Şimdi Ara

Mezuna kalanlar bir bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce mezun senesinde dershaneye gitmek gerekli mi? Evde olduğum zaman boşlukta hissediyorum çalışmak zor geliyor zaten ama dershaneye gidip gitmeme konusunda kararsızım.Düzgün bir programla evde çalışılır mı yoksa dershane mi dersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Açıkçası bunun cevabını en iyi sen bilirsin.Ben kendinden ornek verecek olursam bu sene dersaneye gitmedim çünkü dershaneden verim alamayacagimi düşündüm. Bir de yaşadığım ilde yeterli bi kurum yoktu eğitim için. Ben evde çalıştım çünkü öyle daha iyi olcagina karar verdim. Sıkıldığım zamanlar çok oldu arkadaş vs falan sadece dışarda birkaç saat görüşebiliyodum. Benim için sadece ortam sıkıntı oldu onun dışında planli programlı çalıştım.

• everbodylies kullanıcısına yanıt
    Sonuç nasıl geldi peki ?

• Bence gidilmeli
  • evde çalışama diyosan dershane çok mantıklı
  • Hocam bende kaldım mezuna dershaneye de yazıldım başlamasını bekliyorum. Ama sırf evde tek kalmamak , sıkılmamak için yazdıldım. Birde evde kendim deneme çözemiyorum disiplinsizim biraz yarısında sıkılıp bırakıyorum. Eğer benim gibiysen gitmelisin. Yok ben disiplinliyim evde tek başıma da sıkılmam dersen gitmemen daha yararlı.
  • Privetes kullanıcısına yanıt
    Geçen sene ygs 68 k idi 43 k ye çektim bu sene ygs 28k geldi. Lys nolcak bilmiyorum. Sonucum belki o kadar iyi değil ama bana yetiyo benim pratiğim yoktu konu eksiklerimi de kendim hallettim. Dedigim gibi sen eksik yerlerini kendin halledemeyecegini dusunuyorsan git dersaneye

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya benim mezuna kalacağım kesin değil o yüzden çalışmaya başlamadım henüz bu durum beni üzüyor.

• Dershaneyi tavsiye etmem ama evde de calisilmiyor. Ben düzen eksikliğini kütüphaneye giderek çözdüm mezun senemde.

• Bir de avantaj olarak benim kaldığım şehirdeki kütüphane 24 saat acikti. O yüzden akşam 8-9 sabah 6 arası çalıştım. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ergin32

Bir de avantaj olarak benim kaldığım şehirdeki kütüphane 24 saat acikti. O yüzden akşam 8-9 sabah 6 arası çalıştım. Tavsiye ederim.

Kütüphane aklıma gelmemişti güzel fikir.Bizim evin yakınlarında da var düzeni oturtturabilirsem çok iyi olcak

• quote:

Orijinalden alıntı: ergin32

Bir de avantaj olarak benim kaldığım şehirdeki kütüphane 24 saat acikti. O yüzden akşam 8-9 sabah 6 arası çalıştım. Tavsiye ederim.

Kütüphane aklıma gelmemişti güzel fikir.Bizim evin yakınlarında da var.Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.