Şimdi Ara

Mezuna kalan ben.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar beni hatırlayan var mı bilmiyorum ama çok senenin basında çok çalışıcam tribine girmiştim burda arkadaşlarla fikir alış verişi yapıyoduk falan. neyse sonuc olarak olmadı ve mezuna kaldım feme yazıldım. cidden feme gittiğim için fişlenir miyim. ben apolitik bi insanım yani cemaatçi ya da ak partili falan değilim sadece yayınları ve eğitimi iyi oldugu için gidiyorum
    sizin düşüncelerinizi merak ediyorum
    şimdiden tesekkurler

• Fişlenirsin. Bu sene pmyo mülakatlarına girdim babası memur falan olanlara özellikle dikkat ettiler geçmişine.

Devlet cemaati temizlemeye çalışıyor vede pmyo-askerlik vs gibi şeyler düşünüyorsan aklında varsa bunlar ilerde sıkıntı olabilir. Ama onun haricinde dershaneye gider sınavına girer üniversitene yerleşirsin bir sıkıntı olmaz bence
  • Turkiye öğrencilerinin yarisini fislemeleri lazim o zaman.

Korkma bisey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apolitik olma zaten.Apolitik insan dünyada fazlalık yapar bana göre.Bir duruşun olmalı.
  • mümkün olduğunca bilgi vermemeye çalış kimseyle muhatap olma demiyorum ama senin hakkında bilgi sahibi olmasınlar. özellikle hocalar.
  • ya arkadas egıtımlerı ıyı dıye gıdıcem napıyım. hanı uzun sure gıdenler falan var neden oturup bızle ugrasırlar anlamıyorum. cıdden sıkıldım bu muhabbetlerden. dısarıda sımetrı serısı 80-90 tl adamlar kayıt olunca dergılerını kıtaplarını denemelerını ucretsız yapıyo ve cokta ındırım yaptılar. maddı durumum yoktu en ucuzu oydu ben de oraya gıtmek zorunda kaldım. nesını fısleyeceklerse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sene de mezuna kalınır
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.