Şimdi Ara

Mezun senesinde dershane

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum dershaneye gidiyorum fakat 5 te çıkıyoruz ve çoğu zaman akşam 8 e kadar etüt oluyor ama benim için faydalı olduğunu düşünmediğimden genelde akşam etütlerine kalmıyorum. 5 ten sonra da eve gelince anlamadığım şeylerden youtubedan ders dinliyorum ve gün bitiyor. Çok fazla vakit kaybı olduğunu düşünmeye başladım dershaneyi bırakmak istiyorum. Evde çalışabilen biri de değilim eğer bırakırsam her gün kütüphaneye gitmem gerek. Evde çalışan mezunların deneyimini Fikirlerini almak istiyorum yardımcı olur musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• .

• Merhaba sinem hanım dershane kesinlikle çöptür bence derhal bırakın. Kütüphaneyi de önermem ama evde çalışmam 0 diyorsanız kütüphaneye gitmenizi tavsiye ederim. İyi akşamlar sinem hanım

• kütüphaneyi niye önermiyorsunuz hocam
  • Aynen neden

• dershane'de her konuya nüfuz etmiş olman gerekiyor ki evde vaktini değerlendirebilesin.
    dershaneye gitmeyenlerin konuyu iki kere dinleme lüksü var kesinlikle.bu üstünlük hariç dezavantaj çok;deneme sınavı,sorularını çözdürmek,aile,dikkat dağınıklığı vs. bunlar seni engelleyebilecek durumlar.

ben bunlara dikkat ederim diyorsan naçizane dershaneyi bırakmanı tavsiye ederim.tabiki bir kişinin demesiyle iş yapılmaz.dershanede rehberlik hocanla aran iyiyse konuşabilirsin bu durumu sana çözüm üretecektir.

eğer kafaya koyduysan,ben demir gibi irademle zımba gibi çalışıcam,koşulunu bir dönem uygulayacaksan dershaneyi bırakman doğru olur.ama gerçekçi bakıp değerlendirmen gerek.bunların aksine zayıf iradeli isen ve çabuk vazgeçen yapın varsa dershaneye devam.
  • küçük kütüphaneler havasız ve dar oluyor bir de giren çıkan belli değil sürekli bir hareket var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun senesi dershane
    2 yıl önce açıldı
    Ortaokul mezunu KPSS?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ''...bu üstünlük hariç dezavantaj çok;deneme sınavı,sorularını çözdürmek,aile,dikkat dağınıklığı vs. bunlar seni engelleyebilecek durumlar.'' demişsiniz.

1-) Sadece deneme sınavları için bir yer ile anlaşabilirsiniz.
    2-) Sorularını çözdürmek için artık çeşit çeşit platformlar var. Ya da video çözümlü kitap alacaksınız.
    3-) Odana çekilip kapını kilitleyeceksin. Kimsenin sana karışma hakkı yok.
    4-) Dikkat dağınıklığı olmaması için interneti ders dışında kullanmamaya çalış. Televizyoz izleme vs.

Dershaneler ise leş resmen. Bir sürü dezavanyajı var. Buraya dezavantajlarını yazsam işin içinden çıkamazsınız.

Not: ''...bu üstünlük hariç dezavantaj çok...'' demişsiniz

ama evde/kütüphanede çalışmanın dershaneye göre onlarca üstünlüğü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zlatan.İbrahimovic -- 28 Kasım 2019; 9:46:46 >

• İlk 1 ay eve alışma süreci var onu atlatırsan ev en rahatı.Eğer yalnız biriysen kütüphaneyi öneririm ama tanıdığın çoksa önermem.

• Dershane de A sınıfında degilsen ayrıl direk

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben evde çalışmaya karar vermiştim. İki ay kütüphane gibi bir yere gittim. Tek başıma çalıştım. Her gün gittim istisnasız fakat insan tek olunca kafayı yemek üzere oluyor. Hiç değilse bende böyle oldu. 2 ay kendim çalıştım sadece mat1 tamamlandı tamamen. Baktım olmuyor dershaneye başladım. Motivasyonum şu an çok iyi. Fakat tek çalışırken böyle değildim. Çalışmaya başlamadan önce kendimden çok emindim. Dershane boş gereksiz diyordum. Kesinlikle çalışırım falan. Ama öyle olmuyormuş. İnsanın böyle ortama ihtiyacı oluyormuş. Benim fikrimce dershaneyi bırakma. Sadece kendin de çalış. Zaten dershane başarının %40 ı geri kalanı senin kendi azmin. Eğer dershaneye gitmesen tüm azim sana bağlı olacak. Her şey sende. Bir de böyle düşün derim. Başarılar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dershanenin yarar konusu kişiden kişiye değişir. Eğer dershanenin verimsiz olduğunu düşünüyorsan zamanın kütüphanede çok daha verimli geçiyorsa ve kararlı bir şekilde aksatmadan kütüphaneye gidebileceğini düşünüyorsan direkt bırak dershaneyi. Ama benim gibiysen yani kısacası dershaneyi bırakınca evde akşama kadar yatacaksan devam et bence. Ben öyle yapıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imsoserious -- 29 Kasım 2019; 1:37:39 >
  • Hocam ikinci mezunlugum bu , gecen sene dershanedeydim ve hicbir yarari olmuyordu dediginiz gibi , parayi da pesin verdigimizden cikamadik . Bu sene bi dershaneyle anlastim , sadece soru cozumu etut ve denemelerine giriyorum , derse girmiyorum . Bence cok guzel isliyor

• guest133 G kullanıcısına yanıt
    kız isen rahatsız olursun diye filan demistir bence

• yapmacikinsan0 Y kullanıcısına yanıt
    Kütüphanede neyden rahatsız olacak ki?

• ceyhunceyhan kullanıcısına yanıt
    nebileyim gevşek keko tipler filan.malum türkiye şartları işte

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.