Şimdi Ara

Mezuna kalanlar veya Seneye girecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Calisacaginiz ortam rahat olsun.Duzeniniz olsun.Planinizi yapin ama saat saat degil de daha genis..İlla odanizda buyuk bir masanız olsun.Salonda veya baska bir oda da calismak gibi bir hataya dusmeyin.Odaklanamazsiniz ve motive olamazsiniz.Ayrica yatakta calismayin ve dik oturun yamuk oturmayin.

Not: Ben de hemsireyim ve bu yil mf turunde bir meslek istedigimden dolayi girecegim tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mezun tayfa geliyor gümbür gümbür

• Havyarlı Dolma kullanıcısına yanıt
    aman diyeyim şimdi abartıp çok sıkmayalım kendimizi, önemli olan düzenli çalışmak
  • seneye denicez bakalım hem üni hem ygs-lys.Allah Kolaylık verir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Will Barton

aman diyeyim şimdi abartıp çok sıkmayalım kendimizi, önemli olan düzenli çalışmak

Hocam canim istedigi zaman oturuyorum ( gun icinde saat farketmeksizin ama her gün) ve seri sekilde konu tekrari yapıp 4-5 saat boyunca ders calisabiliyorum.Ancak istemedigim zamanlarda sadece oturmus oluyorum dikkatimi veremiyorum.

• Hocam mezunum. Ortalıkta pek YGS LYS kasan arkadaşım kalmadı o yüzden çalışırken yanlız hissediyorum biraz. Birde yazın ders çalışmakta zor geliyor bilmiyorum. Var mı bir öneriniz? Dershane başlasada gitsem diyorum artık.
  • Will Barton kullanıcısına yanıt
    Daha başlamadım zaten sonuçların açıklanmasını bekliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dragoa4545

seneye denicez bakalım hem üni hem ygs-lys.Allah Kolaylık verir inşallah.

İnşallah hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge Messiah

Hocam mezunum. Ortalıkta pek YGS LYS kasan arkadaşım kalmadı o yüzden çalışırken yanlız hissediyorum biraz. Birde yazın ders çalışmakta zor geliyor bilmiyorum. Var mı bir öneriniz? Dershane başlasada gitsem diyorum artık.

Zor geliyorsa 1 hafta boyunca oyunun disarinin eglenmenin b*kunu cikartin.Sonra birakin.Ama öyle boyle degil oyuna girince bikana kadar oynayin.İster 12 saat ister 15 saat ama 1 hafta sursun sadece bu.Sonra biktiginizin farkina varip birakin

• quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

Orijinalden alıntı: Straight Edge Messiah

Hocam mezunum. Ortalıkta pek YGS LYS kasan arkadaşım kalmadı o yüzden çalışırken yanlız hissediyorum biraz. Birde yazın ders çalışmakta zor geliyor bilmiyorum. Var mı bir öneriniz? Dershane başlasada gitsem diyorum artık.

Zor geliyorsa 1 hafta boyunca oyunun disarinin eglenmenin b*kunu cikartin.Sonra birakin.Ama öyle boyle degil oyuna girince bikana kadar oynayin.İster 12 saat ister 15 saat ama 1 hafta sursun sadece bu.Sonra biktiginizin farkina varip birakin

Tamam hocam birde öyle deneyelim.
  • Straight Edge Messiah kullanıcısına yanıt
    kardeş günlük hedef koy.Örneğin , ''şu konunun belli bir kısmı çalışılacak , 50 soru çözülecek.''Daha sonra bırak gez , yavaş yavaş tempoyu artırırsın.Yazın bende pek fazla çalışamıyorum sıcaktan.2-3 saatlik çalışma yetiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.