Şimdi Ara

Mezun Öğrenci İETT Kart Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
11.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bu sene liseden mezun oldum, mezuna kaldım. Fakat çalışmalarımı ilçe dışındaki bir kütüphanede yapıyorum. Bu yüzden de metro falan kullanıyorum. Birkaç ay içinde vizesi bitecek galiba kartımın. Bunu nasıl yenileyebilirim? Böyle bir imkan var mıdır? Dershaneye gitmiyorum bu yüzden belge çıkartamam. Yardımcı olursanız sevinirim.

02.10.2017 Edit: Merak eden arkadaşlar için editleyim. Karta para yükledim bir büfeden ve fişinde son kullanma tarihi Aralık 2018 yazıyor. Yani bir senelik daha vize varmış. Bu sene mezun oldum liseden ve aralık-ocak gibi yaptırmıştım vizeyi paramatikten. Böyle sorunu olan varsa bakabilir fişte yazıyor indirim son kullanma tarihi diye. Büyük ihtimalle Aralık 2018 vizelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L. Kilmister -- 2 Ekim 2017; 0:42:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla ben de aynı şeyi düşünüyorum, bir çaresi yok galiba yılbaşında bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karataym -- 28 Eylül 2017; 17:29:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • **ayni sorun bende de var

• Şükret sigortan var. Yeni yasa çıkmadan önce sigortan hemen kesiliyordu. Daha universiteye baslayamadan 100 lerce lira gss borcun oluyordu

• yılbaşında bitiyo lemmy
  • Bursa'da yaşıyorum ve Ağustos ayında Bukartımın (Bukart otobüse metroya bindiğimiz kart) vizesi bitti ve vize yapmadılar. Vizesiz kullanıyorum tam çekiyor. Yapacak bir şey yok.
  • Var mı arkadaşlar aynı durumda olan başka birileri?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kyk ara sınıf yurt başvurusu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimde sene sonunda bitiyor... Uzatamıyor muyuz?

• Whovian1644 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir fikrim yok, kardeşimin okula giderken kullandığı var. Haftaiçleri onu kullanamam. O yenisini çıkartsa kayboldu diye acaba eskisi bloke olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: L. Killmister

Hiçbir fikrim yok, kardeşimin okula giderken kullandığı var. Haftaiçleri onu kullanamam. O yenisini çıkartsa kayboldu diye acaba eskisi bloke olur mu?

Daha onceden 2 kere akbil kaybettim. Önceki iptal oluyor hocam.

• valla bende mezuna kaldım ama kart yüklemesi yaptığımda 31.12.2018 gösteriyodu son kullanma tarihi. Sen baktın mı son kullanma tarihine? bittiğine emin misin
  • para at son kullanacağın tarihi yazar

• Bilgecandede58 kullanıcısına yanıt
    Hiç dikkatimi çekmemişti hocam son kullanma tarihi. yarın bi bakayım.

• Ankara kartta falan vize yenilemeyi bankolardan tek dokunuşla hallediyorsun ama şöyle bir durum var, sen mezun olduğun için artık herhangi bir örgün veya açık öğretim öğrencisi değilsin. EGO veya İETT yani belediyeler bunların bilgisine sahiptir, vize işleminde sıkıntı çıkabilir.
  • Konuyu, bu sorunu yaşayan ve benim gibi aynı dertten tedirgin olan arkadaşlar için editliyorum.

• Ben 8 yıldır aynı kartı kullanıyorum.

Sadece en son 2 yıl önce bir kereliğine güncelleme yaptım. 5₺ o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3189175C2 -- 2 Ekim 2017; 1:5:2 >
  • benimde yılbaşı öncesi bitmiş oldu şimdi. son kullanım aralığın son günü yazıyordu yani.. ne yapmam gerekiyor şimdi indirimli kullanmaya devam etmek için ? (öğrenciliğim devam ediyor) en son kartıma ücret yüklerken 5 lira karşılığı güncelleyin bildirimi geldi tamam dedim ama güncellenemiyor gibi bir hata vermişti
  • Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt
    en iyisi iett merkezlerine gidin sorun bu durumu, ben de bilmiyorum hocam. bahçelievler ve gayrettepede vardı yanlış hatırlamıyorsam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.