Yüzbaşı
01 Mayıs 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 94 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Oto brandası boyaya zarar veriyor kullanma deniliyor ama benim merak ettiğim eğer şeffaf kaplamalı araba üzerine oto brandası kullansak yine de araca zarar verir mi acaba?

Tecrübesi olanlar var mı?

NOKIA 5800'dan sonra yeni bir telefon almayı düşünüyorum.Sizce HTC Desire 620g mi yoksa Sony Xperia M2 mi almalıyım?
Sıralamam 78k.Selçuk üniversitesi bilgisayar mühendisliği geçen sene 75k ile almış sizce girebilir miyim bu bölüme?
MF-4 Sıralamam 78k sizce Selçuk Bilgisayar Mühendisliği nasıldır?Yazmalı mıyım?
Geçen sene devlet hukuk fakülteleri 30k civarında kapattı.Bu sene ne kadar artar kontenjanlar?
2 Gün önce eski wireless adaptörüm iyi sinyal çekemediği için yeni Everst ewn-714 modelini satın aldım.Driverını kurup bağladım ama sinyali %90-94 görmesine rağmen bağlantı kurmuyo.Eskisini taktığımda gayet güzel bağlanıyor.Sorunuma yardım edebilirseniz çok iyi olur.
Merhaba.3-4 gündür monitörüm çok tuhaf bi şekilde çalışıyor.Sabah fişi taktığımda monitörün ışığı 2-3 sn açılıyo sonra kapanıyo,ama ekranda çok karanlık bi görüntü oluşuyo sonra o da kayboluyo.Ama tuhaftır ki monitörü ne zaman öğleden sonra açmaya çalışsam sorunsuz açılıyo.Ben böyle saçma bişey görmedim.Bir fikri olan var mı?
Fem'in 5 Hamlede YGS kitabını alıp tekrar için bitirmek istiyorum.Çözen arkadaşlar bilgi verebilir mi?Kitap nasıl?
Finale Doğru-3 Konu Dağılımını birisi yollayabilir mi?
Özel YGS denemeleri ne zaman başlıyacak bilgisi olan var mı?
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 747
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 7.566 (Bu ay: 408)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 24 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.