Şimdi Ara

mezuna kalan biri dersaneye gitmelimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar büyük ihtimalle mezuna kalacam sizce dersaneye gitmalimiyim
    not:bu sene sakarydaydım

• tm isen gitme derim.. resmen boşa para ödüyosun affedersin kendini enayi gibi hissediyosun

mf isen yani şart değil ama verimli olabilir ...
    normalde dershaneye vereceğin parayla kitap + teknofemden destek alarak aynı verimi alacağını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozcan38 -- 10 Mayıs 2014; 16:31:49 >
  • emreozcan38 kullanıcısına yanıt
    bende öyle dşnyrm zaten dersanede grdğm konuyu evde tekrar çalışıyorum o zaman dersanenin ne faydası var
    teknofemdeki fizikçi bizim dersanedeki fizikçiden bin kat daha iyi anlatıyor
  • fatih1311 kullanıcısına yanıt
    dershne biraz daha seni sistemli calıştırır ama yani kendi kendine sistemli calışamayacak iradesi olmayan adama dershaneyede gitse bir yararı olmaz..
    dershane yararlı olabilşir yapamadığın soruları hocalara gösteririsin falan filan onun haricinde bir avantajı yok bence
    gerci soruları foruma sorarakta cevap alabiliyosun
    denemeleri kendin alırsın ...
    ...
    benim düşüncem bu yönde
  • emreozcan38 kullanıcısına yanıt
    sizce yazın ygs mi lys mi çalışmalıyım
  • Lys

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lys mat ygs fen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Son sene okula gitmemek
    7 yıl önce açıldı
    MEZUNA KALMAK VE ASKERLİK
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fatih1311 kullanıcısına yanıt
    lys calıştıkda noldu ( kendi adıma konuşayım ) :D adamlar öyle saçma sorular sormuşki... ygs de biraz şans mı deyim artık yorum kabiliyeti güçlümü deyim bilemedim ama ben lys calışmadığıma pişmanım şu anda cok ağır bir programla lys calışıyorum...

birde kitap okumanı önerriim... ygs bir soru varda 10 kere okudum algılamak için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihat433

Lys mat ygs fen

sosyal çalışayımmı
  • Git rekabet ortamı vs olursun lysde eve geçersin.Çünkü evde bir zaman sonra sıkıntıdan daralacaksın
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih1311

quote:

Orijinalden alıntı: cihat433

Lys mat ygs fen

sosyal çalışayımmı

Tm isen bak sayisal san salla hem kolay oluyor hemde puan az veriyorr

• cihat433 kullanıcısına yanıt
    dersaneye gtmlmym sence
  • quote:

dersaneye gtmlmym sence

Forumda dersane gereksiz tarzı seyler okudum ama bence gerekli

• quote:

arkadaşlar büyük ihtimalle mezuna kalacam sizce dersaneye gitmalimiyim
    not:bu sene sakarydaydım

aklın varsa gitme. benim bu sene 2. senem femdeydim. o kadar pişmanım ki, hiçbir şey katmadı bana. evde izlediğim videolardan daha çok verim aldım. tmyim bu arada.
  • Mefküreye git uğurdan kaçıp oraya sığındık arkadaşla vallahi

• Arkadaş yapmayın şunu ya mezuna kalacaksanız bile bi 400 puanla mezuna kalmak var bi 300 puanla, mezuna kalmayı asla düşünmeyin kurtarırım hala vakit var deyin günde 5 saat çalışın elinizden geleni yapın zaten iyi bir puan gelecektir ha puan gelir sizin için yetersizdir o zaman düşünürsünüz çünkü seneye hiç bir şeyin garantisi yok geçen sene ben 11 ken 12 de 40 bine çok az çalışarak giren arkadaşlarım diyorki biz geçen sene sınavda 90 yapıyorsak ygs de lys de 110 yaptı hemde bizim alanlarımız daha kolaydı diyorlar ama geçen sene mezuna kalmayı kafaya koydukları için o basit dedikleri sınavda iyi puan alamadılar 40 bin de kaldılar bu sene köpek gibi çalıştılar gecelerini gündüzlerine kattılar sonuç gene 40 bin peki bu seneki fark neydi sınavlarda 140-160 arası net yaparlarken gittiler 110 soruyu anca çözdüler matları berbat sosyal çözmeseler 40 bin e de giremezlerdi kısacası bu sene elinizden geleni yapın en son iştir mezuna kalmayı düşünmek sınavdan sonra düşünülmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elkarun -- 11 Mayıs 2014; 1:45:05 >

• Gitmeli dershane demek maratonun farkinda olmak demek kiytirikta olsa bi dershaneye git bence.

• up
  • önerisi olan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.