Şimdi Ara

mezun senesinde ağır işte calişmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • babam işe goturuyor, haftada bir kere gel felan sorun olmaz diyor ama tum programim bozuluyor ne yapmaliyim cidden yardim edin sirf bu yuzden ders calişmak istemiyorum, dershaneye gitmediğim gunler işe gelmemi istiyor... ders çaliştiğimi bildiği halde boyle bir tutum sergiliyor artık bu yuzden her şeyi boşverip birakmak istiyorum, tüm hevesim kayboldu, yarın yine işe goturecek..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Babanı karşına çek ve bir birey gibi konuş. Ben bu sene ders çalışmak için kaldım de. Senin işinde çalışmak için değil de. Tabii bunları saygı çerçevesinde içerisinde yap.

• Ne iş yapıyorsun?

• lan ders calıstıgımı gören babam, "bakkala bile yollamak istemiyorum onu" derken duydum abime , bende daha da hırslanıyorum üzüldüm dostum belki de ciddiyetini anlatamamışsındır onlara dersin , iletişim her şeye çözümdür , kararlı bir konuşma işini görür fakat gerçekten çalışıyor olman gerek , ben sabah kalkarken geçiyorum gece yatarken bırakıyorum sen düşün
  • Haftada bir gun gidebilirsin, etkilemez bence abartmaya gerek yok

• 1 gün çalışma stres at kardeş daha iyi olur

• Sadece 1 gun gelebilirim oda senin için de diğer günler dersime odaklanmam lazım de o 1 gun is ağır değilse senin için iyi olur fakat mücadeleyi bıraktığın zaman kaybedersin pes etme yolun sonunda seni bekleyen bi başarı var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BadNot

Ne iş yapıyorsun?

Doğalgaz tesisatı. Kombi vs

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine yeni program yap o günü boş bırak problem olmaz

• Haftada 1 günü ayır ne olacak 6 günde telafi olmayacak şeyler değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Aslangur

Haftada 1 günü ayır ne olacak 6 günde telafi olmayacak şeyler değil

Hocam insan çok yorgun oluyor ve çalışasım gelmiyor fakat telafi etmeye çalışacam.

• 1 gün calismanin lafini yapiyor adam ben haftada 6 gun calisiyorum sabah 7 oglen 3 arasi 4 de kutuphanede oluyorum aksam 10da falanda eve donuyorum yatiyorum :D Ben bu sekil yapabiliyorsam sen neden yapamayacaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirİnsan

1 gün calismanin lafini yapiyor adam ben haftada 6 gun calisiyorum sabah 7 oglen 3 arasi 4 de kutuphanede oluyorum aksam 10da falanda eve donuyorum yatiyorum :D Ben bu sekil yapabiliyorsam sen neden yapamayacaksin

Hocam dinlendiğim zaman yok 6 gun ygs 1 gun ağır iş çok zor.

• babana güzelce de bir saat bile önemli benim için ders çalışmam lazım yazın gelirim bol bol de
  • quote:

Orijinalden alıntı: modernkro

Ağır iş derken inşaatta betonmu döküceksin yada hamallıkmı yapıcaksın

Bro ağır iş diyorum, kombi taşıyorum petek felan, gerektiğinde boru takıyoruz o evinizde dolaşan siyah doğalgaz boruları felan. Emin ol kolay değil eve gelince atlet felan sırılsıklam.

• ben de haftada 1 gün falan yardıma gidiyorum benim için sorun olmuyor mezunum zaten zamanım bol dershaneye de gitmiyorum :D
    iş ağır geliyosa karşına al vur masaya de baba böyle böyle benim ders çalışmam lazım gelemem kusura bakma
  • jordekepp J kullanıcısına yanıt
    Tabi ya ondan sonra sokaktaki banklarda ders çalışır artık :D

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

Sana birşeyler karalayimde belki fikir edinebilirsin/yardımcı olabilirim.

Mezunum bende. Haftada 4-5 gün 2,5 3 saat spor salonunda vakit ayiriyorum.
    Millet genelde eve gelir yatar ve spor salonunda 1,5saati aşamaz. ama ben aşiyorum. Yorulmak nedir bilmiyorum.
    Yorulamam ben. Çünkü yorulursam beni geçeceklerdir. Evime gelip 1 saat dizi izleyip yemek yedikten sonra derslere yumuluyorum. Ve kas ağrılarıyla kafamı dinliyorum. Masadan kalkamıyorum. Çünkü kalkarsam ağrılarım artacak. Yüküm artacak.. Soru çözemicem. Bu ağrıların bana hep avantaji oldu. Kilo aldım. Verdim tekrar yağ oranımı düşürdüm.
    Beslenmeni dengeli ve düzenli ayarlarsan yorgunluktan eser kalmayacaktır şahsi görüşüm/tavsiyem.

Bu sana göre cok değerli olan 1 günü babana ayir. Ve deki baba ben yardıma geliyorum. ama ocaktan sonra gelemem. Daha cok yumulmam lazım de. 2haftada 1 gitmeye başla. Çünkü o ağrılar seni zafere taşicak olan ağrılar. O yorgunluk seni zafere taşiyacak yorgunluk.

Boş konuşup durma. 2.5 3 saat duruyomuşta ağrılarıyla zevk alıyomuşmuş. Ağır antrenmanlarda 1 saatten sonra kortizol salgılanmaya başlar. Kendini bu sefer daha kötü hissedersin

• Herkese teşekkurler, işten yeni geldim anca 9da derse otururum, olmaz böyle konuşacağım artık başkasını bulsun

• quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

Endomorf vücutluları bir araştir bakayim
    Ağir çaliştiğimi söylemedim ki:) ekstra kardiyom var. Ve Şunuda söylemeden edemeyeceğim. Vücut tipimi bilmeden böyle boş boş konuşan insanlar, ne bileyim cahillikten cok kibir basmiş gibi vücudunuzu.

bu mesajım sana değildi birader üstüne alınmana gerek yok

insanların hayatlarını yargılamak kimseye düşmez

Vücut tipleri saçmalığına inanan, bi halttan anlamadığı halde biliyomuş gibi yapan biri daha. Özelden atsana fotoğrafını bu bilgi düzeyindeki adamı merak ettim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.