Şimdi Ara

Mezun senesinde uykusuzluk problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Öncelikle biraz içim sıkılıyor bunu yazdığım için ama sizden tavsiye almak istedim.
    Geçen sene 17 bin civarı bir sıralama yaparak mezuna bıraktım. Bu sene dersaneye gidiyorum sabahları 7.30 gibi uyanmam gerekiyor. Sene başından beri stresin etkisiyle ağır bir uykusuzluk problemi geçiriyorum. Bazen gece 3 lere kadar ayakta kaldığım oluyor en başlarda çok rahatsız etmiyordu ama bu hafta neredeyse hiçbir gün tam uyuyamayınca artık ciddi anlamda beyin devrelerim yanmaya başladı. Aranızda böyle bir durum başına gelen var mı? Uyku ilacı kullandınız mı bu dikkatinizi ve ders çalışma temponuzu nasıl etkiledi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Anasayfa upu

• bi doktora falan git kanına baktır eksik bir şey olabilir ya da psikolojik olabilir psikiyatr a da gidebilirsin bilmiyorum ama doktordan al cevabını bence

• rupy kullanıcısına yanıt
    Hocam gideceğim de doktorlar bu işe biyolojik olarak bakarlar. Ben gerçekten sınav psikolojisi içinde yaşamış birilerinden duymak istedim

• ben de zaten biyolojik olarak etkili olabilecek bir şeyler olabilir diye öneride bulunmuştum sonuçta işin tek kaynağı psikolojik olamaz değil mi ki öyle bile olsa psikiyatr dememin sebebi de buydu

• rupy kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam

• Stresten oluyordur işte hocam, uyuma vaktinde bile beyniniz aşırı aktif ve bir şeyler kuruyorsa uyumayı beklemeyin.Mesela ben de yatağa gittiğimde felaket şeyler cenaze vs. aklıma geliyor uyuyamıyorum yatağın içinde 3 saat döndüğüm oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ders çalışırken okb sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bende de aynı sorun var. Akşama kadar hangi hocadan bilgisayardan ders dinlesem sabaha kadar gözümden gitmiyor. Tam uykuya dalıyorum uykuda da ders anlatıyor kafayı yiyeceğim valla

• Bende de 12 de oluyodu spora basladim evin yakinindaki fite gidiyordum spor + 20 dk kosu yapip direk yatiyodum ise yaramisti hem baya zinde uyaniyodum. bu sene mezunum sporu fln biraktim 11 gibi kalkiyom . d

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensibleman kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de spora gidiyorum. Çok faydası oluyordu sene başında o da etki etmemeye başladı. 2 gün önce spora gittim 1 saat koştum mekik çektim vsvs sonra 3 e kadar gözüme uyku girmedi yine

• farukyilmaz06 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun bilgisayarla alakası olabilir. Çok bakarsanız uyku kaçırır

• Hocam yapacak başka bir şey yok maalesef. Akşama kadar evdeyim havalar biraz ısınsa spora falan giderdim

• Bugun 6 saat uyudum ki erken yatabiliyim diye bakalm olucakmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • phosphorus kullanıcısına yanıt
    yuhhhh benim de öyle, bin bir türlü hastalık düşünüyorum bende var mıdır başıma gelir mi diye çok rahatsız ediyor beni strese sokuyor

• lunlumo kullanıcısına yanıt
    Doğaçlama yaşamak lazım hayatı, geleceği çok düşünmeden

• phosphorus kullanıcısına yanıt
    Valla en yapamadığım şey bu. En mutlu anlarımda bile bu bitecek diyorum. Gerçek hayatta da böyle, sınava hazırlanırken de.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.