yanıt
    Hocam 12 de ben de öyle yaptım denemeler için yazıldım
    Hoca sınavdan sonra aradı gidemezsen bizdesin falan filan (onlar da reklam peşinde ama maddi bişey istemezler o yönden iyi)
    Evde kalırsam (küçük kardeşlerim var) sesten çalışmama izin vermiyolar
    Kütüphane de dediğim gibi güvenlik sıkıntısı var
    Bıçaklı insanlar giriyor masa altından bacağa tekme atanları saymıyorum bile
    Dershanede çalışmak daha güvenli olacaktır diye düşündüm
    Ama hala emin değilim tabi

• ballilimon kullanıcısına yanıt

Hocam mezuna kaldığınız için zaten temelinin vardır 90 net tyt falan demişsiniz yukarı da yani durumunuz ortalamanın üstünde şimdi siz dershaneye gidip neden aralık belki ocak ayına kadar tek çift sayılar yok işte ses bilgisi kimyanın disiplinleri göresiniz ki kitaptan çözüp atlarsınız. Ben mezun senem de dershaneye gitmedim hiç ye pişman değilim evde tek başına disiplin sağlamak benim için bir tık zor oldu nisan mayıs gibi saldım ve haliyle sonuç istediğim gibi gelmedi 2. Kez mezuna kalmayı düşünüyorum bende ailem izin verirse. İkimiz için de hayırlısı olsun zaman gerçekten çok hızlı dershane mevzusunu düşün sonra zaman akacak. Dershane müdürünü de takma sen onun müşterisisin ailenle gidip dershaneyle konuşsan 40 takla atarlar iyi gösterir kaydını alırlar tek başına olmaz falan derler bende yaşadım bunları ama gitmedim dediğim gibi dershane müdürünün yerinde sende olsan para için millete seneye bizimlesin cart curt dersin para lazım çünkü kararı sen ver dershane müdürünü ve ailenin fikrinden arın ve nasıl hissediyorsan o yoldan git. Sevgiler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Kez mezuna kalmak
    2 yıl önce açıldı
    7. mezuna kalmak?
    geçen yıl önce açıldı
    10 binden mezuna kalmak
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • IIRunneRII kullanıcısına yanıt
    Kafam çok karışık bu konuda hocam
    Evde düzenimi oluşturmam benim için de zor zaten dershaneye ders dinlemek maksadıyla gitmem arada dışarı çıkıp insan yüzü görmek amacım
    Bu sene de bu konuda çok zorluk çektim hiç arkadaşım kalmadı ve ne durumda olduğumun uzun bi süre farkına varamadım

• mezuna kalma k

• haklısın hocam teşekkürler tavsiyen için

• Mezuna kalma nedenini ve sınav sonucuna göre eksiklerini belirle. Bence dershaneye git hem dışarı çıkmış olursun hem de sosyalleşme ihtiyacını giderirsin. Mezun senesinde sosyalleşme ihtiyacı önemli. Haftada 1 gün kendine mutlaka tatil ver. Mezuna kaldım daha çok çalışmam lazım diye kendini haddinden fazla zorlama. Ben mesela 12.sınıftan daha az çalışmıştım mezun senemde 140k dan 56kya çektim daha az çalışmama rağmen *süre olarak. Çalışmalarından yüksek verim almaya bak başarılar diliyorum şimdiden.

• Dhninhayaleti D kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam

• Anlattıklarına bakılırsa bir sene daha çalışarak daha iyi yapabilecek gibi duruyorsun. Bence bir sene daha gir. Ailenle bugün bu konuyu konuş ve birkaç gün içinde başla.

Dershane zaman kaybı gibi duruyor ama senin durumunda iyi olabilir. Mart ayından sonra saldigini söylemişsin dershane ortamı bunu engelleyebilir. Ayrıca benim de bu sene hiç arkadaşım kalmamıştı dershaneye de gitsemem insan yüzü görmeyecek ve psikolojik açıdan kötü olacaktım belki de.

Evde çalışmak için kulak tikaci alabilirsin Amazon'da 23 liraya mi ne 3M marka turuncu kulak tikaci var içinden 5 çift çıkıyor bir ay idare eder. Dershanenin kantininde veya boş bir sınıfta falan çalışabilirsin rahatça. Bence dershaneye git

Sınav sonucu açıklandıktan sonra da çalışmaya başlayabilirsin belki daha rahat hissedersin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.