Şimdi Ara

Mezun ÖSYM Başvurum hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
2
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba. Geçen sene liseden mezun olmuştum ve aynı yıl ygs lys sınavlarına girmiştim. Ancak tercih yapmamıştım ve bu seneyi mezun olarak geçiriyorum. Malumunuz 2 Ocak 2014'te bu yıl için başvurular başlıyor. Kılavuzu bu akşam indirdim ve orada son başvurunuza göre eğitiminizde bir değişiklik var mı gibi bir seçenek var ben onu anlamadım açıkçası. Sistemden bir değişiklik yapmam gerekiyor mu? Yoksa değişiklik yapmama gerek yok mu? Yani kısaca ben direk olarak bankaya para yatırıp aday işlemleri sisteminden başvuru yapabiliyor muyum yapamıyor muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C34539E2B -- 30 Aralık 2013; 2:05:32 >

• Takipteyim bende aynı durumdayım
  • bir değişiklik yapmanıza gerek yok o eğitim bilgilerinde değişiklik ösysye başvurdan sonra öğrenim bilgileri ösymye ulaştıktan sonra ortalama yükseltme sorumluluk sınavlarına girenler vb durumdakiler için geçerli
    siz parayı yatırıp bireysel başvurunuzu yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Timon

bir değişiklik yapmanıza gerek yok o eğitim bilgilerinde değişiklik ösysye başvurdan sonra öğrenim bilgileri ösymye ulaştıktan sonra ortalama yükseltme sorumluluk sınavlarına girenler vb durumdakiler için geçerli

üniye girdim kayıtlıyım yani puanım kırılıcak bu sene başvururken herhangi bir sıkıntı yok demi bilgilerde normal para yatırıp başvurcam ?
  • quote:

bir değişiklik yapmanıza gerek yok o eğitim bilgilerinde değişiklik ösysye başvurdan sonra öğrenim bilgileri ösymye ulaştıktan sonra ortalama yükseltme sorumluluk sınavlarına girenler vb durumdakiler için geçerli

hocam bende mezunum da şimdi ösym sitesine baktım fotografım gözükmüyor.
    bankaya para yatırdıktan sonra mezun oldugum liseyemi gitmeliyim yoksa herhangi bir liseyemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aintmybtch

quote:

hocam bende mezunum da şimdi ösym sitesine baktım fotografım gözükmüyor.
    bankaya para yatırdıktan sonra mezun oldugum liseyemi gitmeliyim yoksa herhangi bir liseyemi?

foto gözükmeyenler internetten yapamıyormu beyler bu arada 30 ay diyor foto için 30 ay geçmediki foto neden silinmiş anlamadım

• evet puanınız kırılıyor bilgilerde sıkıntı yok parayı yatırıp başvuru yapabilirsiniz

@aintmybtch farketmez herhangi bir lise olur.

fotoğrafın silindiği filan yok aday işlerinde ki fotoğraf genelde öyle gözükmüyor herhangi bir sorun yok fotoğrafınız sistemde kayıtlı, başvurular başlayınca başvuru kayıt ekranınında fotoğrafınızı görürsünüz
    2012 veya 2013 ösys için başvuru yaptıysanız fotoğraf değiştirmeye gerek yok ayrıca kendiniz de başvuru yapabilirsiniz liseye gitmeye gerek yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kpss hakkında
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet puanınız kırılıyor bilgilerde sıkıntı yok parayı yatırıp başvuru yapabilirsiniz

fotoğrafın silindiği filan yok aday işlerinde ki fotoğraf genelde öyle gözükmüyor herhangi bir sorun yok fotoğrafınız sistemde kayıtlı, başvurular başlayınca başvuru kayıt ekranınında fotoğrafınızı görürsünüz
    2012 veya 2013 ösys için başvuru yaptıysanız fotoğraf değiştirmeye gerek yok ayrıca kendiniz de başvuru yapabilirsiniz liseye gitmeye gerek yok

sizdede mi gözükmüyor aday işlerindeki fotoğraf genelde gözükmüyorsa silinenle silinmeyeni nasıl anlayacağız ayrıca zaten bir sıkıntı olsa başvurtmaz heralde hata verir sistem ?

edit:az önce sordum dediğiniz gibi başvurlar başlayınca görürsünüz dedi fotonuzu büyük ihtimal görmesseniz başvuru merkezinden yapın dedi bende dedim acaba lisans programına geçen yıl girdiğim için bilgilerini güncellesin diye fotomumu sildiler diye ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 30 Aralık 2013; 12:21:03 >

• bende de gözükmüyor. son 2,5yıl içersinde herhangi ösym sınavı için başvuru yaptıysanız sorun olmaz, zaten bir sıkıntı olsa başvuru ekranında bireysel başvuru hakkınız bulunmamaktadır başvurunuzu bir başvuru merkezinden yapınız diye mesaj verir.

bilgileri güncellensin diye fotoğraf silinmesi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BNSF -- 30 Aralık 2013; 12:24:57 >
  • quote:

evet puanınız kırılıyor bilgilerde sıkıntı yok parayı yatırıp başvuru yapabilirsiniz

teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bende de gözükmüyor. son 2,5yıl içersinde herhangi ösym sınavı için başvuru yaptıysanız sorun olmaz, zaten bir sıkıntı olsa başvuru ekranında bireysel başvuru hakkınız bulunmamaktadır başvurunuzu bir başvuru merkezinden yapınız diye mesaj verir.

bilgileri güncellensin diye fotoğraf silinmesi yok

hocam birde geçen yıl son sınıftaydım şimdi üniye kayıtlıyım yani bilgilerim değişti onu kendimiz mi değiştiriyoruz dilekçe falan bir şeyler de yazıyo kafamı karıştırdı internet üzerinde değiştirmek yetmiyor mu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 30 Aralık 2013; 12:42:39 >
  • bilgilerinin değişti filan yok
    sen sadece ygs girmek istiyorum
    bir yükseöğretime kayıtlıyım
    sınav merkezi tercihi
    boy kilo adres sadece bunlarla ilgileneceksin diğerlerini değiştirme durumunuz yok zaten
  • quote:

bilgilerinin değişti filan yok
    sen sadece ygs girmek istiyorum
    bir yükseöğretime kayıtlıyım
    sınav merkezi tercihi
    boy kilo adres sadece bunlarla ilgileneceksin diğerlerini değiştirme durumunuz yok zaten

yani o başvuruları yaptıktan sonra bilgileri değiştirenler için mi
    http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/ygs/2014_OSYS_KILAVUZU_29_12_2013.pdf
    kılavuzun 3 sayfasında Eğitim bilgilerinizdeki değişikliği dilekçe ile belirtiniz yazdığından öyle dedim

• ösys sisteminde ortaöğretim bilgileri kullanılır.o bilgilerinde değişiklik olması durumu, diploma notu ösymye ulaştıktan sonra ortalama yükseltme-sorumluluk sınavlarına girilirse vb durum için geçerli olur.
  • Cevabınız için teşekkürler. Hayırlısıyla yapsaydık şu başvuruyu.
  • yanlış kişiyi etiketlemişsiniz galiba başvuru zamanı gelsin yaparsınız panik yapmayın, parayı yatırdıktan sonra 1dakikalık iş
  • quote:

yanlış kişiyi etiketlemişsiniz galiba başvuru zamanı gelsin yaparsınız panik yapmayın, parayı yatırdıktan sonra 1dakikalık iş

tecrübelisin galba :D
  • tecrübesinden değil 2010dan beri ygs-lys; 2012den beri de kpss hakkında elimden geldiğince insanları takıldıkları noktada bilgilendirmeye çalışıyorum, kendi çapımda rehberlik hizmeti sunuyorum
  • quote:

tecrübesinden değil 2010dan beri ygs-lys; 2012den beri de kpss hakkında elimden geldiğince insanları takıldıkları noktada bilgilendirmeye çalışıyorum, kendi çapımda rehberlik hizmeti sunuyorum

eksik olma
  • quote:

tecrübesinden değil 2010dan beri ygs-lys; 2012den beri de kpss hakkında elimden geldiğince insanları takıldıkları noktada bilgilendirmeye çalışıyorum, kendi çapımda rehberlik hizmeti sunuyorum

Hangi bankaya ne kadar para yatırıyoruz?
    telefondayım klavuza bakamıyorum yazılar çok küçük

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.