Bu başlığı her sene açıyorum... Bu sene sonuçlar beklediğinizden iyi geldi. Potansiyelin ile gelen sonuç arasında dağlar yoksa hiç mezuna kalmayı düşünme yaz bir bölüm geç oku... |
Mezuna kalma yaz bir bölüm geç oku...

-
-
Hocam insanda hep acaba kalıyor ama
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acaba acaba işe geldiğim nokta hayal kırıklığı hocam
180-75-50 k
Geçen sene gitseydim diyorum keşke
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
deneme netlerimden hareketle en kötü 10k diyodum sınavda heyecandan kilitlendim 45k yaptim kalinir mezuna :(
Hayatimda gördüğüm en sacma baslik birine nasil mezuna kal ya da kalma diyebiliyorsunuz gecen yil bi mühendislik yazsam su an sürünüyordum çünkü fizikten hicbir b*k anlamiyorum iyi ki kimseyi dinlemeden kalmisim herkes kendini tanıyor oturun dusunun ben bu yıl ne kadar calistim potansiyelimi kullandim mi vs. kimseyi dinlemeyin hele sinav öğrencilerden tavsiye almayi birakin
eğer yapabileceğinizi düşünüyorsanız kalın. böyle insanları iyi ki dinlememişim. hayatımda verdiğim en güzel karar mezuna kalmak oldu. 50k >> 6k
-
GTÜ mü gidelim hocam onu da söyleseydin keşke
quote:
Orijinalden alıntı: Ribozomal Rna
Hayatimda gördüğüm en sacma baslik birine nasil mezuna kal ya da kalma diyebiliyorsunuz gecen yil bi mühendislik yazsam su an sürünüyordum çünkü fizikten hicbir b*k anlamiyorum iyi ki kimseyi dinlemeden kalmisim herkes kendini tanıyor oturun dusunun ben bu yıl ne kadar calistim potansiyelimi kullandim mi vs. kimseyi dinlemeyin hele sinav öğrencilerden tavsiye almayi birakinPotansiyelini çok daha yüksek görüyorsan kalma yazmadım zaten.
Ama ÖSYM'nin sistemine de güvenmeyin, iyi çalışır yaparım dersiniz sistem değişir, kolay sorar herkes yüksek alır bin bir türlü sıkıntı çıkabilir, en basitinden sınav zamanı hastalanırsın vs...
Mezuna kalanların çok azı kaldığına memnun, çoğu pişmandır.
-
quote:
Orijinalden alıntı: air raid sireneğer yapabileceğinizi düşünüyorsanız kalın. böyle insanları iyi ki dinlememişim. hayatımda verdiğim en güzel karar mezuna kalmak oldu. 50k >> 6k
Kardeşim siz daha okuduğunu anlama özürlüsünüz. 6 k yapsan ne. Potansiyelin yüksekse kal diyorum zaten.
-
Rakip mi ayıklıyorsun abi? Bence yaz bir bölüm geç oku demenin tercümesi, ne okursan oku işsiz kalacaksın.
Allah ömür verirse bir ömür o işi yapacaksın o meslekten kazandığı para ile ailene bakacaksın. Pazardan karpuz alır gibi ver bir tane dersen mutlu olma olasılığını düşük görüyorum. Benim fikrim bu, herkesin fikrine saygılıyım
quote:
Orijinalden alıntı: CanCanErz
Rakip mi ayıklıyorsun abi? Bence yaz bir bölüm geç oku demenin tercümesi, ne okursan oku işsiz kalacaksın.
Allah ömür verirse bir ömür o işi yapacaksın o meslekten kazandığı para ile ailene bakacaksın. Pazardan karpuz alır gibi ver bir tane dersen mutlu olma olasılığını düşük görüyorum. Benim fikrim bu, herkesin fikrine saygılıyımBen mezun olalı seneler oldu kardeşim...
-
Potansiyeli yüksek olan biri kalır zaten neden kalmasın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4C631501B -- 28 Temmuz 2021; 14:2:25 >
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4C631501B
Potansiyeli yüksek olan biri kalır zaten neden kalmasın?Bence kalan da dil filan öğrensin ders çalışırken. Tek başına 1 yılını da harcamasın insanlar bu saçma sınava...
-
2019 say 250 k 2020 say 88k 2021 ea 6k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shebelongstothestreets -- 28 Temmuz 2021; 14:4:5 >
Sınavın saçma olduğuna %100 katılıyorum bu sene ki amacı da anlayamadık ama öyle yada böyle bölüm çok şey fark ettiriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: shebelongstothestreets
2019 say 250 k 2020 say 88k 2021 ea 6kKutlarım ama sen geneli temsil etmiyorsun. Senin gibi yükselten çok az insan var.
-
Arkadaşlar kısa tutayım, bana da baskı sonucu sağlıkta bir lisans bölümü yazdırıldı zamanında. 2016 mezunuyum. Ama olmadı asla sevemedim ve tekrar girdim sınava. Tyt 12k say 25k geldi. Belki ucundan tıp gelir ama o olmasa bile çok güzel şehirlerde diş gelecek. Çok mutluyum. Sakın saçma sapan bir bölüme gitmeyin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tesekkğr ederim hocam matim 250kdada iyidi 6kdada onun etkisi var bence umarim diledigin gibi olur
Böyle tipleri kesinlikle dinlemeyin arkadaşlar . Kafanızı bulandırmayın . Hayata bir kere geliyorsunuz ve tatmin olana kadar o sınava girmenizin kimse için problemi yok . Hayatında şu dünyaya 1 çivi dahi çakamamış elemanlar bırakın konuşsunlar siz işinize odaklanın . En iyiyi elde edene dek çalışmaya devam
-
Katılıyorum tıp diş gibi hayalleriniz yoksa ve sıradan bir öğrenciyseniz evinize çok uzak olmayan ya da şehrinizde bir yer yetiyorsa yazılım yazın. Şehir masrafları oldukça arttı kyk da zar zor çıkıyor. 4 yıl boyunca ingilizce de veya okuduğunuz bölümde kendinizi geliştirip yola devam edin. Muhteşem üniversite hayallerini bir kenara bırakıp buralardan kurtulmaya bakmak şimdilik bana akıllıca geliyor.
Diğer fikirlere de açığım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X