Şimdi Ara

Mezuna kalınca...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.12.sınıfım ve mezuna kalmayı planlıyorum.Seneye internet alıp ders videosu izleyerek derhaneye gitmeden konuları bitirmeyi düşünüyorum.Masa başında çokda duramıyorum ama bi şekilde kendimi alıştıracağım.Neyse merak ettiğim mezuna kalınca dersler bi yana arkadaş olmadan zaman geçer mi?Çokda sosyal birisi olduğumu söyleyemem ve olan arkadaşlarımda bu sene gidebilirler.Olur da böyle bi durum oluşursa sizce çok sıkılır mıyım dershaneye gitmeden sadece evde??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaman su gibi geçiyor emin ol ama o zaman geçerken var ya üfff... daha 3 ay var mezun olmayı düşünme hiç
  • Ayt konularım nerdeyse sıfırr

• Vallahi çok zor bi durum millet hep derdi mezun psikolojisi zor zor inanmadım kaldım zormuş güçlü sağlam bi yapın varsa kal,çok yalnız kaldığın zamanlar oluyor illa ki zor bi süreç .kalacaksan bile kalmayacak gibi çalışmaya çalış bu sene bence çok faydası oluyor geçen sene yapılan çalışmaların

• Aslında yalnızlığı severim,kafamı dinliyorum yalnız kalınca.Bide arada kütüphaneye falan giderim diye düşünüyorum olur mu ki?

• su an mezuna kalmayi dusunecek zaman degil. daha 3 ay var. sonuclar aciklandiktan sonra karar verirsin kalip kalmayacagina. kalmayi kesin aklina koyduysan da 3 ay deli gibi ayt calis. seneye cok fazla yararini gorursun su 3 aylik calismanin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mazestraw

Aslında yalnızlığı severim,kafamı dinliyorum yalnız kalınca.Bide arada kütüphaneye falan giderim diye düşünüyorum olur mu ki?

Yalnizligi seven bi insansan cok koymaz hocam.Ben de mezunum ve dersaneye gitmiyorum.Yalnizlik cok koydugunda ya da cok sikilinca kutuphaneye gidiyorum.Zaman konusunu da cok takma nasil gectigini anlamiyosun bile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezuna kalmak.
    9 yıl önce açıldı
    MEZUNA KALMAK
    geçen yıl açıldı
    Mezuna kalmak
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eğer şu anda kalmaya karar verirsen çok daha zorlaşır,ama üniye gidecekmiş gibi hazırlanıp tercih döneminden sonra bu kararı verirsen zor değil.Yani bu sene hayatımın en hızlı geçen senesi diyebilirim.(Evde çalışıyorum)
  • Durumun çok iyi değilse behzat la çalışma altın tavsiyemdir

• Eyw dostlar saolun.Bide bişey daha soracam da ders çalışırken ara verince aralarım çok uzun oluyor (20-30dk).Ne yapsam sizce?

• Eğer kalacaksan full tyt gömül . 2.senede kullanabiliyosun ya puanını . 2. senende de full ayt gömülürsün.
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    İşte öyle olmuyo.Unutuluyo ister istemez

• Temel lisenin mezun bolumune yazilirsin eger pqra varsa. Haftada 3 gun okul var geri kalan gunler istersen etute gidebiliyorsun. Ayni lise sinif gibi ortam oluyor, yalnizlik cekmessin kolay kolay. Ben acikcasi mezuna kalirsam kesin yazilirim bir yere. Evde tek basina 1 ay gecer 2 ay gecer ama 3. Ay kafayi yersin ne kadar yalnizligi sevsende. İnsan sosyal bir varlik sonuçta.

• Mazestraw kullanıcısına yanıt
    mf-tm ?
  • 3 ay varken mezuna kalıp kalmama hesabı yapan insan kardes kusura bakma da seneye de yapmaz onu soyleleyim ben sana

Sana bir mezun olarak tavsiyem ya da fikrim buna sınav sonuçları ya da tercihler aciklandiktan sonra karar vermen

Son ana kadar çalışman gerek gidecek gibi bunun kuralı budur.

Geçen sene asla şu zamanda böyle bir şey düşünmedim hatta asla mezuna kalmam kesinlikle kalmam diyordum e bana da kapak oldu. Kaldım

Zorluk çekiyor muyum psikolojik olarak evet. Ama ders çalışırken ben bunu zaten biliyordum oluyor hızlı ilerliyorsun alt yapın var. Ama o altyapiyi oluşurmamin sebebi de geçen sene deli gibi çalışmak ozellikle son aylarda limit türev integral vs

Böyle yani karar senin.

• tykst2018 kullanıcısına yanıt
    Mf

• Netler nasıl hedef ne önce bunları söyle kardeşim?

• Ben senin yerinde olsam dershaneye giderdim. Ders araların 20-30 dk oluyorsa, bilgisayar başında ders dinlemek için uzun zaman oturamıyorum ancak alışacağım diyorsan seneye bu zamanlar hepten koparsın gibime geliyor. Anladığım kadarıyla pek ders disiplinin yok. O yüzden seni zorlayacak, çokça ödev gerecek, motivasyon kaynağı olacak bir dershaneye gitmeni öneririm. Konu planlama, şunu mu çalışsam, bunu mu halletsem derdin de minimuma iner aynı zamanda.

• Bak suan mezuna kaldıgıma pişmanım istedigim bölüm olmazsa ki yüzde 60 olmucak o zaman hayatımın hatasını yapmış olucam belkide sem bilirsin

• AdıTYTolsun A kullanıcısına yanıt
    Netlerim tytde 90 civarı aytde de 40 civarı ama ayt konularım nerdeyse sıfır

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.