Şimdi Ara

MEZUN TAYFA (TECRÜBELİLER) İÇERİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
3
Favori
894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gençler iyi günler öncelikle bu sene yüzde 99 ihtimalle mezuna bırakmış bulunmaktayım. mezuna bırakmamdaki etkenleri şöyle özetleyebilirim;

-yaşadığım şehirdeki deprem ve buna bağlı olarak ev sıkıntısı.

-okul, yazılı ve dershane üçgenindeki aşırı yoğunluk.

-çalışmamdaki disiplin ve taktik eksikliği.

arkadaşlar bu nedenlerden dolayı tytde 58 civarı aytde de 20 civarı bir net yaptım bu sene 2. dönem ayt çalışmayı planlıyordum fakat dediğim nedenlerden dolayı 2. dönem artık %75 salmıştım.bu sene aynı hatalara düşmek istemiyorum.
    hedefim ilk 75k, obp 76.3
    TYT
    tyt mat 10-12
    turkce 22-25
    sosyal 10-12
    fen 9-11
    AYT
    mat 12-15
    fizik 1-3
    kimya 3-5
    biyoloji 4-6
    netlerim dönem içinde ortalama bu şekildeydi. sizce bu sene nasıl bir yol haritası izleyip nasıl çalışmalıyım?dershaneye gitmeyi düşünmüyorum kaynak kanal tavsiyeleriniz nelerdir? cevaplarsanız ben ve benim gibi kişiler aydınlanıp yararlanacaktır. şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biyoloji
    Senin biyolojin

Kimya
    Bizim Hocalar

Fizik
    Altuğ Güneş
    Ertan Hoca

Matematik
    Atölye matematik
    Matematiğin Fatihi

Geometri
    Kenan Kara

Süreklilik+disiplin=Başarı

Kendine vakit ayırmayı unutma dinlene dinlene her gün 6 saat çalış. Az deme damlaya damlaya göl olur. İyi çalışmalar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • navi markelof N kullanıcısına yanıt
    Sadece küçük çaplı bir amme hizmeti

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Birileri yine tıp kazanamamış
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • navi markelof N kullanıcısına yanıt
    Öyle öyle

Fen için Palme konu kitapları olabilir . Ayt için mikail veya behzat alabilirsin . Üstüne karekök olabilir
    Ayt fen dersleri için de YouTube den veya kimya özelden kimya
    Esş fizik ile öğrenebilirsin .
    Bio için bol bol konu oku . Bence

• hocam ''meftun.'' adlı arkadaşın cevabında neyi eksik bulduysanız onu deseniz ona göre yardım etmeye çalışırız. neye yardım edelim?
  • reis bu sene 345 tyt mat bitirdim ama tam hakkını verememistim kitabin elimde sarmal ayt var 345 ayt var fizik sıfırım biyoda iyiyim kimya orta seviye gazlar ve organik eksik+ limit turev integral görmedim bunları da değerlendirebilir misin?

• tek kişiden fikir almak yerine çok kişiden fikir alıp kendime göre bir program entegre etmeyi planlıyorum. burası geniş bir platform ve tecrübesi olan bu yollardan geçmiş ne kadar kişinin tavsiyesini ve önerisini dinlersem, kafamda şekillendireceğim şemanın okadar sağlıklı ve sağlam olacağını düşünüyorum.

• Karekök tyt mat olabilir o zaman . Sarmal ve 345 ayt için yeterli yermezse alırsın birler çözersin . Ama hakkını ver . Fizik için anlatımını beğendiğin bir hoca bul onu izle zaten belli başlı isimler var . Kimya eksiklerine fasikül ile zaman ayır bio iyiymişsin zaten

• up

• Selam kral ben 2018de 51k yaptım mezuna bıraktım evde çalışıp sadece youtubedan ders izleyerek 12k yaptım. Fiziklebaris umut öncül bu iki kanal fizik için harikadır . Fiziklebaris benim hocam diye bir kanala geçmiş ama baris hoca efsanedir . Kimya için kimya adasi izledim . Fizik ve kimya için ayt palmeleri çözdüm konu anlatımlı sarı kitaplar. Yanlarına da soru bankası aldim 1er tane . Fizikte nihat bilgin güzeldi kimyada bilgi sarmal çözmüştüm ama biraz eski müfredat daha iyisini bulabilirsin . Biyoloji için bekir avşar tavsiye ederim ve palme kesinlikle palme . Matematik için de hocam behzat var ama ben çok kullanmadım mat iyiydi . Matematiğin güler yüzü diye bi kanal var o güzel ve samimi arada onu izlersin ama daha güzel bir kanal bulanilirsin. Ben 345 ayt mat çözdüm . Kendine inan hocam zorluklar falan yıldırmasın umarım istediğin fakülteyi kazanırsın başarılar dilerim . Sorun olursa çekinmeden sor lütfen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.