Şimdi Ara

Mezuna kalıp dershaneye gitmemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
21.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu sene tercih yapmayacağım,seneye dershaneye gitmeyi de düşünmüyorum bu senee dershaneye gittim de ne oldu :) sende bitiyo dershane sadece işini hafifletir diye düşünüyorum.aralarda sıkışınca özel ders alırım. dershaneye gitmek istemememin sebebi gitmeden bişeyler yapma arzusu diyelim. hani iyi bi yere girsen dershaneye gitmeden yaptım dersin :D o işin şakasıda gerçekten yanlış mı düşünüyorum gidilmeli mi???

• Ben hiç faydasını görmedim desem yeridir tek artısı çözemediğin soruları anında çözdürebiliyorsun bunun haricinde zaman kaybı
  • dersanenin en büyük faydası = Deneme sınavlarıdır. Diyeceksiniz ki o sınavlarda ki gibi sormuyolar. Ama şöyle bişey var . Senin konuyu kavraman ve UNUTMAMAN bence deneme sınavına bağlı. Sizin görüşleriniz nedir bilmiyorum.
  • Dershane mezun adamı düzende tutar. Eğer bunu kendin başarabiliyorsan gitme derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu hafta da bi geçsin adam akıllı bi karar alacam inş. teşekkür ederim düşünceleriniz için. haa bu arada bi dershanenin sadece deneme sınavlarına girebilirim aslında. ama bütün gün evde sıkı bi çalışma olması lazım. kim nasihat etse der ya (bi sene dişini sık, bütün hayatın boyu rahat yaşa) o sözü bu sene uygulayamadık bari seneye uygulayalm :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: cachinnate

bu hafta da bi geçsin adam akıllı bi karar alacam inş. teşekkür ederim düşünceleriniz için. haa bu arada bi dershanenin sadece deneme sınavlarına girebilirim aslında. ama bütün gün evde sıkı bi çalışma olması lazım. kim nasihat etse der ya (bi sene dişini sık, bütün hayatın boyu rahat yaşa) o sözü bu sene uygulayamadık bari seneye uygulayalm :(

dersanede olmadan zor olabilir o iş hocm. BEn ne zaman okula gitmeyi bıraktım . Ders calısma hevesimde kalmadı bu sene.
    Evde çalışmak benim için imkansıza yakın. Bi dersane şart.
  • cachinnate kullanıcısına yanıt
    bende mezun kalıyorum ve dershaney gitmemeyi düşünüyorum Eğer etüt lere ayrı abone olunabılıyorsa dershanelerde ona kayıt olacagım soruları sormak için yoksa dhda çözdürücegm soruları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    # Mezuna kalmak #
    10 yıl önce açıldı
    mezuna kalmak
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • "Mezun halimle gittim de ne oldu?" diyorum ben de kendime. Ama hiç yararlanamadım, öğretmenlerin peşine düşmedim, pek sallamadım. Büyük ihtimalle sen de benim gibiydin. Yine aynı şeyleri yapmayacaksan git.
  • Hocam ben polislik istiyordum polislik olmazsa bu sene hayatta dershaneye gitmem üniversiteye özel ders alarak hazırlanırım diyordum. Şimdi polislik mülakatlarını filan geçtim yazılı sınavı da inşallah kazanırım ama bu sene olmazsa seneye tüm gücümle üniversite için hazırlanacağım. Ama şahsen kendi adıma söylersem dershane tamamen boş benim için tek güzel yani verdiği kaynaklar ve denemeler onun dışında birde malum dershaneye gittiğim için eğitim sıfır. Sırf isim için reklam için sınıfları dolduruyorlar başka bir şey yok çalışan zaten yapıyor. Şahsen bölümünüzü bilmiyorum ama benim size önerim ygs yi zaten evde kendiniz güzel bir programla rahatça halledersiniz. Lysde ise bence mat ve geometri de zor konularda özel ders alın zaten sözel konular ezbere kalıyor hocanın bir etkisi yok böyle bence daha güzel ve rahat bir şekilde kazanırsınız. Dershane filan boş bence hele bir de dersler kötüyse zaten hoca ilgilenemiyor haliyle..

• Dershaneye gitmeyin.Memleketinize gidin.Aralıklarla istanbula döner, etüt merkezinde sorularınızı çözdürürsünüz.PC, ps falan sakın memleke götürmeyin.
  • Hocam mezuna kalmayı düşünüyorsun,tercih yapmadan mezuna kaldığımızda okul puanı yarı yarıya düşüyor mu ?
  • hayır düşmüyor
  • Dershaneye gitmezsen 3. kez sınava girmeye hazırlan ya da kötü bir bölüme gitmeye.

• t.1132 kullanıcısına yanıt
    neden bu kadar karamsarsın :) belki de haklısıın.. bilmiyorum ya dershaneye gidince ailen açısından daha farklı bi yük oluyo insanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: matsoru

hayır düşmüyor

Hocam dün lys den sonra babama körfezin tercihlerle ve lys ile ilgili bi broşürünü vermişler.Orada tercih yapsan da yapmasan da okul puanının yarı yarıya düşeceği yazıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heyea -- 17 Haziran 2013; 15:40:24 >
  • yok öyle birşey :S
  • en iyisi derhaneye gitmemek.sadece dershane sınavlarına dışarıdan katılabilirsin.eğer denemelerine katldığın dershanede tanıdık hoca varsa sorularını da çözdürebiirsin.
  • mimar*ugur kullanıcısına yanıt
    dershane sınavlarının hepsine abone olunuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matsoru -- 17 Haziran 2013; 17:03:05 >
  • Valla kardeşim çok çok iyi düşün öyle karar ver bende mezunum bu sene gircem hayırlısıyla ama ilk senemde girseydim diyorum geçen sene lys çalışmadım girdim bu sene o kadar kitap çözdüm de girdim aynı netı yapıcam sanırım dershane de o kadar iyi yaptığım halde çok iyi düşün derim eğer İTÜ-ODTÜ gibi bir hedefin yoksa kalma derim.

• tabi bi sınır yok.pzt.günleri uğur dershanesi denemelerine perşemde de femin zaman denemelerine giricem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.