Şimdi Ara

mezun olma güvenceli pilot kursu var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.ben pilot kursuna yazılmak istiyorum.fiyatları çok çok fazla.peki bu parayı verince mezun olma güvencemiz var mı?yani sınavları geçemezsek verdiğimiz para boşa mı gidiyo.bu konuda bilgilerinizi iletirseniz sevinirim

• Pilotluk kursları zordur, bu işi çalışan emek verenler yapabilir. Ama özel kurslarda parayı verdiğin için bir şekilde o kursu bitirirsin. Ama sadece parayı verip sınavlara çalışmadan girersen sadece verdiğin parayla kalırsın kurs zengin olur. 80.000 dolara kurslar var ama içinde tip eğitimleri yok. Tip eğitimleri içinde ayrıca para veriyorsun.
  • yani kursu bitiriyoruz ama sınavları geçemediğimiz için lisansı alamıyoruz.yanlış anlamadım değil mi
  • evet iş garantili var ama sınavda filan kalırsan yada insanlık hali olurya parmağın kopar üstüne kaynar su dökülür bi hastalık seni bulur gözün bozulur bişe olur paran yanar bunlarıda düşünmek lazım.
  • cevap için teşekkürler
  • Thy uçuş akademisi dışında hiç bir uçuş okulu size iş garantisi vermez.35turka'nın dedikleri tamamen doğru hatta az bile söylemiş iş sadece o okula o parayı vermekle bitmiyor dahası dahası dahası var yani tv'lerde cıkan ver parayı sağ koltuk senin gibi bir olay yok.Atpl almış ve işsiz o kadar çok insan var ki!!!Atpl alırsın type rating isterler verip 30.000euro onu alırsın uçuş saatin yok derler vs vs...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tarih mezunu var mı ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.